Cure moram vam pisat moj dan danas, poslije citam sve kad malo odmorim sto ste pisale.
Znaci baka od muza 2 puta mi je bila danas, nisam joj dala da ude, onak bila si jucer vidjeti malog i danas opet 2 puta dolazi, baba 88 godina, tko zna kakve bakterije i viruse ima, neka seta. Zatim svekar i svekrva berbali i dosli radnici poslije 6 ljudi je bilo i ja se obucem i izadem van malo da pricam s ljudima i udahnem zraka, i svekrva na mene cim sam otvorila van, kaze ona meni: Nemoj ti van, idi unutra, ti ne smijes van. I ja ko iz topa: Zasto ne bi smjela van, jel nije bolje da malo udahnem zraka kao da idem ne znam gdje. A njoj oci ispale, svi su ostali paf. Pa mislim jbt bila sam 6min vani cisto da malo vidim ljude i udahnem zraka a ona na mene. Trs! Muz je poludio.
Trebali bi bit sretni da si se oporavila a najbolje da te stave pod stakleno zvono a svasta

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I onda maleni zezo od 18h, sikio pa hoce pavat pa se budi za 5min pa sikit, i bio mu je kum u posjetu, pa nikako nije zaspo i evo sad je tek normalno zaspo. Uh umorila sam se.

Violeta zasto ti ne bi smjela van?? Svasta...
Sretna lijepo je ime! 😊 A kako se zove prvi decko, stalno pises L pa sam sad znatizeljna 😃

Ja sam vec nakostriješena od svih priča o bakama
I svekrvama pa mislim da cu na zadnje noge čim dođe i do najmanjeg incidenta 😂😂😂😂😂😂

Slabo mi je od tih baka i svekrva ne mozes ni mira imat a tek kad me pocnu po trbuhu dragat i pipat meni zlo

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I onda maleni zezo od 18h, sikio pa hoce pavat pa se budi za 5min pa sikit, i bio mu je kum u posjetu, pa nikako nije zaspo i evo sad je tek normalno zaspo. Uh umorila sam se.
Super outfit! Ja bi mu tako nesto za.krstenje obukla. Jezim.se onih satenskih odjelca

Ahaaa hvala Sanjchi, nisam znala! 😊 A di je tata veceras? Pustite si vas dvije neki film i uzivajte!🍿 😊 Meni se vec par dana jedu palacinke, muz mi je obecao da ce ih sutra peci (odlicne radi!) jedva cekam! 😋🥞
Mc mouse isto i kod mene! 😂 Sva sreca pa se muz i ja slazemo oko toga i ne zelimo nikakve upade i nametanja. Ok, dodi, vidi bebu al onda nas pusti na miru. Ako ih budemo trebali lako cemo se javiti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji