a tek kad me pocnu po trbuhu dragat i pipat meni zlo
Mene nije nitko od mojih osim seke starije i necakinja..nit maceha nit svekrva…sogi je jednom stavila ruku jer se mala micala pa je htjela osjetit al prestala je kad je stavila…samo dragi..dvije frendice i od dragog jedan kolega za kojeg sam vec bila pisala da mi bude neugodno kad krene😂 mislila sam da ce svi htjet pomazit ga al nista…slabo..i bolje😀
Je li vi osjecate pritisak dolje glavicom cijeli dan sam na wc samo wc papir kupujem

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Pelinkovac - hahahahah
Ja sam se pri porodu napila plodne vode, bilo sve okej na kraju. Ali znam da se moj tata (Zagorac) poslije hvalio "kako je dijete na njega"
Meni to dodirivanje ne smeta, tak i tak se ne susrecem s tim puno. Jedino sam ono ostala u soku kad se jedna susjeda sa sela, umjesto da me pozdravi/zagrli prilikom dolaska u HR, sagnula i zagrlila i pocela ljubiti trbuh. A ja si mislim: Booooze kaj pa ti je zeno draga... 😂😂
I moj je muz bas komentirao kolko papira trosimo haha! Srecom pa nam je voda unutar stanarine 😂😂
Papir- ii mi ga dosta trosimo.. ali ja mislim da nismo ni blizu,koliko trose njegovi nonici 😂😂😂 ti izgleda samo se*uuu 😂😂😂 veliki paket im ode sad pa sad.. 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji