Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    19. Rujan 2017. 14:26

Barbs - I ne, ne prodje kad vidis bebu!!! Necemo se lagati....   

Ja isto mislim da ja ne da neću znati disati nego neću znati ni di sam, šta sam....baš tražim po youtube-u neki video kako pravilno disati, pa da počnem vježbat, hahahahahah, ako netko naleti na neki pouzdani, nek podijeli :)

E i, Barbs, čekamo reakciju na ime...

Inače, ja sam obavila TA, začudo, u sat i pol sam obavila i čekanje i pregled, i valjda jer sam prošli put bila toliko ljuta i nabrijana jer mi je pregled trajao 45 sec. (doslovno gurnuo prst i poslao da se oblačim) i bolilo me još 2-3 dana nakon njega, Danas su svi bili nekako ležerniji, bolje volje, više su mi toga rekli itd. Pa eto, ima nadeeeee. 

Btw, jel uobičajeno da ako vam kažu neke tablete, vaginalete i sl. u TA da morate ići kod svoje da vam stavi na recept?

dzenny
    19. Rujan 2017. 14:47

Ajme cure,pa 3. sam na popisu 😮 kad brze tolike rodiste ??😉 nekad sam bila blize sredini,nego pocetku.. samo vi uzivajte u svojim bebačama 😍
    Ii mi cemo jos malo.. 😉 sve to jednom prodje,a bogastvo koje se sa tom mukom dobio,ostaje u tvojim rukama.. 😍

• Mamuka
    19. Rujan 2017. 15:04

treca_sreca

A da su ju u drugu sobu odveli svisnula bih
    Koliko smo se borile s dojenjem ova 3 sana otkad je u subotu krenulo mlijeko, sad da dajem nadohranu kad je ona savrseno to sve odradila…i fazu navlacenja, pa kad je navrlo dok smo uspostavili ponudu potraznju da kvrge ne nastaju….sad kad je sve zaokruzeno, sestra meni savjetuje da joj izdojeno dam da sta manje vrimena gubi na hranjenje (doji od 5 do 15-20min kako kad ju je volja i koje je doba dana ovisi…) van lampe. Nema saanse!
    Uostalom da je kriticna zutica ta njena valjda bi oni sami primjetili.
    a ne rekli su da jest zutica tek makon mojih 10x upita u ova dva dana "zar je normalno da je toliko zuta"
    ..ovak kontam da nije prejaka zutica i da ju ne trebam stavljat po vaznosti "ispred" dojenja.

Micici je bio skočio do 240-250 a granica je 190 koliko se sican tako da je bila poprilicno zuta. Čak je možda 2. dan mjerenja bilirubina bila najgora. I kažu da znaju pustit sa 210 al nas je zapala stara neka pedijatrica koja je rekla da ipak ne bi jer vrime nije toliko još lipo i sunčano da se sunca kod kuće  (kraj 3. miseca).
    I meni su govorili da je ne vadim za dojenje jer to usporava oporavak ali nisam tila dohranu i dojila sam je. Mislin da je tad podoj još važniji a ne da im se trpa dohrana. Al bi mi zato sestre produžavale suncanje po 30-45 min ovisno koliko je bilo podoja po tom terminu sunčanja.

Barkleys
    19. Rujan 2017. 15:06

Zaboravila sam komentirati novu mamu, Dobro došla! :D

• Barbi13
    19. Rujan 2017. 15:08

Hvala,sutra imam pregled jedva cekam jer je prije dva tjedna beba imala 2 kile pa da vidim da li se zdebljala bas me uplasila ali sam isti dan isla u bolnicu na utz i rekao je doktor da je sve ok ne znas vise kome vjerovat

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    19. Rujan 2017. 15:11

Hedgehog hvala

Leptirica.com

• Mamuka
    19. Rujan 2017. 15:12

treca_sreca

A da su ju u drugu sobu odveli svisnula bih
    Koliko smo se borile s dojenjem ova 3 sana otkad je u subotu krenulo mlijeko, sad da dajem nadohranu kad je ona savrseno to sve odradila…i fazu navlacenja, pa kad je navrlo dok smo uspostavili ponudu potraznju da kvrge ne nastaju….sad kad je sve zaokruzeno, sestra meni savjetuje da joj izdojeno dam da sta manje vrimena gubi na hranjenje (doji od 5 do 15-20min kako kad ju je volja i koje je doba dana ovisi…) van lampe. Nema saanse!
    Uostalom da je kriticna zutica ta njena valjda bi oni sami primjetili.
    a ne rekli su da jest zutica tek makon mojih 10x upita u ova dva dana "zar je normalno da je toliko zuta"
    ..ovak kontam da nije prejaka zutica i da ju ne trebam stavljat po vaznosti "ispred" dojenja.

Ja sam ned ranije popodne skuzila da je počela zutit po sljepoočnicama i čelu i zvala sestru da vidi i sestra kaže da je ali da je sama na svoju ruku ne smi stavit na suncanje. I išla doktora pitat da pogleda i da odobrenje za sunčanje ali nije tio doć i pogledat.
    Meni je to bila prva beba i nisam baš imala iskustva sa zuticama pa sam skuzila al eto koliko se njima da radit...
    Nemoj se nervirat jer ionako ostajete duže a do tad će joj izaći sve. Malo ćeš se morat pritrpit dok place al sva placu i bit će to OK. Sritno!

mc_mouse
    19. Rujan 2017. 15:18

Bbrletic dobro nam došla :) 
    Treca_sreca samo ti po svome. Ti jedina najbolje znaš sta mili treba. Samo neka bude dojenje prvo. A tek onda lampe. Jadno dijete. Glupa sestra 🙄 I da, pitala sam za gaćice te mrežaste zbog carskoga, da li ti smeta i to. Nisam ni mislila da bi trebala imati pamučne 😊
    Barbs daj nam slikicu Diega valjda nisam fulala je negdje između postova. 🙈 Po tvom pisanju mislim da si dobro to podnijela 😂 Mene sad sve vise strah da cu past u nesvijest za vrijeme izgona. A suprugu svaka čast ❤️ Baš je duša ❤️

mc_mouse
    19. Rujan 2017. 15:19

Violeta maleni je pravi šećerko 😍😍😍😍

• Barbi13
    19. Rujan 2017. 15:33

mc_mouse hvala

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.