Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    19. Rujan 2017. 19:29

E sad.. sad cu napisati kako je moj carski isao pa kog ne zanima ignore ovaj post 😜
    U 6h budenje, klistiranje i tusiranje. 
    Ekg, ctg,pregled vaginalni i uvz, tlak, infuzija..
    Kateter (prvo mi neka mladja sestra pokusavala stavit 3x pa nije uspjela pa je dosla neka starija i stavila ga da nisam ni osjetila..) inace kateter ne osjetis kada se stavi, ali proces stavljanja nije bolan vec neugodan..
    Golu ( pokrivenu plahtom) na krevetu me onda voze u operacijsku. Tamo su par sestara, moj doktor i jos 1, anesteziolog i pedijatar. U sjedecem polozaju dobijem anesteziju u ledja. Ni malo bolno i traje 10ak sekundi. A brzo pocne djelovati. Pa sam legla i spojili su me na milijun aparata i cjevcica..dolazi doktor i kaze pocinjemo.. nista ne osjetim ali osjetim kako mi radi nesto na stomaku i kako se sve mice, gura. I onda odjednom PLAC! A svi su u glas rekli cestitamo mama, pa sam i ja pocela plakat. Ok, post mi je dug, pisem novi

I_me
    19. Rujan 2017. 19:40

I dok sam plakala mi je dosla jedna sestra i malo me ceskala po glavi i smirila. Onda mi je pedijatrica donjela malenu kod glave gdje sam ju.malo pomazila po glavi i dala joj pusu. I rekla mi je da je apgar 10/10 da ju ide izvagati i da ce mi kasnije reci tezinu i cm i da se sad fokusiram na kraj operacije i da je sve ok. Onda su me zasili i dok je rekao sve je u redu. Dalje ce vam sestre objasnit i vidimo se ujutro na viziti. Zasili me i odnjeli u sobu za carice. Tamo sam bila 6h. Na infuziji. Osjet mi se vratio nakon cca 2h, ak ne i prije. I stalno govore ako pocne bolit da se ne pravim jaka i da trazim nesto protiv bolova.. tako da sam svaka 2h trazila nesto.. sat prije nego su me poslali ma odjel sam osjetila nesto kao da sam se upiskila i zvala sam sestru. Pa mi je rekla da mi je krv krenula i iznenadila se da je tek sada pocela i kako je malo ima. Pa je rekla mozda si jedna od onih sretnica koje nece toliko krvariti. Oko 15h su me odveli na odjel, sama sam u sobi. Sestra.mi pogledala cice i rekla da mi ide kolostrum i odmah mi donjela malenu. Prvo smo se malo pomazile pa sam joj dala cicu. 2x povuce i zaspi.al kaze sestra da je to sve normalno. Glavno da mi je mlijeko krenulo i da ona kuzi da vuce. Evo opet post predug

Barkleys
    19. Rujan 2017. 19:40

I_me čestitam još jednom. Čak si i pohvale za piškenje dobila 

Pupy - prvo jeeej, drugo, kako  molim prekrasno za epiii. 2 posteljice. Ajme pupy da želimo znati. 

I_me
    19. Rujan 2017. 19:45

Nece biti nocas samnom da se ja odmorim i dodjem ksebi i sestra ce me doci gledat svaka 2-3h i po potrebi donjet malenu da proba opet papati. 
    Ja sam se sad prvi put ustala iz kreveta od ujutro.. isla sam piskit.. i odhodala sam i bas mi pasalo. Popiskila sam se ko nikad do sada ☺😆,koje olaksanje, uf.. dobila sam inekciju voltarena u guzu i sad mi je super!!! I na ulosku samo 2-3kapi krvi.. kaze sestra odlicno! Da sam sretnica.. 
    Imam spavacicu iz bolnice, mrezaste gacice i njihove oooogromne uloske.. dala mi je jos 2 pa cu vam ujutro slikati.. kao 2 pelzya jedan kraj drugog siroki..odlicni su.. 

I_me
    19. Rujan 2017. 19:47

Pupy cestitam tiiiiii 😘😘😘😍

Marijana12345
    19. Rujan 2017. 19:51

I_me i Pupy cestitam objema!!!! 
    Hedge prekasno za epi kad si otvorena vise od 5-6cm, bar su tako seki mojoj rekli. Ona je trazila kad je bila 4cm ali nije bilo anesteziologa pa ovo pa ono i proslo pola sata ili 45min, i onda su rekli (kad sam usla umutra) "seka je dobro skroz je otvorena ali je malo tuzna jer je kasno za epi".
    2 posteljice prvi put cujem... idem guglat! Da nisu mozda na samom pocetku bila dva fetusa?? Hm...

barbs
    19. Rujan 2017. 20:02

I meeee, jesi to bila ti isla na wc sa onom plavokosom sestrom????  CESTITKE NA EMIIII!!! 
    ZUTICA-strah me da ju ne uhvatimo kad trebamo izaci ali vidjet cemoooo...
    DISANJE-kako je Treca sreca napisala - NARAVNO da zaboravis! Ahahahahhahahhah  Necemo se lagati hahahhha 
    Cureeee, samooooo hrabrooo!!! Kako tako mora vani!!! A da boli - boliii...

barbs
    19. Rujan 2017. 20:03

Htjela sam poslati poslije podne slikicu i nije mi daaalooo!!! 

• Barbi13
    19. Rujan 2017. 20:07

barbs cestitam presladak je

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    19. Rujan 2017. 20:08

Kiki, najgore od svega sto se nisam bas ni derala.. Ali da, rekla mi je da ne stenjem a nisam stenjala jer kad smo bili muz i ja u predradjaoni je bila jedna unutra koja je STENJALAAAAA.... Ali sto je ru je... Mi smo za njih samo broj...
    I ja stvaaaaarno imamo samo rijeci hvale za te babice... SVAKA IM CAST!!
    Cestitke, Pupyyyy... Dobro dosla Stella    Zao mi je radi epi jer mora da te bolilo za pop*... I zao mi je sto muz nije do kraja izdrzao... Ali i to je proslo...
    I me i Pupy, BRZ OPORAAAVAAAAK!!! 
    Cureeeee, sretnooo sutra na pregleduuu!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.