barbs cestitam presladak je
Hvaaalaaa
Svi smo ponosni!!
A za IME svi oduševljeni od prijatelja do obitelji
Barbs preeeeesladak je Diego! 😍 I drago mi je sto se svima svida ime! 😃
Joooj carice mooojeeeee...
Prirodno roditi nije lako aliii ni vama caricama nije... Svaka nam svima cast!!.ZENE MAJKE KRALJICE!!
Ufff kako sam ja samo meden.. barbs i ostale cure,zavidim vam.. ova moja se uspavala,nece jos van,a mama jedva ceka da je uzme u ruke.. 😍
Barbs presladak je maleni... jao ima i medeka... a rukavice vi smijete imati? Kod nas pedijatri to ne daju, moj se bio ogrebo i ja stavila pa su rekli da ne stavljam. Ali vise se ni ne grebe.
Kiki ni meni nisu dali da jaucem ili vristim jer tako trosis snagu na gluposti, ali su oni na mene: Jace, jace tiskaj🤣 i kaze mi muz da je cu poslije poroda kako sam vrisnula, a to je bilo kad me doktorica sila. A zena pokraj mene u boksu je toliko vristala da je mene zabolila glava a ne sestre i doktoricu, 4 djete a derala se ajmeee strasno. Svi su poludili, i poslije kad je rodila ona i dalje vristala i onda su ju pitali sta vristi sad i do kad misli tako.
Moj bebac je na suncanju opet, pitala sam sestru jel ja smijem njega vidjeti i rekla je ni slucajno jer to svjetlo je jako i ne valja za oci i ne smiju mame tamo. Ja sam se izdojila i sad mi je puno lakse, a sestra mu je odnela papat.
Barbs- da, plavokosa sestra me vodila! 😂😂😂 ja sam ti u sobi 2.
I diego je bas sladak!!! Momak i pol 😊veliki!
Barbs, Pupy, I_me, cestitam vam i brz oporavak zelim.. bebice su vam 😍 i nek je svima zdravlja puno puno.. 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji