Violeta koliko sati bude na suncanju?
Ja sam od jucer 100x pitala jel ok da je ovak zuta...vele da jest...i onda jutros a ipak je prezuta i ic ce pod lampu 10-16h plus 18-24h 😯 WTF?!?!
KAKO cu dojit.....nekad trazi svako uruipol...mada npr nocas nakon podoja u ponoc toliko se prezderala da do 5 se nije micala u komadu 5h. Ja sam ju morala budit jer su mi cice skoro ekspodirale

žena-majka-carica:)
Barbs to za rez....nek te tjesi sto boli 10ak puta manje od carskog reza...za koji dan sjedit ces na djecjem kolutu za plivanje i ko da nis nije bilo...
Kakanje - rekla sam kako sam ja iza vaginalnog...doli sam se tusirala da se pokrene i onda hop...
sad s rezom od carskog ne smijemo se tusirat pa smo dobile cepic da se pokakimo...jer 3+ dana nismo praznile crijeva. Uspjelo je i sad dalje cemo vidit..

žena-majka-carica:)
Sanjchi wow koliki ti je trbuh vec! Raste Lucija 😃
Violeta bas je slaaaaadak mali Leon 😍
Barbs drago mi je da je muz bio uz tebe, moj ce isto biti samnom i vec sad prica kako ce me on tjesiti i pomoci mi da rodim 😊 Bas je sladak! Moja frendica je isto pukla ili je rezana tako sa strane kao i ti, al eto prode i to , najgore je iza tebe!
Ja jos ne znam koliko je Vito dugacak ali evo jucer je imao 3100 pa mislim da ce mu ovo sto je br 50 biti premalo. Vidjet cemo!
Malena javi kakvo je stanje s posjetama na Sv. Duhu! 😅 I opcenito kako ti je, jel te paze, jesi zadovoljna?
Meni je jucer ekipa na pregledu bila super, dr. Hrsak je bas divna i nastavljam ici kod nje na preglede i dalje, malo se duze ceka ali na to sam bila spremna pa nije strasno.
Od kad ne pijem magnezij stolica mi je neredovita! Ne znam sto da radim, dok sam ga pila nije bilo nikakvih problema a sad evo vec dva dana nista. Uzas! Mislim da cu morati popiti jedan jer ne mogu ovako...

Na kraju nisam trebala davat urin, glavno da sam trpila 🤣
Barbs, polako samo, nemoj se ookusat sjest na silu jer mislim da je meni uoravo to dovelo do upale sava. Do tad je sve bilo ok,samo zatezalo i kad sam se krenula sjest, jos u bolnici jel, samo me oresjeklo i od tada je bolilo nenormalno i upalio se sav.
Sanjchi, rastete vi lijepo 😊
Treca i violeta imate prekrasne bebice 😍
Ja sam sada peglala i vise necu nista jer sam u stanji zaspat stojecki, valjda ovo vrijeme iz mene iscrpi svu snagu.
Senoritakova hodaj kolko mozes, jos ces ti prenjet na kraju 😄

Treca sreca Mila znaci voli papati? 😃 A valjda ima nacina da joj das jesti i dok je pod lampama... Vidim da te zutice nisu rijetkost, od cega to djeca dobiju?
Cure tko je danas na pregledima sretno!
Meni je iduci pregled opet u pon, a ctg cemo raditi tek u 39 tjednu.

Sanjchi wow koliki ti je trbuh vec! Raste Lucija 😃
Violeta bas je slaaaaadak mali Leon 😍
Barbs drago mi je da je muz bio uz tebe, moj ce isto biti samnom i vec sad prica kako ce me on tjesiti i pomoci mi da rodim 😊 Bas je sladak! Moja frendica je isto pukla ili je rezana tako sa strane kao i ti, al eto prode i to , najgore je iza tebe!
Ja jos ne znam koliko je Vito dugacak ali evo jucer je imao 3100 pa mislim da ce mu ovo sto je br 50 biti premalo. Vidjet cemo!
Malena javi kakvo je stanje s posjetama na Sv. Duhu! 😅 I opcenito kako ti je, jel te paze, jesi zadovoljna?
Meni je jucer ekipa na pregledu bila super, dr. Hrsak je bas divna i nastavljam ici kod nje na preglede i dalje, malo se duze ceka ali na to sam bila spremna pa nije strasno.
Od kad ne pijem magnezij stolica mi je neredovita! Ne znam sto da radim, dok sam ga pila nije bilo nikakvih problema a sad evo vec dva dana nista. Uzas! Mislim da cu morati popiti jedan jer ne mogu ovako…
Probaj sa kompotima,suhim sljivama, ili neke kombinacije lude koje bi te mogle potjerat na wc, npr kava pa iza toga jogurt il tako nesto 😄

Baaaarbs jooooj placem "nek mi netko skoci na trbuh" 😂😂😂😂 mene strah da kod tog naskakivanja zena moze samo popucat, ovak kad se prereze ipak je nekak ajmo reci kontroliran rez.
Daaaa lista se opasno smanjuje, svaki dan novosti 😊😊 za vikend idemo prijateljima koji su pocetkom kolovoza dobili blizance... ajme njima je veselo, culi smo se prek telefona i zvuce tooootalno iscrpljeno! Ja sam na pocetku htjela blizance i to je dijelom i bila vjerojatnost jer i ja imam blizanku, ali kad sam vidjela kako je i jedno dijete zahtjevno nekako sam sretna da je za pocetak samo jedna beba...
Jeste primjetile cure, u tak pred kraj u visokim tjednima da vas boli trbuh dole od malo zustrijeg hodanja? Mene ne boli samo kad setam. A kad se zurim i produzim korak pocnu mi bolovi, grcevi u preponama i malac krene divljati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji