Evo mene s prvom nesvjesticom.sinoc je tlak bio oko 1005 i sva sam bila nikakva, legla i jutros nisam otvorila jos oci a vec mi se mantalo. Ono lezim zatvorenig ociju i kao da netko upravlja mojim tijelom i vrti ga kao kazaljku na satu.....samo par puta u zivotu mi je tako buli. Fuuuuj osjecaj. Kao da sam pijana ili u onom videospotu "stay high" od ToveLo. Od 6 do 7 sam onda sjedila i slika mi se vrtila, muz htio hitnu zvat ali bilo mi bzvz jer znam da je od tlaka. Izgleda da je neka ciklona preletjela preko nas sinoc a muz zatvorio sve prozore pa bulo zagusljivo, i uz moj niski tlak eto ti kobne kombinacije....a jela redovno i pila dovoljno sve kao inace.
žena-majka-carica:)
Nadam se da ste mi vi bolje ( i meni da se nece ponovit)
Ajmeee, pa ima li se šta uradit po pitanju tog niskog tlaka..lokat kave,slanog...??
Srića pa te doma smantalo.
Meni se ispostavilo da mi je željezo jako loše,pa me od toga manta. TAko da ce valjda uz tablete bit bolje. :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jutro busice 😘
Treca sreca grrrrr bas mi je zao ti vec sigurno znas kako se nositi sa time ali bas je to koma 😐Da li je uvijek tako?Mislim sto ne popijes mozda tablete kao Aleksandra
M@lena sretno sutra na pregledu ♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke evo slikica a Kiki ja ti nisam osjetila leptirice i to kao sto kazu nego bas lagano udaranje pa s vremenom sve jace iako ni nisam znala da je to to, ja sam mislila da je to od napuhnutosti, to ti je kao doslovno da te netko udari naglo iznutra ali lagano,, pocela sam ih osjecat u 17-18 tjednu
Meni je zeljezo dobro....ali tlak i malokrvnost me zezaju cijeli zivot....pa u trudnoci to zna malo se potencirat, pogotovo kad je neki zaokret s vremenom/atmosferskimtlakom.
Inace za niskotlakase klasika je puno tekucine + slana prehrana sto ja prakticiram...jedino tjelovjezbu sam malo zapostavila zbog onog nekidan pritiska u maternici. A nije dobro previshe mirovat za niski tlak
Jutro curke,bas ste se raspisale...Nisam skoro nista zapamtila...hehe...
Od opreme mi necemo nista kupovati,krevetic imam od nas kad smo bili mali pa cu vidjeti ako se to da iskoristiti a komode i sl. Nemam stvarno gdje staviti...planiramo kroz neko vrijeme preseliti u svoj stan pa cu onda razmisljati o tome...
LEMON nemam ni ja nikakvih simptoma osim bolnih i osjetljivih prsa i isto mi se svako toliko svasta vrti po glavi ali to ke normalno koliko sam shvatila.
Mene su za kombinirani narucili 02.05. A tjedam dana nakon toga imam redovni pregled kod gin tako da cu ta dva tjedna biti mirnija..
Jucer sam isla dati urin na urinokulturu jer su mi nasli masu bakterija na prvom pregledu. Jel se netko susreo s tim?
Hehe onda smo nas par stvarno sretnice kad nas ništa ne muči, a misli po glavi to ne brojim toga stalno ima 😉
Meni je rekao da ćemo kasnije raditi urinokulturu jer kasnije zna doci do rasta baktetija iako je sada sve u redu, vidjet ces šta će biti na nalazu
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Aurora slike su prepreslatkee 😍😍 A nogice su mraak 😍😍
Ja sam bas pocela osjecati u 15tt kao meskoljenje u trbuhu osjetim ali nisu jos to udarci pravi
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji