Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    16. Rujan 2017. 05:08

Pucanje kapilara kod mene nisu popucale, al sam imala u podsvijesti da ne smijem tiskati licem previse jer se prosle godine desilo da je tokom poroda poznanici popustio misic, kolko sam cula, ma da se pricalo da je imala mozdani kod poroda, al navodno da je bilo od tiskanja i objesila joj se cijela strana lica. Ja je dugo nisam vidjela al rekla mi mama da se popravilo uz razno razne terapije.

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    16. Rujan 2017. 07:13

Ime kako si? Ja ne stignem citati....cilu noc je Mila gnjavila i sad jedva gledam. A kao mislis trece je bit ce lakse...jok. najgore je sta sestre kazu da sam dizes (ok....moje dite!).a rez na utrobi u 7 slojeva....makar psihicki me koci puno. Fizicki bol se dade podnit ali ko da ce.mi crijeva van. 
    A digla sam ju (milu) 20ak puta nocas...

žena-majka-carica:)

16. Rujan 2017. 07:22

Jutro cure...😘
    I me, si u komadu? 
    Dena, svasta ste prosli ti i Viktor ali na kraju ste iz svega izasli jos jaci❤
    Treca sreca, moja seka je dva puta radala i to dva puta na carski.kaze da joj je drugi put najgore bilo to sto kad je dosla doma nije smjela dugo dugo stariju curku ( tad je bila oko 3 godine-malo manje) ni podignut ni nista. Rana jr zarasla i oporavila se relativno dobro i relativno brzo ali tesko joj je palo eto ta "fizicka" nesposobnost. Cini mi se da tebi isto to najteze pada..ali bude to sve dobro...sjeti se ipak da je to tu za dobrobit te male princezice😚

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

16. Rujan 2017. 07:47

Cure evo jedan mali video prikladan za ovo vrijeme (kisovito) i za nase financije😜
    https://m.youtube.com/watch?v=irt71yUKj10

I_me
    16. Rujan 2017. 07:52

jutro cure!
    jos sam u komadu.. isla sam sinoc spavat oko 12 i oko 2 me probudila opet bol dolje,ali lagana.. i od onda nista...
    vidjet cemo dal ce danas sta biti..

16. Rujan 2017. 07:54

Uhhh...sretno! 😘

violeta1
    16. Rujan 2017. 07:57

Jutro cure evo moj bebac je nocas bio oko sat i pol bez mene i dali su mu jest i onda je dosao i spavao sve od pola 4 do pola7 i sad smo pokusali sikit al mlijeka skoro nista. Dali znate mame kako potaknuti mlijeko? Bas mi je tesko maleni vuce i zgrabi sisu a izade 4 kapi. Sad su ga odneli na kupanje i rekla sam da mu daju jest jer gladan je jako i sad cujem djeca se deru a nije nimalo ugodno slusat kad znas da je tvoje djete jako gladno. 

16. Rujan 2017. 08:02

Bemu misa Violeta...neznam sto reci..morat ces pricekat iskusnije mame...mozda caj za dojilje, to je ono sto je meni palo napamet?

violeta1
    16. Rujan 2017. 08:03

I_me sretnoo i samo sto duze budi doma, nemoj jurit i bolnicu. Ja bi jos lakse da me muz nije pozurivao. A muz mi je sinoc rekao da ako budemo isli na drugo djete da on ide sa mnom, da on ne moze stojat vani i slusat sve to i da mu je jako zao sto nije bio uz mene. 
    I da kapilari, skuzila sam i oko ramena i na vratu da ih isto imam 😐
    Barbs u nedelju ce slavit muz, frend ce kuhat cobanac im.
    A ovo vam je jutros moj mali Leon. Mama ga previla i plako je i onda sam ga nunala da se smiri da ga mogu obuci.

violeta1
    16. Rujan 2017. 08:04

sanjchi255

Bemu misa Violeta…neznam sto reci..morat ces pricekat iskusnije mame…mozda caj za dojilje, to je ono sto je meni palo napamet?

To je i meni palo na pamet 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.