Mi smo rucali home made pizzu 😁
Baka i ja smo pekle i cistile paprike i patlidzane za ajvar, sutra nastavljamo.
Posteljica nije me ni malo bolilo
A sretna, za tebe smo vec zakljucile da si fenomen😂 tebi nista nit je tesko nit te boli..ja da sad idem ajvar pravit porodila bi se vec sutra😂😂😂😂
Violeta, tajo je danas negdje pijan, ni na nebu ni na zemlji😂😂
Barbs..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A sretna, za tebe smo vec zakljucile da si fenomen😂 tebi nista nit je tesko nit te boli..ja da sad idem ajvar pravit porodila bi se vec sutra😂😂😂😂
Violeta, tajo je danas negdje pijan, ni na nebu ni na zemlji😂😂
Barbs..
Barbs, pa sad smijete😜 sad Diego moze van😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treća i Violeta čestitan na bebicama! Uzivajte!❤
Treća drago mi je da se ipak nasla razumna ekipa i rjesila to carskim bez nepotrebnog mučenja i tebe i bebe. Je da će oporavak bit malo duži ali momci su već veliki i mogu oni to izgurat. 😉
Violeta tvoj porod je vrlo sličan mom. Meni samo nisu gurali bebu i stiskali stomak već su me pustili da s trudovima na minut čekamo uru ipo da se beba spusti dole. I da, nisu me rizali nego su pustili da popucan. Al to ostalo isto. Meni to sve nije toliko strašno osim tog šivanja. Eto tog se sad jedino bojim.
Treca sreca bas je slatka malena..😍😍
Moj mali misic ima masnice po licu jer se mucio na porodu kao i ja, po obrazima, obrvama, bradi i nosu. A ja cure kad sam sebe malo prije pogledala u ogledalo, uplasila sam se… onaj jedan jedini put kad mi je sestra rekla da sam se zacrvenila, pukla mi je kapilara u desnom oku i to bas se razlilo, a po licu imam neke tockice kao pjege, znaci uzas 🤤🤤
Nije mi mene ni zao, koliko njega jer kazu sestre da ga to boli na licu kao i nas kad se lupimo.
Sad sam ga prvi put previjala hehe..ide to meni. A on bas zeki vec, samo bi bio sa mnom u krevetu..stalno bi se mazio.
Jadan malecki.. sad sam procitala.. masnice, ne mogu vjerovati.. 🙁
Sad kad spominjes kapilare, sjetila sam se svoje sestre.. rodila je ujutro, jako brzo..imala je 2-3 truda da izgura malog.. i ja popodne dosla u posjet a ina do sisa sa ispucalim kapilarama.. faca, oko, vrat i prsa.. sve popucalo.. al vec nakon par dana se sve povuklo..
I_me javljaj stanjeeee.
Muza sam poslala spavat da ne bleji tu samnom u dnevnom jer moze biti svasta i nista.. a radi ujutro pa nek se bar naspava..od onog prvog puta gdje me bas presjeklo proslo je 40 min. Tj nakon 40 min od onda u 22:34 do 22:27 me opet bolilo. Znaci 3 min laganih grceva i stalo. Piskila sam vec 2x i neki pardon na izrazu prdez me uhvatio..😂😂.. pricekat cu jos malo i ak ne bude nista od bolova idem i ja spavat..
Violeta bas mi je zao sto ste se tako napatili 🙁
Treca_sreca drago mi je da su bili razumni i da su te ipak na carski radi vašega dobrobita. Čestitke naravno 😍❤️ Bebica je Preslatka i jako lijepo izgleda ❤️ Brz oporavak ti želim 😘😘😘😘
Treca sreca Mila je predivna! 😍
Barbs gledali smo triler, zove se Get out, nije los. Pizza je bila preeeefina, prejela sam se, naravno 😂
Violeta tak su mojoj frendici pukle kapilare u oku kod poroda, al brzo je to proslo.
Da, posteljicu nitko ne spominje. Bas sad razmisljam i ni jedna frendica mi nije to spomenula. Sve picaju o trudovima, izgonu i na kraju sivanju. Naravno i dojenju. Ostalo ne spominju.
Laku noc curkice, neka nas i sutra docekaju ovako lijepe vijesti kao danas! 😘
Treca sreca cestitamo na ljepotici, sad si konacno sigurna da je curka☺
Posteljica - ja sam od 4-13 bila u trudovima, onda su mi dali jos nesta za poticanje jacih i cescih trudova (neznam jel to drip?) i onda su bolovi poceli biti nesnosni, al malac se okrenuo licem prema gore i kolko got sam tiskala nije izlazio van i tako do 17h dok me nisu razrezali, ugurali vakum i dok ga doktorica vukla, doktor je naskakao na trbuh i tisko prema dolje. Nakon toga svega posteljice se ni ne sijecam, to je bio, rekli bi "macji kasalj". Muz je reko da je mislio da cu mu ruku zdrobit i da je nevjerojatno da tako malo tijelo moze izdrzat tolike bolove i povracanje 13 sati.
Krsni kumovi prije ste pisali, a nisam stigla komentirati - moj Viktor se rodio na rođendan svoje krsne kumice, poslali smo joj sliku sa porukom "Sretan ti rodendan kumica" - bila je presretna😀
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji