Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    15. Rujan 2017. 22:15

Mi smo rucali home made pizzu 😁
    Baka i ja smo pekle i cistile paprike i patlidzane za ajvar, sutra nastavljamo.
    Posteljica nije me ni malo bolilo 

15. Rujan 2017. 22:27

A sretna, za tebe smo vec zakljucile da si fenomen😂 tebi nista nit je tesko nit te boli..ja da sad idem ajvar pravit porodila bi se vec sutra😂😂😂😂 
    Violeta, tajo je danas negdje pijan, ni na nebu ni na zemlji😂😂 
    Barbs..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

15. Rujan 2017. 22:28

sanjchi255

A sretna, za tebe smo vec zakljucile da si fenomen😂 tebi nista nit je tesko nit te boli..ja da sad idem ajvar pravit porodila bi se vec sutra😂😂😂😂
    Violeta, tajo je danas negdje pijan, ni na nebu ni na zemlji😂😂
    Barbs..

Barbs, pa sad smijete😜 sad Diego moze van😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    15. Rujan 2017. 22:30

I_me  javljaj stanjeeee.

• Mamuka
    15. Rujan 2017. 23:04

Treća i Violeta čestitan na bebicama! Uzivajte!❤
    Treća drago mi je da se ipak nasla razumna ekipa i rjesila to carskim bez nepotrebnog mučenja i tebe i bebe. Je da će oporavak bit malo duži ali momci su već veliki i mogu oni to izgurat. 😉
    Violeta tvoj porod je vrlo sličan mom. Meni samo nisu gurali bebu i stiskali stomak već su me pustili da s trudovima na minut čekamo uru ipo da se beba spusti dole. I da, nisu me rizali nego su pustili da popucan. Al to ostalo isto. Meni to sve nije toliko strašno osim tog šivanja. Eto tog se sad jedino bojim. 

I_me
    15. Rujan 2017. 23:16

violeta1

Treca sreca bas je slatka malena..😍😍
    Moj mali misic ima masnice po licu jer se mucio na porodu kao i ja, po obrazima, obrvama, bradi i nosu. A ja cure kad sam sebe malo prije pogledala u ogledalo, uplasila sam se… onaj jedan jedini put kad mi je sestra rekla da sam se zacrvenila, pukla mi je kapilara u desnom oku i to bas se razlilo, a po licu imam neke tockice kao pjege, znaci uzas 🤤🤤
    Nije mi mene ni zao, koliko njega jer kazu sestre da ga to boli na licu kao i nas kad se lupimo.
    Sad sam ga prvi put previjala hehe..ide to meni. A on bas zeki vec, samo bi bio sa mnom u krevetu..stalno bi se mazio.

Jadan malecki.. sad sam procitala.. masnice, ne mogu vjerovati.. 🙁
    Sad kad spominjes kapilare, sjetila sam se svoje sestre.. rodila je ujutro, jako brzo..imala je 2-3 truda da izgura malog.. i ja popodne dosla u posjet a ina do sisa sa ispucalim kapilarama.. faca, oko, vrat i prsa.. sve popucalo.. al vec nakon par dana se sve povuklo..

I_me
    15. Rujan 2017. 23:22

Hedgehog

I_me javljaj stanjeeee.

Muza sam poslala spavat da ne bleji tu samnom u dnevnom jer moze biti svasta i nista.. a radi ujutro pa nek se bar naspava..od onog prvog puta gdje me bas presjeklo proslo je 40 min. Tj nakon 40 min od onda u 22:34 do 22:27 me opet bolilo. Znaci 3 min laganih grceva i stalo. Piskila sam vec 2x i neki pardon na izrazu prdez me uhvatio..😂😂.. pricekat cu jos malo i ak ne bude nista od bolova idem i ja spavat..

mc_mouse
    15. Rujan 2017. 23:46

Violeta bas mi je zao sto ste se tako napatili 🙁
    Treca_sreca drago mi je da su bili razumni i da su te ipak na carski radi vašega dobrobita. Čestitke naravno 😍❤️ Bebica je Preslatka i jako lijepo izgleda ❤️ Brz oporavak ti želim 😘😘😘😘

Kiki156
    16. Rujan 2017. 00:04

Treca sreca Mila je predivna! 😍
    Barbs gledali smo triler, zove se Get out, nije los. Pizza je bila preeeefina, prejela sam se, naravno 😂
    Violeta tak su mojoj frendici pukle kapilare u oku kod poroda, al brzo je to proslo. 
    Da, posteljicu nitko ne spominje. Bas sad razmisljam i ni jedna frendica mi nije to spomenula. Sve picaju o trudovima, izgonu i na kraju sivanju. Naravno i dojenju. Ostalo ne spominju. 
    Laku noc curkice, neka nas i sutra docekaju ovako lijepe vijesti kao danas! 😘

• Dena1009
    16. Rujan 2017. 04:29

Treca sreca cestitamo na ljepotici, sad si konacno sigurna da je curka☺
    Posteljica - ja sam od 4-13 bila u trudovima, onda su mi dali jos nesta za poticanje jacih i cescih trudova (neznam jel to drip?) i onda su bolovi poceli biti nesnosni, al malac se okrenuo licem prema gore i kolko got sam tiskala nije izlazio van i tako do 17h dok me nisu razrezali, ugurali vakum i dok ga doktorica vukla, doktor je naskakao na trbuh i tisko prema dolje. Nakon toga svega posteljice se ni ne sijecam, to je bio, rekli bi "macji kasalj". Muz je reko da je mislio da cu mu ruku zdrobit i da je nevjerojatno da tako malo tijelo moze izdrzat tolike bolove i povracanje 13 sati.
    Krsni kumovi prije ste pisali, a nisam stigla komentirati - moj Viktor se rodio na rođendan svoje krsne kumice, poslali smo joj sliku sa porukom "Sretan ti rodendan kumica" - bila je presretna😀

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.