Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    15. Rujan 2017. 21:53

Boze koja me bol sad presjekla u jajnicima.. majko mila.. 2 min se nisam mogla pomaknit.. muz se sav uzjebo.. ( na wc-u je, kad je nervoza onda kaka 😂) kaze nemoj da te moram vozit sad u bolnicu.. vani je prolom oblaka. Sad je proslo..nadam se da nije nista.. mozda sam se samo preforsirala danas.. dosta sam hodala.. pratit cu stanje za svaki slucaj..
    P.s. Mila je bas slatka 😍

barbs
    15. Rujan 2017. 21:54

Senoritakova, i mene ceka staziranje 
    Treca sreca, aaajmeeeeee, preslaaaatkaaaa jeeee!!! 
    Kiki, aaaaah nismo na kraju narucili pizzu  Next time  Koji film gledate? 
    Ja sam na kaucu. Muz je otisao spavati... Moguce ds mu se i ja uskoro pridruzim. Prepone me boooleee 
    Aurora, ooooo daaaa... Nitko ne spominje posteljicu...

barbs
    15. Rujan 2017. 21:56

I me, svakako prati situaciju... Mada kad se i ja preforsiram me zna presjeci u jajniku... Grozan filing!!! A muz... Hahahhahaa... I ja kad sam nervozna moram na wc  Isto grozno!!  

violeta1
    15. Rujan 2017. 21:57

Treca sreca bas je slatka malena..😍😍
    Moj mali misic ima masnice po licu jer se mucio na porodu kao i ja, po obrazima, obrvama, bradi i nosu. A ja cure kad sam sebe malo prije pogledala u ogledalo, uplasila sam se... onaj jedan jedini put kad mi je sestra rekla da sam se zacrvenila, pukla mi je kapilara u desnom oku i to bas se razlilo, a po licu imam neke tockice kao pjege, znaci uzas 🤤🤤
    Nije mi mene ni zao, koliko njega jer kazu sestre da ga to boli na licu kao i nas kad se lupimo.
    Sad sam ga prvi put previjala hehe..ide to meni. A on bas zeki vec, samo bi bio sa mnom u krevetu..stalno bi se mazio. 

violeta1
    15. Rujan 2017. 22:03

I_me samo prati stanje, jer trudovi tak stegnu presjeknu pa prestane i onda nakon nekog vremena opet, gledaj sat. 😉
    Aurora da za posteljicu sam i zab.. ja sam zadnji atom snage dala za to, a jednu zenu su morali uspavat da bi joj izvadili jer se zaljepila skroz unutra.
    Treca sreca vodila si ljubav s muzem vauuu bravooo moj mene nije htio ni dirat dole 😂😂
    Barbs bas je bilo onak pljus, a nemos vjerovat koliko ima vode, meni je to jedno 2 sata curilo sve skupa
    Hedgehog daa bez epi 😐😐😐
    Kiki da drip bez epi jer nisam se otvarala dalje od 6 prstiju bez dripa i s njim sam do kraja.
    Danas mi je bila jedna kolegica u posjeti koja radi u bolnici i kaze (ima troje djece) da je s prvim imala isti porod kao ja samo sto je njoj muski doktor skocio na stomak i pritiskao ju.

15. Rujan 2017. 22:06

Uhh I me...prati da nebi Ema ranije dosla!
    Barbs, razumijem te za prepone...i mene bole😫
    Violeta, hehe zeza malac? Jesu jake te masnice?😞
    A to za kapilare, hoce se to dogodit..rekla mi je maceha da su njoj u oba oka ispucale kapilare i da je uzas izgledala...al dode to na svoje..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

15. Rujan 2017. 22:07

Posteljica kad ide van...jel to bas taj jako boli?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    15. Rujan 2017. 22:11

Violeta :( :( :(

Baš mi je žao! 

barbs
    15. Rujan 2017. 22:11

Violeta, ah joooojjj, mis mali!! Brzo ce mu to proci!!  i super za samostalno previjanja! A mali bi se maaaaazio s mamooom!!  Slatkis..
    Frendica mi je pricala da kad pukne vodenjak to ga cuuuriiii... i kaze da nemam straha da necu skuzito da mi je pukao vodenjak...
    A ti se ne brini radi izgleda. Koooo nova si sutra! 
    Uuuffff, daaaaa, nekima dr/babice skacu na trbuh..  Bas neki cudan osjecaj razmisljati da tako netko po tebi skace....
    A sto se tice vodjenja LJUBAVI HAAHAHAHHAHAHHAA slazem se s tobom.. mene moj ne dira vec 9tj skoro  Njemu su rekli NISTA nakon 30.tj i on se togs drzi hahahahah 
    Kad ce tata festu praviti? 
    Kad izlazite iz bolnice?

• sretna
    15. Rujan 2017. 22:13

Treca sreca, Mila je med medeni!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.