Curke cestitam vam na vasim bebicama ❤️ Dobila sam kao anesteziju prije sivanja ali su odmah poceli sivati tak da iskreno nije djelovala, nije to nesto strasno ali pece, nisu me sjekli nego je moja mica zapela rukicom pa sam popucala ali samo tri sava, ma kod nas je po pitanju epi katastrofa cura je sto je bila samnom u sobi molila za epi ali joj nisu dali, ja iskreno nisam ni pitala.. i porađanje posteljica nije bas bezbolno da znate jer vidim da se slabo prica o tome 😂
Da ma porodiljni sjeda posebno, a naknada za čuvanje trudnoće posebno... Ali mi bolje paše ovaj termin oko 15. Zbog svega kaj mi sjeda, pa ne moram paziti da mi ostane bla bla bla. Bulazdim.
Treca_sreca ajme preslatka je!!! Bonbon pravi 😍😍
Sanjchi da ima to u zadru odaaaaaaaaaaaavno!!! Ako me sjecanje sluzi od '78
Senoritakova ooo da, profesori na jednom i drugom odjelu ima zajednickih profesora... Ja isto obozavam Zadar, da nemamo sređenu situaciju muz i ja za zivit i posao i mi bi se preselili u zd
Sisak, iako su ga svi popljuvali i meni je zbilja ruzno to s epiduralnom ja ne mogu reci nista strasno da mi se dogodilo, ja sam imala mali problem, posteljica nije nikako htjela van 😤
Kako mi je to blesavo što se stavovi rodilišta toliko drastično mijenjaju s obzirom na grad. Okej, za ono da su bebe s vama cijelo vrijeme, rooming in, za to trebaju zadovoljiti neke uvjete, npr. samo 3 po sobi itd., pa kužim ako to neka bolnica ne može zadovoljiti. Ali trebali bi se uskladiti po pitanju carskih i epiduralne def. Mislim, baš bezveze da ti nisu ni ponudili. -. -
Treca sreca, pravi mali bombincic😍😍 preslatka curica...i dobro da je curica, da se nebi decko vozao u rozim kolicima😆
Aurora...ti u SK rodila? Koji doktor te porado? Kakvi su bili na porodu? Sestre? Kasnije u sobi sestre? Pricaj malo..da znam sto me ceka😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji