Hedhehog, znam za Rijeku samo sam mislila da studiraš nešto drugo. Ajde, super, možeš na bolju poziciju ići. I nas je za sada dvoje, ali kako je bila ona kišurina danima, to se jako brzo skupilo + morala sam oprati plahte da imam čiste za stan i navlake ja zastuke od kauča i za kauč... Nakupilo se to. Iskreno sam mogla čekati sveki da to obavi, ali ja nju čekam već 3 tjedna da mi opere tetrice i plahte za bebicu i ispegla mi to, a eto, kako sam bila već napisala - to još stoji na sredini dnevnog boravka. Moja mama je krenula prati robicu tjedan dana nakon sveki, ako ne i dva tjedna i to je već sve oprani i ispeglano i čeka da dođemo po to samo nismo mogli ranije jer nismo imali gdje sa tom robicom.
Sretna, s pranjem i peglanjem nikad kraja!!!
Btw. ja sam baš sa frendicom pričala. Ona je svakodnevno po 3 mašine krenula prati otkad je rodila, a bit će im veselo kad dođe i druga beba za mjesec dana!
Sanjchi, ah jooooj, to zna boljeti i od pregleda. I mene je jučer malo boljelo... ali bolove u kostima pipi imam kad sam previše na nogama i kad obavljam tooooneeeee toga!
Violeta, kod nas je sparno. Nije hladno. Što je još gore! Ujutro sam morala staviti čarape.. Pa kad sam krenula s mašinom robe sam morala skinuti čarape jer je prokuhalo... i sad je spaaaarnooo
A slatkiii ti je pas
Neki psi jednostavno NE VOLE biti sami. Naš pokojni pas kojeg smo imali kod mojih je tulio dok se netko nije vratio doma... A bome čujem i od susjeda psa kako tuli kad dođem u posjet svojima. Neki ne vole samoću. Naša Rubi je priča za sebe. Neustrašiva je. Ničeg se ne boji. A to je još gore jer frajerica ide prema autu bez problema, a ja ju već zamišljam kako leti pod kotač! i NIKAKO ju urazumiti da ne smije!!!
Još sada kad sam sama s njom vani... Najgore mi je. Ne mogu se zatrčati prema njoj, a ne može dobiti niti po guzi jer k'o šajeta trčkara uokolo
Bila sam eto prije 20ak min s njom vani... i vidjela je auto od svekra i fiiiijuuu - zaletila se prema njemu
GROZNA JE I NEPOSLUŠNA!!!! .... Ali baš je slatka!
Jao, moram postepeno komentirati jer ako komentiram sve odjednom mi se neće poslati komentar
Suncokretice, držim fige da sve bude u redu!!!
Sanjchi, za taj test po meni stvarno nema potrebe da se šalje više puta u T ako je prvi put bilo u redu. Eto moja frendica RH- i potrefilo se da je i mali -, pa nije ni inekciju morala primiti.
Treca srecam, lijepo od muža što ne ide nigdje kako bi bio uz tebe. Nikad se ne zna.. Eeeee, to meni njegovi kažu da se ne brinem ako ne mogu muža dobiti jer ih je puno u mojoj blizini. ŠTO MENE BRIGA ZA NJIH?! Ja želim svoga muža A ne svekra niti nonića
Muž je rekao da će mobitel i na treningu uvijek imati na vidiku ako me slučajno krenu trudovi, pa sam mu rekla da ne brine jer sigurno se u sat vremena ne bi puno toga desilo
Neka si ti odmorila. Ja sam danas 2x legla da izbrojim bebine pokrete. Samo ti pomalo! Stvarno ti je muž dobro rekao! Da se ne porodiš slučajno danas! A ti bi se trebala POKUŠATI manje stresirati jer nije baš da je dobro gubiti kg u T, pogotovo ne pri kraju. BAREM koliko ja mislim!
I mene zanima za plahte - kakve su!!!
Suncokretica - meni su leukociti bili 14 -. -, pa sam išla na urinokulturu i imam enterococcus manji od 10 na 4, pa mi je prvo rekla da probam sa brusnice, čajevi ma itd. Pa sam opet išla na urinokulturu i opet ta beštija 10 na 4, ali su mi odmah napisali na koje antibiotike je osjetljiva bakterija. A kako sam dobila klavocin zbog umnjaka, ispalo je da je jedan od antibiotika klavocin. Pa ajde dvije muhe jednim udarcem :)
uh znam da nije dobro...pokušavam bit cool, ali strah je jači.
Nije da se neopravdano bojim.
Tako da koliko god pokušavala, ipak me to jede iznutra.
A i sva sam neka nikakva zadnjih dana, ocijeđena, jedva se vučem, umorna....ma hormoni u kombinaciji sa stresom (od straha) rade svoje i to je to
Dođe mi da si uzmem nešto za smirenje da ne budem svjesna ničeg, eto....na to smo došli
žena-majka-carica:)
Ana2711 ja sam vec 2 puta hodala na urinokulturu i oba puta sam nosila od kuce, a do laboratorija imam pola sata voznje.Problem je u tome sto se moras prije umiti nek se pomokris, a neznam gdje to mozes u laboratoriju, a drugo sto je problem da treba izdrzati da ne mokris 6 sati prije davanja uzorka i onda jos dok ne stignes u lab, ja nisam to mogla jer ne izdrzim.No uglavnom taj izotak mozes nositi od kuce, to ne brini, tako mi je i sestra rekla od moje dr.
Dolores, jesi ti imala neku bakteriju ako se dobro sjećam?
Kako si to rješavala?
6 sati??? Ja neću toliko izdržati. Našla sam na netu da je potrebno barem 4 sata pa sam se otprilike toga držala, mislim da je bilo čak oko 5h…
Nisam.obican uzorak mokrace je pokazao kao da imam nesto, a urinokultura oba puta dobra.tako da nisam imala nikakva lijecenja.pa nisam ni ja izdrzala 6 sati isto sam mislim imala razliku od 4 sata jer mi se bas tu noc svako malo pišalo, a cim malo zadrzavam uzasno me boli kasnije.
Plahte su 70x140, i da vide se prsti. Ali ja sam u startu išla logikom koliko para toliko muzike. Pa mi nije žao.
Treca sreca, iskreno ne znam kako ti je, ali mogu pretpostaviti i što god mi rekle da te pokušamo urazumiti da se malo pribereš ti neće pomoći jer na tvome mjestu bih i ja bila takva jer je to NORMALNA reakcija!!! Ajde, vidjet ćeš da će i tome napokon doći kraj i da će Mila uskoro biti s vama!!!
Jesi uspjela nababiti onu glupu uputnicu koji ti je sestra zaj*? Kod nas eto ne ide tako... Med.sestra gin. ti daje D1 uputnicu, dođeš u bolnici onda te oni naručuju svaki put za pregled.
Ja sam 0+ i prvi put kad sam radila taj rh test kad sam dobila nalaz iz laboratorija pise na nalazu da ga treba ponovit u 34tt
Violeta, kod nas je danas neki ludi dan, pusr ko blesavo...vec par outa mi prevrnulo susilicu s vesom😒
Peglanj i pranje...jooj mene to sve tek ceka, glupo mi sad ista radit jer 1. nrmam kud slozit kad operem i speglam 2. prasit ce sad opet kad ce centralno postavljat tako daa...moram se strpit jos😧
Barbs, da hoce to od pregleda...ma joooj...e...uzas...
Ja se osjecam ko invalid i frustrira me to sto nemogu nista radit a toliko toga bih mogla (u normalnom stanju) napravit sama i pospremit..😥😡 ovako moram cekat da se netko smiluje pomoc jer uvijek ima nesto vaznije, bitnije😒
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja sam 0+ i prvi put kad sam radila taj rh test kad sam dobila nalaz iz laboratorija pise na nalazu da ga treba ponovit u 34tt
Ja sam B+ i pise mi ponovit u 32 TT...kad sam pitala doktora reko je da nema potrebe😮
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji