Ajme sta ste se raspisale😂
Super za dobre vijesti s pregleda i za okretanje bebice!
Hedgehog, vecinom 62, 68..do prvih 6 mj..
Zao mi sto prilagodbe na skolu/vrtic ne idu bas lako ali nijr ni malenima lako..bude to polako doslo na svoje😁
Ja sam bila na pregledu, stanjr isto, iduci tjedan opet idem pa ce radit bris na streptokok, i od 37. tjedna ce me slat u bolnicu na CTG..
Jesam kaj zaboravila?
E da...Maca, ajde drago mi je da je muz na sigurnom... Cancun...ajme tamo je prekrasno😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sta vi nemate ctg kod svog ginekologa?
Ja u svog radim (tj radila sam, gotova sam s pregledima redovnima) nakon uzv pregleda....i to ne samo u ovog pricatnog nego i proslu T koju sam vodila u socijalca - i on je imao uredjaj. Ja sam mislila da to svaka gin ordinacija "mora" imat... 😕
žena-majka-carica:)
I super da je stanje nepromijenjeno...eto kad mirujes! A sjecam te se kad si ormare premjestala 😃 c-c-c
ne valja vraga za rep vuci.
Kad ce bit gotova huhinja? Kako rucajete zadnje ove dane, tko ti kuha??
žena-majka-carica:)
Uh imala sam dosta za pohvatat...
Dena bas te svasta snaslo... Ali drzi se, maleni napreduje i vjerujem da cete ubrzo svi troje uzivat u svom domu...
Mamuka nisam stvarno nikad cula za taj tvoj problem s venama... Nadam se da kad krene porod da ce te dopast neko normalan i da ti se to nece zakomplocirat.
Treca_sreca drago mi je da te dr bar malo umirila... Jos malo pa ces i ti uzivat u svojoj princezi... Samo da sve prodje u redu... To nam svima zelim
Senoritakova kako mi je drago cut da ste jos u komadu... Stvarno ti se divim!!!
Pa kod nas tu u SK salju gore u bolnicu to obavit..i na UZV, on obavi prvi da potvrdi T, i sad mi je radio zadnji, a ostalo u bolnicu salje..
Kuhinja ce bit za vikend, ceka se radna ploca da stigne. A vec skoro mjesedlc dana kuham u hodniku, na onoj peci sto sam imala prije u kuhinji😅 snalazimo se..ne trazim sveki da kuha kad me samo nazivcira. Danas nakon pregleda sam isla tamo i rekla mi je: jel ti dolaze danas kakvi majstori? Ja onak: ne, zasto? A ona ce na to: pa aj onda dodi kasnije da zakoljemo dva pijevca
E nisam znala dal bi se smijala ili plakala😕😡 samo sam rekla da imam doma posla😂
Epa da, Senoritakava, cestitam, daleko ste dogurale! 😊
Sto se muza tice ja se isto smatram sretnicom, jet je stvarno vridan i voli me i nista mu nije problem... Evo recimo jucer, imamo restoran i jadan cilo lito radi u kuhinji po cili dan i jucer popodne je uspio utec malo odmorit. Ja nisam bila kuci a on je sredio dvi masine robe, i upalio trecu.... Napravio desert za restoran (to inace samo ja radim)... I jos navecer kad je zavrsio s poslom mi napravio palacinke i donio mi... 😍😍❤️❤️
Luce bravo za muza, vrijedan je i vidi se da dosta brine o svemu
Sanjchi super za pregled da je sve dobro. A sveki hahaha...reci joj pa ja vise volim kad vi to sami obavite jer vama bolje ide 😂😂
Sto se muza tice ja se isto smatram sretnicom, jet je stvarno vridan i voli me i nista mu nije problem… Evo recimo jucer, imamo restoran i jadan cilo lito radi u kuhinji po cili dan i jucer popodne je uspio utec malo odmorit. Ja nisam bila kuci a on je sredio dvi masine robe, i upalio trecu…. Napravio desert za restoran (to inace samo ja radim)… I jos navecer kad je zavrsio s poslom mi napravio palacinke i donio mi… 😍😍❤️❤️
Luce neki su muskarci stvarno posebni, treba ih znati cuvati 😍 moj isto sve radi osim peglanja i kolaca, nekad si pomislim cime sam ga zasluzila ❤
Barbs u plusu sam 18. I prije toga 5 do svoje idealne 😔😔😔
Luce bas si sretnica😊❤
Violeta😂😂😂 nemam ja drskosti rec njoj tako..nemogu prema starijima bit bezibrazna i odrjesita..😕
Sortiraj odgovore
Najstariji