Sve je to istina i smatram da bolju njegu moj sin nebi mogao imati, a i sreca je sto se nalazimo u blizini jednog od najboljeg centra za srce u europi. Al mislila sam na sam porod, kod mene se beba okrenula licem prema gore i mucila sam se jako dugo, ma krJu su me razrezali i povukli ga vakumom, tako da, nista mi nije znacilo sto sam tu.
Da, tebe je namucilo u svakom pogledu. Nadam se da će ti drugi put bit sve toliko lakše koliko je sad bilo teže. Malo da ti se oduži za sve stresove,
Nisan baš čula da beba tako zapne kad se okrene licem prema gore, ali kod nas vakuum i nije tako rijetkost jer doktori se ne žele potrudit pa to rješavaju po kratkom postupku. I čula sam da je taj vakuum neugodan jako i za mamu i za bebu.... Tako da sritan onaj ko ga nikad ne isproba.
Uh Bubamara..jel vam velika steta na kuci? E tih poplava me uvijek strah😔 uzas jedan...
Dena, ah porod kao porod mislim da se u svakoj bolnici, neovisno u kojoj drzavi i na kojem kontinentu si, moze zakomplicirat...ali uz strucne doktore, sve bude dobro na kraju... A sto se tice njege za bebe, tu ste medu jednima od najboljih pa onda je to sreca u nesreci.. A kako nam je Viktor? Kako si nam ti?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Maca....jel se javio muz?
E curka me lupa nogom, sve mi desna sisa poskakuje😂😂
Dena to okretanje licem prema gore je stvarno prilikom poroda mucenje za mamu, tak nam je rekla babica na tecaju... bas te sve snaslo... onda i rezanje pa i vakuum. Ja se bojim i jednog i drugog. Neki dan sam na Youtube gledala rezanje i sivanje, uh tog me fakat strah da me ne izmesare. A s druge strane, makar su nam rekli na tecaju da je vakuum bezopasan, nekak se ne bih u to kladila i to me jos vise plasi da ne ozlijede bebu ako ju se vuce van. Jel to s vakuumom ide brzo? Cula sam da se kod vakuuma istodobno pritisce trbuh (tak je bilo i u Pandicinom slucaju, ako je se sjecas iz nase njem.grupe, jedna je sestra nalegla na trbuh a doktor joj vakuumom izvadio bebu). 😨😨😦😦 kad se sjetim sestrinog poroda molim Boga da imam isti scenarij, nije popucala, nije rezana, od 4-10cm za 2h, izgon 15ak minuta. Skolski. Ali njena beba je bila mala 2820g...
Da, ja za to nisam ni znala da se moze desiti, odnosno, nit da je bitno za porođaj. Da, rezu te, uguraju vakum koji je velicine uticnice samo okrugli i onda jedan doktor tiska trbuh dok drugi vuce...umalo sam muzu zdrobila ruku...da i ja sam cijelu trudnocu samo govorila neka ne bude na vakum i eto... al nije nista tolko bolno kao kad ti odvezu dijete.
url=https://lilypie.com]
Dena vjerujem 😔😔😔 pokazali su nam kako izgleda vakuum.
A jel te puste malenome svaki dan? Jel na infuziji samo ili mu i daju tvoje mlijeko? Nisi nam napisala kako ti ide izdajanje... jel ti krenulo mlijeko?
Jaoo ja ludim, ne mogu spavat a ovaj moj hrce majko mila...oterala sam ga u dnevnu al to cijela kuca ori. Katastrofa...vise nije za slusat to hrkanje. Sad idem na google i trazit rijesenje 😁🤔
Hahah ja sam inace full alergicna na hrkanje (znaci nema sanse da spavam dok neko bar malo hrce) ali sreca dragi nije hrkalica.. mn moj fali,jer ponoci radi ovu sedmicu.. al zato smo danas oboj do pola 4 spavali,ja se probudim jedem i vratim nazad u krevet..aa ono milina,kisa pada aa on spava kao malo dijete 😍 kad ga pogledam svaki put se iznova zaljubim u njega 😍
Jos je bio tako dobar kad je ustao,mn je naredio da sjedim aa on je cijeli stan ocistio u nulu 😊
Ja ne mogu spavat...vlaga 70% plus sam jucer jela bjelanjak (njoke u juhu) sta bas ne bih smjela i evo me kasljem davim se, puna sluzi 😣poludit cu.
Dena bas te snaslo jebemu 😢 meni je vakuum isto bauk....a tek nalijeganje....uhh. Jadne zene 😔
Ja sam prva dva puta eto imala srecu da nisam iskusila, a sad...nikad ne znas sta te iduci put ceka.
Sta je rekla Mamuka, kad ja igram loto....izazivam srecu 3.put.....tako mi bog pomogao!!
Dzenny lipo je to kad si tako zaljubljen u svog muskarca....i kad je zasluzio to 😍 ja sam isto u svog infishala i svaki dan zahvalim bogu sta je takav i sta uz takvu osobu provodim zivot. A kakve muzeve neke zene imaju - da ti plakat dodje 😯 ....inace za to je stvarno potrebna sreca, kako potrefis - jer nikom na celu ne pishe kakav je uistinu, kad se zaljubljujemo. Mi koje smo imale srecu mozemo se tuc nogom u guzicu doslovno 😊
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji