Senoritakova bas mi je drago sto si jos 2in1, sto je sve u redu. Bravo za muza, vidi se da je dobar i bit ce dobar tata..tako i treba. A cimerica ne razumije, zanemari na nju, tko zna sta i nju jadnu pati.
Barbs da ti si jedna od zenskih hrkalica haha ee ali za to sto slinis i ja sam primjetila u zadnjih tjedan dana ali ne svaki dan. Mozda nas ti i Diego iznenadite pa budete sljedeci 😊😊 Jer moj mali samo zeza mamu.
A te osobe koje se zale na muza a nemaju hrabrosti s njima to rijesiti, nemam komentara. Muzevi su cesto kao djeca i sve im se mora reci. Moj ce meni u svemu pomoci, ali od 5 stvari, 3 mu moram rec. On ne vidi neke stvari po kuci kao ja pa njemu je sve ok. Evo vec danima ja se ne saginjem, perem sude ali on sprema u doljnje ormare, ak mi nesta ispadne, on podigne, tesko mi se saginjat pa uvijek pomaze. Nema kod nas moje tvoje, kod nas je sve zajednicko.
Maca drago mi je sto je muz na sigurnom i da je dobro 😊
Marijana bas sam citala da promjena jastuka isto izaziva hrkaje. Super sto muz ne hrce toliko. Moj je prije manje hrko, a sad u zadnje vrijeme ni ne spavamo skupa jer ja ne mogu podnjet hrkanje. Sad radi dosta teske fizicke poslove pa moguce da od toga hrce.
Sanjchi kod mog ne pali ni lakat, ni mazenje, ni nogom kad ga lupim, sinoc je otisao u dnevnu, a spavaca je odmah do dnevne i cula sam ga i onda sam mu rekla da legne na bok i dala 2 jastuka a on zajasio deku kao mi jastuk i umirio se..pa sam se smijala, kao neka trudnica 😂
Dzenny ajme sretna si sto ne hrce dragi. Ja sam isto alergicna na hrkanje i ako zaspim prije njega i on hrce probudi me svaki put. Volim kad je mir i tisina.
Dzenny hahah te tate ja mislim da oni postanu djetinjasti kad dode djete. Bar mislim da ce moj tako 😂
Jutros sam duze spavala i taman doruckujem kad stize patronazna, i brze stignem trenerku obuci ona kuca haha... Lijepo smo se napricale, napisala mi je sta trebam za pupak uzet, ostavila mi broj mobitela. Sve sto me zanimalo sve sam ju pitala, zena je mlada i ima 3 djece i bas je super. Rekla mi je samo da slusam doktore i sestre i da ce bit sve u redu.
Dzenny, aaah, te tate!!! Nikad dosadno s njima!
Ja još nisam radila CTG. Nadam se da će mi ga sutra raditi. Mislim da je stvarno vrijeme!
A ti si se stvarno žurila na svijet.
Sigurno si iznenadila jako svoje!
A oko tebe same rodilje-frendice
Odlično... Ja nažalost nemam nikoga, tj. frendica mi ima maloga od god i nešto, ali on već hoda i kaos pravi... Frendica koja je dobila sina pred 2-3 tjedna je u Americi, a druga treba roditi mjesec dana nakon mene i ona je u Njemačkoj, pa ću se očito dosta često sama šetati
Violeta, ma čisto sumnjam da ću ja prije jer mi je baš i tata rekao da mi je trbuh još dosta visok da bi bila blizu poroda, a i ne žuri mi se... Stan se treba ofarbati i osušiti i spremiti za dolazak bebe, a i mama 16. ima rođendan; mada znam da bi njena želja bila da rodim na njen rođendan jer kad smo bili na 4Du u 6. mjesecu je po veličini bebe termin bio 16.09.
Pred mjesec dana je termin bio 06.09. a pred 3 tjedna 20.09. pa ti budi pametan!
Da, da, ja sam žena hrkalica! Samo nikada nisam TOLIKO hrkala k'o i sada i kad bi me muž ušutkao bih prestala, a sada ništa ne pomaže, rekao je
A slinim po noći sigurno mjesec dana - minimalno...
Violeta, super je što vam patronažne dolaze ranije. Što je rekla za pupak? Što treba koristiti? Ja kad sam pitala muževu rođakinju je rekla da to one odluče kad vide pupak Ali ja sam joj rekla da sam kupila prašan sličan bivacinu, pa je rekla da ga i one koriste... A za Octanicept je rekla da ovisi o pupku.
Violeta,moj je rekao da ide na ctg,da bebuski kaze da vec jedom ide van,kao nece ona mn da slusa,a njega ce ziher odmah da poslusa.. ja se zalim kako necu moci odmah frizeru (posto se nisam u trudnoci farbala),kaze pa sta fali mi cemo tebe ionak poslat idmah da radis,ja cu da cuvam bebu.. 😂😂 primnetila sam kako nam je termin blize,on je sve vise zeeljno iscekuje.. a znaci kod vas patronozna dolazi jednom prije poroda?? I kod nas,ali ju mi moramo pozvati,ako hocemo..
Barbs,moja mama nije imala cak niti odjelice da me obuce i iznese iz bolnice,uvijek je kontala da ima jos vremena.. ii da joj jedna frendica kao samo da me iznese iz bolnice,jer su imale termin u par dana,kad kaze mama drugi dan ide njen muz po tu robu jer je i ona odmah ujutro rodila 😂😂
A za frendice-rodilje ,od maja kako su krenule radjati evo jooos nismo stale,svaki mjesec bar jedna radja 😂
Dzenny, slatki ti je muž, ali stvarno su svi oni preslatki kad žena ostane trudna. Znači, meni od početka T zna samo odjednom reći koliko sam mu ja lijepa I sada kad se jedva okrećem po kreveti i dižem se mi kaže da sam mu baš slatka i simpatična, a ja jedva da se mogu dići... k'o neka kornjača koja se okrenula
I s bebom često priča da kad će se više roditi, pa mi kaže: joooooj, pa ti si trudna već stoljećima!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji