Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Rujan 2017. 10:14

Sanjchi, zaboravila sam komentirati! Jako mi je drago što ste se opskrbili robicom... Puno toga si kupila za toliko novaca, što je odlično! Za neko vrijeme imaš koliko ti je potrebno, pa za kasnije prati akcije (kao i sve mi! 

Senoritakova
    12. Rujan 2017. 10:20

Curke evo da se i ja malo javim, tek sam danas uspjela procitati sve stranice... Mi smo jos u jednom komadu, ali Rita udara vec par dana nenormalno. Rade mi ctg svaki dan i sve super. Jucer dolazi moja dokt. u vizitu i vice mi: Ti si jos ovdje..haah
    Rekli su mi da mogu krenuti hodati, sjediti i sve normalno raditi, ali cekam da napunim punih 37tt i onda cu pomalo.. iskreno me strah da cim se krenem normalno ponasat da cu se odmah poroditi.
    Muž mi sutra dolazi u Zg pa ide kupiti krevetić i prematalicu u Ikeu. 
    I da, imam uzasne vjetrove zadnjih dana, sjednem na wc i samo zrak izlazi, haah sreca pa tiho, inace bi cimerici bilo veselo..

barbs
    12. Rujan 2017. 10:24

Pozdrav, Senoritakova! Ajme, ja ne mogu vjerovati koji si ti fenomen!!!  Zadnji put si pričala da vam je cilj dogurati 2u1 do 15.8. i evo, skoro mjesec dana kasnije još uvijek ste 2u1!! Svaka čast!!!  Pravi ste borci!!!  
    Bome je i moja reakcija bila kao i kod tvog doktora! 
    Super! Drago mi je što si nam se javila... Ako ti je dr dao zeleno svijetlo da se možeš kretati, onda se nemoj toliko plašiti. I da sada rodiš, ne bi bilo ništa strašno!   
    Super za muža i šoping kojeg će obaviti! 

Senoritakova
    12. Rujan 2017. 10:33

Ma znam da je sad sigurno vec, ali neka je jos malo unutra... samo me malo frka hvata od poroda, pogotovo jer cujem svaku noc zvukove iz radaonice...ali izdrzat cu to samo da mi moja Rita dode...
    JASTUCI I SPAVANJE- ja ih bome imam 3 ovdje u bolnici, jedan njihov jedan moj za trudnice i jedan manji...lijepo spavam, samo moram na wc 3-4 puta po noci...
    Malo me cimerica zivcira, ona je malo trudna pa kad god upalim svjetlo od wc-a ona puse... reko i ti ces tako za par mjeseci
    A obavit ce muž to dobro, sve mu slikam pa se snade, isao mi je neki dan u dm kupovati sve za mene za bolnicu, i uloske i ono za bradavice...premjesan je bio koliko je on procitao o tome sve...haah

dzenny
    12. Rujan 2017. 10:35

Trrca_sreca,i ja se svakog dana Bogu zahvalim sto zivim pored ovakvog muskarca..
    Barbs-hahah mda,te zene nemoaju hrabrosti sve to reci svome muzu,ali zato im hrabrost ne manjka kad treba tebi sve to ispricati i kao sto ti kazes,napuniti ti pipi 😂😂
    Aa sto se poroda tice,po redu cemo.. ima vas ispred mene sa terminima 😂😂 salim se 😉 vidjet cemo sutra da li ce ctg ucitati kakve kontrakcije.. iako i ja sam cula da se curice prije radjaju.. 😉
    Dena,vidis,sve to polako ali sigurno dolazi na svoje .. 😉 bravo za tebe i Viktoraa i tvoga mmuza,sto ste pokazalida ste toliko jaki..
    Sanjchi,super za robicu 😉

barbs
    12. Rujan 2017. 10:36

Senoritakova, muževi su snalažljiviji nego što mislimo!  Slikaš, pošalješ, kažeš gdje sve može kupiti i snaći će se... 
    A to za cimi - aaajmeeee  Pa ja po noći idem piškiti sigurno 5-6x već 2-3 mjeseca, ali od početka trudnoće imam tih "problema" samo ne toliko puta... Išla bih 2-3x max... S time da to na kraju ovisi od osobe do osobe. Moja frendica je išla na wc preko noći samo pred kraj trudnoće, pa joj je bilo čudno što je mene to počelo hvatati još na početku. Sve smo mi drugačije 

dzenny
    12. Rujan 2017. 10:38

Senoritakova,zaista zeno ja ti se divim.. svaka cast.. ti si cisti dokaz koliko je jedna majka hrabra i jaka zbog svog dijeteta.. aa porod ce proci,tebi u rukama ostaje najvece bogastvo ovog svijeta.. 😍

barbs
    12. Rujan 2017. 10:39

Dzenny, i ti sutra pregled??  Ja imam u 9h i jedva čekam... Nakon 3 tjedna  
    I ja sam čula da curice se rode prije termina, a dečkiće preneseš... A moja mama je moju sestru prenijela, a mene rodila prije termina!  Moja sestrična je maloga prije termina rodila... Eto, mislim da to beba odlučuje, a ne spol!  Mada sam dobivala komentare: aaaaa nećeš ti prije, ne, samo možeš kasnije jer nosiš sina!  
    A to da znaju napuniti pipu... aaaajmeeeee  Ali meni nije jasno... Ja te cure na kraju ni ne žalim jer se ne trude. Najlakše je žaliti se frendicama, a onda po fb (npr!) stavljati slikice: imam najboljeg muža na svijetu bla bla bla i slično, a s druge strane čuješ kako nije kadar ni pomoći kod kuće! 

barbs
    12. Rujan 2017. 10:40

dzenny
    12. Rujan 2017. 10:49

Barbs,ja sutra imam samo ctg,jer prosli put mi je radila uzv.. tak da cemo vidjet hoce li ctg ocitat kakvih kontrakcija.. jer prvi put kad sam bila ih je pokazao vec,a dr put ih nije bilo.. vec sam rekla,ja evo vec 3tjedna imam svaki tjedan pregled,pa bar ctg.. jedino mislim da me vaginalno nece ovaj put pregledat,vec iduci tak da necu znat kakvo je dole stanje.. ja imam popodne,zbog dragog,jer hoce i on da ide samnom na ctg..
    Bitno je da su njihovi muzevi dobri na fb,a u stvarnom zivotu i ne moraju biti 😂😂
    Moje 2 kolegice su prenijele deckice,jedna ga je rodila 4 dana prije termina,dvije su curice prije rodile (jedna je prije 4 dana,a druga prije 10 dana).. mene mama prije 1 mjesec rodila (huhuh jesam pozurila 😂)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.