Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Rujan 2017. 08:38

Poplave-groooooznooo  I kod nas znas napadati i poplaviti aliiiiii duuuugooo (nadam se da do toga nece ni doci) nisi kice... Stanovi... Zgrade poplavile... Grooozno... Ali to sve od kanalizacije... Ne ciste se po ljeti... I eto ga na... Prve kise, ulice POOOOPLAVLJENE... Svake pisljive godine takooo... Groodine tako....

• Dena1009
    12. Rujan 2017. 08:40

Zvala sam ginekologiji i nisu me htijeli sa doktoricom spojiti. Rekla mi baba da dođem sa uputnicom ili u ambulantu. Sad cu u ambulantu dok mm dođe jer za upunicu moram 40km do svoje doktorice prvo, a da mogu do nje ne bih njih zvala 😣 Neznam dal sam spomenula da sam nakon poroda bila u bolnici manje od dvije noci, nije mi bas to normalno.

url=https://lilypie.com]

barbs
    12. Rujan 2017. 08:41

Zastekao mi je mob...
    GODINAMA tako...
    Hrkanje-nemam ja problem s muzem... Muz ima sa mnom... Jahahahahahahahaha u trudnici OOOPAAAAAKOOO hrcem i bome sliniiiiiiim
    SRETNO danas svima...  Mi imamo radnu akcijuuu.... Moram se dici s kreveta... Uskoro tata dolazi.... Kisa padaaaaaaaaa... Nikad dosadno...
    Jucer su me ledja boljela i to prema guzici... Majkemi ako sam pomislila da je krenulo

barbs
    12. Rujan 2017. 08:42

Dena, drago mi je sto Viktor dobro napreduje... Aaaaaa vidim da i kod vas gore nije nista bolje sa tim doktorima 

barbs
    12. Rujan 2017. 08:46

Mame - (Malena, treca sreca, Sretna...) Eto nadam se da cete jos dogurati 2u1..
    Muzevi-moj mi u sveeeeeeemuui pomaze  i divan je... I jednostavno kad mi se netko krene zaliti na svog muza i kad ja kazem: reci mu sto ti smeta!! A njen odg: ma nemam snage... A tek su krenuli zivjeti skupa... U braku su 2-3g... Jaaaaaaoooo, ja ignoriram kad mi krenu pricati o svojom problemima... Zaliti se znaju i puniti mi pipicu aliiii dovesri ga u red NE!! EEEEEEEE PA KAKO SI NAPRAVIS, TAKO CE I BITI!! 

treca_sreca
    12. Rujan 2017. 08:52

Dena cek znaci u rodilistu si bila samo 2dana po porodu? Jesam dobro skontala?
    U nas mame kukaju da bi doma sta prije ali ja nisam od te skole....meni draze da me drze i 10dana ako treba, dok sve nije kako treba. A ne puste te kuci pa se stvar zakomplicira a cemu....ne oporavlja se svaka zena expresno i bez komplikacija...niti od vaginalnog poroda (o CR ne govorim uopce, to jos gore)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    12. Rujan 2017. 08:57

barbs

Jucer su me ledja boljela i to prema guzici… Majkemi ako sam pomislila da je krenulo

Hehe ovako i mene....i stalno mi je u utrobi neki feeling ko da se moram mokrit i da sam prejedena, a nije nista od navedenog. Nego beba valjda nezgodno pritisce. Tako da me boli digod trbuh (ko da ce menstrualna bol al ne bas skroz jako) a malo ledja. Pa samo lezim....mada, jos do kraja tjedna ajd.
    Ne zelim bas da vise puno rastemo jer ako se nadhe doktor u radjaoni koji me bude htio vaginalno porodit, bolje da smo ispod 4kg...bar to ako vec moram jaopako gurat.

žena-majka-carica:)

maca1510
    12. Rujan 2017. 08:59

Sanjchi- je je muz se javio,na sigurno je negdje u Cancun, kaze da su jos na oprezu ali da je stanje sad vec super.
    Tlak- mjerila sinoc s digitalnim i naravno svaki put drukcije pokaze cas je visok pa je nizak,ugl ja sam ok spavala osim sta mi je u sred noci krenuo potok krvi iz nosa, jel to ima veze sa tlakom ili je to i normalno u tridnoci neznam ali svakako mi je gin rekao da dodem danas opet kod njega da vidi tlak jer da ti digitalni nikad nisu pouzdani. Ako nista ja se stvarno dobro osjecam al nezz zasto je i onda skocio jer mi je uvijek 120/80 ,cak i kad sam zavrsila u bolnici, i to sam bila sama i pod stresom pa mi nije bio visok. 
    Mozda je samo reakcija organizma na sav stres oko muza,di je kud je pa kad je sve to proslo mozda je tjelo odreagiralo. Ugl nadam se da ce popodne bit dobar tlak.
    Mamuka- ni ja jos nisam nikad cula za to, strasno je sta se sve nece cut i sta mi zene necemo dozivit😱 

url=https://daisypath.com]

barbs
    12. Rujan 2017. 08:59

Treca sreca, bome se slazem s tobom!! Realno nitko ne voli bolnice, ali ako treba ostati - bolje... Radi tvoje sigurnosti!! Kad imas slijedeći pregled doktoru??? 
    Tko bi mogala biti slijedeca??? 
    Pupy?? Violeta?? I me???  A mozda i Dzenny... Mozda i Treca sreca....ili Malena? Ili ja  A mozda i Senoritakova koja nam se ne javlja 

barbs
    12. Rujan 2017. 09:06

Treca sreca, i meni su se vratili ti menstrualni bolovi... Nisu jaki... Nisu nepodnosljivi (da jesu isla bih na hitnu u roku od odmah).... I staaaaaalnooo mi se piski pa gledam: ma da li to curi plodna voda ili??  Jos sam jucer sama krenula pakirati stvari da bude lakse nositi dolje.... I eto, sve zivo me boli  Nadam se da ces naici na nekoga tko se nece htjeti igrati s vama.... Opet mi nije jasno kakav vaginalni porod na zadak... Grozni su!! Koliko god da je ginekologica lijepo objasnila...
    Moj muz nocne ne radi.... Ali kad dodje doma ga volim gnjaviti... Ali to iz ljubavi jer ga nema pola dana a ja sam doma sa strkeljama i bude mi dosasno
    Maca, drago mi je da je muz dobro!! 
    Tlak - ujutro 120/60, popodne 130/70... Primjetila sam da mi se od ove primjene vremena malo vrti u glavi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.