Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    17. Travanj 2017. 14:43

M@lena, da tim sam se mislima i ja vodila i otisla. Mislim da jos moram upoznati svoje tijelo prije nego naucim raspoznavati kad je panika a kad ne, a cini mi se da ce to biti tek nakon sto rodim pa u iducoj trudnoci. Ovako kad ne znam sto da ocekujem svasta mislim i svega se bojim. 

violeta1
    17. Travanj 2017. 15:58

Kiki, ladicar cemo uzeti. A ako bude trebalo mjesta ima kod mene jer ja imam svoja samo 2 ormara. Dok muz ima jedan. Biti ce s nama u sobi a vidit cemo sta ce biti kasnije. Jer planiramo kucu praviti pa da se ovdje ne sirimo previse, tj.ne bih bas ulagali jos. 

barbs
    17. Travanj 2017. 17:12

Treca_sreca, lijepa kolica!  
    Ja sam gledala malo na netu cijene i kakve mi se sviđaju.  Ima još vremena...  
    Beba će biti za sada s nama u sobi. Živimo u apartmanu. Ako sve bude kako treba, na jesen krećemo sa nadogradnjom kuće (to je obiteljska kuća u kojoj žive 3 obitelji s apartmanom), pa će biti puno lakše. Apartman je bio jako malen za nas dvoje, a kad bebica dođe bit će nam veselo, ali svakako ćemo se snaći. Za sada će beba spavati pored nas, u krevetiću, a gdje ćemo sa stvarima ne znam još  

Tejuska♡
    17. Travanj 2017. 17:21

Mi smo kupili za J kindac i komodu u kompletu sto se pokazalo kao potpuni promasaj haha .. Em J spava sa nama u krevetu em je komoda bila sva nekakva mala nista nije stalo nikad ga tam gore nisam presvukla vec na krevetu niti sam ga kupala u onome vec na drugom mjestu i tako 😂😂
    Ali sada ce nas drugi sin barem spavati u kindacu pa se veselim da ce ga iskoristit 😄😄
    Nadamo se brzom preseljenju ove ili iduce godine pa ce J dobiti svoju sobicu :):)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    17. Travanj 2017. 17:44

Tea, nadam se da će onda drugi sin iskoristiti taj krevet  Mi ćemo krevetić dobiti!  

Tejuska♡
    17. Travanj 2017. 19:25

barbs

Tea, nadam se da će onda drugi sin iskoristiti taj krevetMi ćemo krevetić dobiti!

Mora jer u nas ne stane vise ni salama 😂😂 iako je veliki krevet vec mi treba malo mjesta hahhaha

Super ! Jako puno znaci kad nesto dobijes :) 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    17. Travanj 2017. 20:17

Tea, vjerujem da bi vam bilo tijesno!  Daaaa, lijepo je dobiti nešto i jako puno znači.  Radujem se skupljanju robice i opreme, a i kupovini! 

Tejuska♡
    17. Travanj 2017. 21:54

barbs

Tea, vjerujem da bi vam bilo tijesno!Daaaa, lijepo je dobiti nešto i jako puno znači.Radujem se skupljanju robice i opreme, a i kupovini!

Hahaha zaista bi 
    Tome se sve mamice vesele 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• M@lena
    18. Travanj 2017. 08:18

Joooj te sobe za bebe! To je takav mamac za oci, no nemojte nasjedati bas... Adax komoda, koja ni po cemu nije kvalitetnija od MALM komode iz Ikee, od nje je duplo skuplja, ako ne i vise! Dodje preko 1000 kn dok je Ikeina 500! Mi smo uzeli Ikeinu i ide savrseno uz krevetic, a uz to iskoristiva je i kasnije kad klinci odrastu i prerastu medvjedice i zirafe na namjestaju, a posto i mi planiramo preseljenje, lijepo bi se uklopila u recimo dn boravak ili predsoblje, jer je bijela i komotna i ima 4 ladice. Kratko receno, pun pogodak! Ove adax i slicne komode imaju onaj dodatak za presvlacenje ili kadicu za kupanje, koje malo tko iskoristi. Mislim da je moja sestra svoju bebu u tome okupala 1 ili 2 puta. Meni je drago da na to nismo dali novce, jer sad em ne bi znali gdje s tim em planiramo sinu kupiti sobu kad se preselimo. Tako da, to razdoblje dok su malene bebice traje prekratko da bi se izdvajali preveliki novci za bebasti namjestaj. Krevetic ok, to svakako trebate imati bez obzira gdje beba spava na pocetku. Komoda isto ok, ali neka koja je 100% iskoristiva. Sorry na dugom postu. No morala sam napisati sto mislim. Pusaaaa i dobro jutro! 😚😚😚😚

mici_0555
    18. Travanj 2017. 08:20

Pozdrav cure..ja sam u ljetnim bebama jer trebam rodit 4.9. pa sam malo između.
    Išla sam danas čitat i vašu jesensku grupu. Vidim da neko pita za harmony. Ja sam išla na njega. Kako sam paranoična s dijagnozama i volim sve znat unaprijed odlučila sam se za njega jer je najpouzdaniji tako su meni bar rekli isti postotak točnosti kao amniocinteza. Nije jeftin u svakom slučaju. Ja sam platila 4 000 kn sa pregledom i tražila sam i spol. Meni hipohonderu je puno pomogao, nisam morala na probir ni ništa, čim su mi došli nalazi da je sve u redu bila sam mirnija. Inače sam 33 godište pa i šansa od kromosomskih poremečaja je kod mene nešto veća. Test se radi tako da ti izvade krv i to je to, kod nekih se može dogovorit da ti dođu doma. Ja sam išla kod Grujičke jer inače s njom imam super iskustva. Pa tako kombiniram socijalni i privatni u krljučnim tjednima...čeka me još 1 4d u 28 tjednu i onda je to to od privatnika. Eto, možda sam pomogla nekom u odluci. Pozdrav.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.