Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    17. Travanj 2017. 11:35

Giovi, cijena je 3900 kn.

Giovi
    17. Travanj 2017. 11:36

Tnx...
    Mislim da cu za te novce radije kolica kupiti...

I_me
    17. Travanj 2017. 11:42

Giovi

Jutro cure…sretan Uskrs svima sa malim zakasnjenjem…
    Zanima me jeste li vi isle na onaj pregled uzv+krv izmedju 11-13 tjedna? Jel to onaj kombinirani probir ili?

to ti je kombinirani probir iliti double test! 
    mjeri se nuhalni nabor, vadi se krv, gledaju ti tezinu,dal pusis i dal spadas pod rizik da rodis dijete sa downovim sindromom i jos nesto..uzima se omjer..
    ako nalaz nije dobar salju te na amniocentezu ili ako imas novaca  bolje na harmony ili nifty

Giovi
    17. Travanj 2017. 11:46

Ok..hvala cure puno...

violeta1
    17. Travanj 2017. 12:15

Vidim da idete na te testove. Mi necemo.... Niti je doktor spomenuo niti mi zelimo. Vjerujemo doktoru i da ce bit sve u redu. 
    Poceli smo gledati kolica, cijene i kvalitete ali u nasem gradu nema bas izbora tako da cemo to ostavit za kasnije ipak i otici u druge gradove pogledat ponudu i uzeti. Nemam neku odredenu marku, najbitnije da su stabilna, dobri kotaci, 3in1 i cijena prihvatljiva. Za krevetic i ormaric znam kakav zelim samo cemo pogledati cijene, jer su razlicite po trgovinama a isti modeli. 

Kiki156
    17. Travanj 2017. 12:29

Violeta kakve ormarice gledas? Treba li bebi bas ormar ili je ladicar dovoljan? Mi bi za pocetak bebu drzali s nama u sobi u kinicu, a uz to sam planirala i ladicar za bebine stvari. Jel to dovoljno? Imamo obican ormar koji mozemo isprazniti i on moze biti bebi za neku robicu vecu, jaknice, hlace i to. A ladicar sam mislila za bodice, pelene, trenirkice... Imamo jednu sobu vise koja ce biti bebina, ali ne znam kad beba ide u sobu? Mislim znam da moze od pocetka ali mislila sam da prvih par mj bude s nama u sobi. Kako cete vi to? 

• M@lena
    17. Travanj 2017. 12:30

Joooj bas ste se raspisale i sve super teme! 😊
    Ono sto sam zapamtila:
    Kiki, vazno je da si otisla na pregled, krv i ugrusci bilo kakvi sigurno nisu dobrodosli u trudnoci. Ne brini za uzv!
    Pelene, mi smo prvih cca 6 mj koristili pampers premium care ili obicni pampers (koji nismo kupili nego dobili na dar), poslije smo nastavili s dm babylove koje su se pokazale odlicne!
    Kolica, Treca_sreca kolica su odlicna. Mi ih vec imamo (mutsy), kao i AS 0+ koja je ista vasa maxi cosi (montira se na mutsy kolica uz adaptere). 👍

treca_sreca
    17. Travanj 2017. 12:45

Kiki156

Violeta kakve ormarice gledas? Treba li bebi bas ormar ili je ladicar dovoljan? Mi bi za pocetak bebu drzali s nama u sobi u kinicu, a uz to sam planirala i ladicar za bebine stvari. Jel to dovoljno? Imamo obican ormar koji mozemo isprazniti i on moze biti bebi za neku robicu vecu, jaknice, hlace i to. A ladicar sam mislila za bodice, pelene, trenirkice… Imamo jednu sobu vise koja ce biti bebina, ali ne znam kad beba ide u sobu? Mislim znam da moze od pocetka ali mislila sam da prvih par mj bude s nama u sobi. Kako cete vi to?

Prvo....divne su sobe za bebe. Npr one adaxove tematske kad u kompletu budu kindac+komoda+ormar. Prekrasno za vidjet.
    ALI ja evo u zivotu nisam upoznala mamu koja je uspjela bebu drzat u odvojenoj sobi. A upoznala sam svakakvih, ukljucujuci onu klasu "ostavi da se isplace dok mu/joj ne dosadi pa ce prestat/zaspat". 
    Meni je s obje bebe bio kindac(tik uz moj krevet) i obicni ladicar (nisam imala novaca ni mjesta za baby ladicar pa smo prenamjenili obicni ladicar koji smo vec imali u spavacoj i na njemu smo drzali prematalicu spuzvu jer je bas yih dimenzija...) sasvim okej. S tim da moram rec da taj kindac u pocetku je sluzio za ukras, a onda poslije za odlaganje robe.. ne mogu se sjetit kad su tocno poceli spavat (s par mjeseci) ali svakako ne odmah jer je, zbog dojenja i 100x dizanja tokom jedne noci, meni bili zgodnije u pocetku da spavaju sa mnom u krevetu. Kindac smo naj koristili u nekoj dobi od 4-5mj pa do 2-3god....i to uz par faza prekida (npr kad je beba bolesna pa ti se vrati na par dana u bracni da mozes provjeravat lakse stanje tokom noci bez ustajanja...i sl)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    17. Travanj 2017. 12:50

Nisam jos rekla - odvojena soba djecja u nas je zazivjela za prvorodjenca tek s 3 god kad je stigla druga beba jer nije bilo mjesta vishe da se svi stiskamo u bracnoj. Mladji sin je takodjer oko te dobi preselio iz nase bracne sobe k bratu u djecju. Sad spavaju u krevet na kat....a kad beba dodje sigurno nece k njima barem 2god ako ne i 3

žena-majka-carica:)

Kiki156
    17. Travanj 2017. 14:38

Treca sreca tako i ja razmisljam, ne bi ulagala u djecju sobicu sada kad ce ro ionako prerasti do dobi kad moze briti u svom kreveticu. A i slade mi je da je s nama ☺️❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.