Tea da cula sam da to rade, uzas! Mojoj frendici je beba bila na zadak pa su je polusali rucno okrenuti, dakle doslovno preko trbuha prime bebu i vrte! Nije se okrenula na kraju, al je bolilo jako. Uh ja sam se najlela posteno! 🐷😃
Barbs mustelu nisam narucila, a na stranici pampersa kad se prijavis imas opciju za besplatne uzorke.
Jutro cure...sretan Uskrs svima sa malim zakasnjenjem...
Zanima me jeste li vi isle na onaj pregled uzv+krv izmedju 11-13 tjedna? Jel to onaj kombinirani probir ili?
Barbsmustelu nisam narucila, a na stranici pampersa kad se prijavis imas opciju za besplatne uzorke.
Jesi išla ovdje: Zatražite svoje uzorke pelena Premium Care. ??
Giovi, je, to je kombinirani (anomaly scan uzv + vadjenje krvj). Ja bas sutra ujutro idem na to, samo sto cu ja odradit anomaly scan uzv i harmony test. Ja sam sutra tocno 12 tjedana. Javim kak je proslo.
Kiki meni je Jan zapeo u kanalu jer sam bila samo 8 prstiju otvorena a on je krenuo vani pa su me rucno sirili i stiskali trbuh da izadj3 .. Vrlo bolno i ne pozeljet nikome..
Barbs mi smo koristili pampers ili puffies imali smo AD pa su nam samo te odgovarale od Violete,babylove i dosta njih je odma izasao AD a sad gle to ti zavisi od djeteta do djeteta
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Belle, obavezno javi!
Tea, to mi je puno mama reklo! Isprobat ćemo i mi, ali do onda imam vremena.
Sortiraj odgovore
Najstariji