Galu, ajde još malo, ti me podsjećaš na mene skroz....tako i ja zadnja dva tjedna nit iz kuće ne izlazim (bila na prste jedne ruke ajd) samo da dodjem do 38tt
Malo me već na psihu udrilo, ali ajd....nećemo dovijeka tako. Samo me strah da me sad ne pukne postporođajna depra jer predugo sam "zatvorena", bolje sam se naravno osjećala (psihički) dok sam normalno išla van....ovo nije neko normalno stanje za mladu zdravu osobu. Zato sam i cmoljava ludo zadnjih dana. Jadan muž sa mnom
žena-majka-carica:)
Kiki ne sibne te bol odjednom, locne se javljat malo po malo kako ona prestaje djelovat. Vazbo kod epi je da ju znaju dozirat, znaci ti u svakom trenutku moras osjecat noge, a ne da imas osjecaj paralize, ali trudove ne osjecas, osjecas grcenje maternice, ali ne i bol. Kad su mi ju dosli dati ja sam rekla da ne zelim jer sam se bojala da ce me boljet ubod u leda, onda su mi rekli da to ne boli, a rrudivi od kojih se sad orevijam od boli su jos nista kakvi ce tek biti, tako da sam ipak uzela. Prije nego ti upiknu epi daju ti injekciju u leda koju ni ne osjetis i onda epi, a to sam osjetila samo kao pritisak, nikakva bol. I od onda uzivancija do izgona 😁
Ja planiram uzeti epiduralnu, preporučili su nam je na tečaju i rekli da se ne mučimo u 21. stoljeću ako si već možemo olakšati...
Još kad čujem pozitivno iskustvo sretne, to mi je samo potvrda
Ne znam sta su Deni rekli tu u DE za epi, ali na mom tecaju je babica sugerirala bolje bez. MM je protiv toga jer je to ipak ubod iglom u kicmu. Ja nisam imala skroz definirano misljenje do predavanja o prednostima i nedostacima, i mozebitnim posljedicama. Odlucila sam ipak da necu, ali muza drzim u uvjerenju da je to zbog njega i da hocu zbog toga neki turbo skupi poklon 😂😂😁😁
ali muza drzim u uvjerenju da je to zbog njega i da hocu zbog toga neki turbo skupi poklon 😂😂😁😁
😂😂😂😂😂😂 Carice!!
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro eto kod nas je kisovito, pravo jesensko vrijeme. Bebac je od jucer mirniji, javi se ali nije bas aktivan kao prije, pa sam malo i zabrinuta. Dobro da sutra idem na kontrolu.
Jos uvijek mi nece staviti sliku ovdje 😔
Ja planiram uzeti epiduralnu, preporučili su nam je na tečaju i rekli da se ne mučimo u 21. stoljeću ako si već možemo olakšati…
Još kad čujem pozitivno iskustvo sretne, to mi je samo potvrda
Ja nisam bila sigurna uzet ju ili ne, i kad sam razgovarala sa doktorom u kojeg imam svo povjerenje i koji me porodio je rekao sa je on svakako preporucuje 😊
Jutro eto kod nas je kisovito, pravo jesensko vrijeme. Bebac je od jucer mirniji, javi se ali nije bas aktivan kao prije, pa sam malo i zabrinuta. Dobro da sutra idem na kontrolu.
Jos uvijek mi nece staviti sliku ovdje 😔
Bez brige, imaju oni tako faze kad su mirniji. Glavno da se javlja 😊
Jutro cure.... sad sam se i ja predomislila sa vipera na baby gym...
tako me bole kosti zdjelice. Kao da ce se raspast 😐 Vjerovatno se šire ili sta vec 😮
Komarac me ugrizao da mi šaka natekla 🙈 No nema veze. Proći ce.
Mogućnost epiduralne također mislim da nije dostupna u Virovitici, pa ako se tamo zadesim jao meni....
Violeta drago mi je da je ipak sve u redu s kolicima.
Babylove držim fige da nam se u idućem javljanju javiš s bebicom :)
Dena drži se, bar si u DE, a mali je lav najveći i sve ce to proći pozitivno ❤️
Bebac je od jucer mirniji, javi se ali nije bas aktivan kao prije, pa sam malo i zabrinuta. Dobro da sutra idem na kontrolu.
Sto vise rastu to im je tjesnije pa su mirniji. Meni se maleni nije cijeli dan jucer javljao, cak ni ujutro kao inace, a onda kad tata dodje s posla je poceo show program... kupili smo onu gumenu lopticu s "iglicama" za masiranje ledja. Fenomenalna je! Uz minimalni pritisak tj kotrljanje loptice osjecaj je fenomenalan, stvarno super!
Sortiraj odgovore
Najstariji