Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    05. Rujan 2017. 19:33

ajme pa kud vas je to snašlo  jadan mačak maleni... Nadajmo se da nije ništa veliko i da se dade riješiti.....o Bože, koji vam je šok! mogu mislit srećom si baš nahvalila muža, bitno je da sad imaš takvog muškarca pored sebe, da tješite i hrabrite jedan drugog. Neka vam je sa srećom, da se malac lijepo u skladu s imenom izbori protiv svake nedaće

žena-majka-carica:)

violeta1
    05. Rujan 2017. 19:37

Hvala vam na savjetima za zube, nikad nisam imala problema takvih kao sad i bas sam bila ljuta kad su rekli kako mi je zubarica na go.
    Dena zao mi je, budi jaka i hrabra, nadam se da ce biti sve u redu ipak, zelim ti svu srecu svijeta. 

violeta1
    05. Rujan 2017. 19:39

Muz i ja smo sad svega 20min setali ono kao kakvi babci i mene sve zivo boli...bas sam mu se pozalila kako bih htjela imati vise energije. Veceras ce mi rezat nokte na nogama (sad je na probi pa kad se vrati) a on ni seb ne reze kako treba pa me bas zanima kako ce to izgledat. Ako bas mu ne bude islo ja cu probat

luce <3
    05. Rujan 2017. 19:45

Dena bas mi je zao sto vas je ta nevolja sad snasla al nadamp se svi da nije nista strasno i da ce se rjesit sve i da ce malac bit dobro i ubrzo u tvojim rukama 

05. Rujan 2017. 20:13

violeta1

Veceras ce mi rezat nokte na nogama (sad je na probi pa kad se vrati) a on ni seb ne reze kako treba pa me bas zanima kako ce to izgledat. Ako bas mu ne bude islo ja cu probat

Ja sam ih jutros porezala...jedva😂😂 mislim da za iduci put ce to morat dragi obavit😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    05. Rujan 2017. 20:15

sanjchi255

violeta1

Veceras ce mi rezat nokte na nogama (sad je na probi pa kad se vrati) a on ni seb ne reze kako treba pa me bas zanima kako ce to izgledat. Ako bas mu ne bude islo ja cu probat

Ja sam ih jutros porezala…jedva😂😂 mislim da za iduci put ce to morat dragi obavit😅

Bas je koma kad neke tako glupe stvari ne mozes obavit grrr... 

05. Rujan 2017. 20:20

Pa daaa...uzas...ko invalid😒

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

05. Rujan 2017. 20:20

Dena, vjerujem da ce biti ok sve, u dobrim je rukama, jako mi je zao zbog takvog stanja..budi pozitivna i drzite se ❤️

I_me
    05. Rujan 2017. 20:21

Dena drzi se. Glavni da se saznalo sto mu je pa lijecnici mogu na vrijeme reagirati. 

05. Rujan 2017. 20:22

Treca sreca, jos nisi dobila termin koliko sam skuzila??
    Zvala sam za nalaz, nije mi mogao nitko podici danas, al sam pitala za zeljezo, receno je da je u gr normale.
    I dalje mi se vrti i kad sjedim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.