ajme pa kud vas je to snašlo jadan mačak maleni... Nadajmo se da nije ništa veliko i da se dade riješiti.....o Bože, koji vam je šok! mogu mislit
srećom si baš nahvalila muža, bitno je da sad imaš takvog muškarca pored sebe, da tješite i hrabrite jedan drugog. Neka vam je sa srećom, da se malac lijepo u skladu s imenom izbori protiv svake nedaće
žena-majka-carica:)
Hvala vam na savjetima za zube, nikad nisam imala problema takvih kao sad i bas sam bila ljuta kad su rekli kako mi je zubarica na go.
Dena zao mi je, budi jaka i hrabra, nadam se da ce biti sve u redu ipak, zelim ti svu srecu svijeta.
Muz i ja smo sad svega 20min setali ono kao kakvi babci i mene sve zivo boli...bas sam mu se pozalila kako bih htjela imati vise energije. Veceras ce mi rezat nokte na nogama (sad je na probi pa kad se vrati) a on ni seb ne reze kako treba pa me bas zanima kako ce to izgledat. Ako bas mu ne bude islo ja cu probat
Dena bas mi je zao sto vas je ta nevolja sad snasla al nadamp se svi da nije nista strasno i da ce se rjesit sve i da ce malac bit dobro i ubrzo u tvojim rukama
Veceras ce mi rezat nokte na nogama (sad je na probi pa kad se vrati) a on ni seb ne reze kako treba pa me bas zanima kako ce to izgledat. Ako bas mu ne bude islo ja cu probat
Ja sam ih jutros porezala...jedva😂😂 mislim da za iduci put ce to morat dragi obavit😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Veceras ce mi rezat nokte na nogama (sad je na probi pa kad se vrati) a on ni seb ne reze kako treba pa me bas zanima kako ce to izgledat. Ako bas mu ne bude islo ja cu probat
Ja sam ih jutros porezala…jedva😂😂 mislim da za iduci put ce to morat dragi obavit😅
Bas je koma kad neke tako glupe stvari ne mozes obavit grrr...
Pa daaa...uzas...ko invalid😒
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dena, vjerujem da ce biti ok sve, u dobrim je rukama, jako mi je zao zbog takvog stanja..budi pozitivna i drzite se ❤️
Dena drzi se. Glavni da se saznalo sto mu je pa lijecnici mogu na vrijeme reagirati.
Treca sreca, jos nisi dobila termin koliko sam skuzila??
Zvala sam za nalaz, nije mi mogao nitko podici danas, al sam pitala za zeljezo, receno je da je u gr normale.
I dalje mi se vrti i kad sjedim
Sortiraj odgovore
Najstariji