Curke jedno pitanje, planirate li prati navlake novih kolica? Ja nisam mislila jer cu bebu ionako stavljati na tertice i sl podloge koje sam oprala, ali ne znam mozda se ipak treba prati?
Ja se to isto mislim, al mislim da cu ih isto oprat, nekako sam tako sigurnija
Panica bas ću pogledati koja je moja otopina 🤔🤔
Od kolica neću prati navlaku, ali od autosjedalice hoću jer mi ona za razliku od kolica nije došla fino originalno zapakirana. U kolica sam svaki dio dobila u original zalijepljenom najlonu, a krov isto skupa sa tekstilom posebno.
Panica, Violeta
Ja imam paradontax pastu. Blago reći da je gadna. Ali kao navodno da ako tjedan dana pereš zube ujutro i navečer s njom se navikneš i da se vidi poboljšanje. Nisam nikad izdržala tjedan dana, uvijek varam s drugom.
Panica, Violeta
Ja imam paradontax pastu. Blago reći da je gadna. Ali kao navodno da ako tjedan dana pereš zube ujutro i navečer s njom se navikneš i da se vidi poboljšanje. Nisam nikad izdržala tjedan dana, uvijek varam s drugom.
Ja pastu nikad ne koristim, a ova otopina u 3 dana rijesi stvar, ja sam ju koristila jos dok se zvala corsodyl kad god bih imala nekakvih problema, ali nisam znala da se smije u trudnoci koristiti dok mi nije zubar rekao. I ono sto je jako bitno je ne prestati cetkati meso kad se upali, znam da boli, ali treba uprijeti i ono sto je treca rekla- curaprox cetkice su najbolje.
Mislim, ne koristim paradontax pastu, da ne bi ispalo da perem zube samo s vodom
Ja mislim da se ni curasept ads 712 ne smije u T....kemija (klorhexidin) ali ja pazim da ne gutam ni u tragovima...isperem 5x vise puta nego obicnu pastu. Al ne ofustajem od nje jer precisti zubi ostanu...ne mogu to s nijednom drugom tako postici. A buduci nosim aparatic ne smijem kompromitirat temeljitu cistocu, malo plaka i ode sve van kontrole brzo...
žena-majka-carica:)
Dijagnosticirana mu je srcana mana, prebacen je u centar za srce u drugi grad gdje ce tocno utvrditi o cemu se radi. U 22h ce navodno doci po mene da me prebace u bolnicu u kojoj je i on. 😢
url=https://lilypie.com]
Dijagnosticirana mu je srcana mana, prebacen je u centar za srce u drugi grad gdje ce tocno utvrditi o cemu se radi. U 22h ce navodno doci po mene da me prebace u bolnicu u kojoj je i on. 😢
Ajme😥 nadamo se da nije nista prestrasno!! 🙏🙏🙏
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja osobno znam djecaka koji je po rodenju imao velikih problema sa srcem, prognozirali su mu da nece docekati 1. rodendan. Ali mali je bio borac, s neznam koliko godina (vrlo malo) je vec bio na operaciji srca i izborio se. Eno ga sada mali fakin od 14 godina (tu je negdje) i zivi normalno. Tako da Dena ne ocajavaj. Bog cuva bebice!
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji