Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    05. Rujan 2017. 18:29

Kiki156

Curke jedno pitanje, planirate li prati navlake novih kolica? Ja nisam mislila jer cu bebu ionako stavljati na tertice i sl podloge koje sam oprala, ali ne znam mozda se ipak treba prati?

Ja se to isto mislim, al mislim da cu ih isto oprat, nekako sam tako sigurnija

mc_mouse
    05. Rujan 2017. 18:40

Panica bas ću pogledati koja je moja otopina 🤔🤔
    Od kolica neću prati navlaku, ali od autosjedalice hoću jer mi ona za razliku od kolica nije došla fino originalno zapakirana. U kolica sam svaki dio dobila u original zalijepljenom najlonu, a krov isto skupa sa tekstilom posebno.

Barkleys
    05. Rujan 2017. 18:43

Panica, Violeta

Ja imam paradontax pastu. Blago reći da je gadna. Ali kao navodno da ako tjedan dana pereš zube ujutro i navečer s njom se navikneš i da se vidi poboljšanje. Nisam nikad izdržala tjedan dana, uvijek varam s drugom. 

panica
    05. Rujan 2017. 19:00

Hedgehog

Panica, Violeta

Ja imam paradontax pastu. Blago reći da je gadna. Ali kao navodno da ako tjedan dana pereš zube ujutro i navečer s njom se navikneš i da se vidi poboljšanje. Nisam nikad izdržala tjedan dana, uvijek varam s drugom.

Ja pastu nikad ne koristim, a ova otopina u 3 dana rijesi stvar, ja sam ju koristila jos dok se zvala corsodyl kad god bih imala nekakvih problema, ali nisam znala da se smije u trudnoci koristiti dok mi nije zubar rekao. I ono sto je jako bitno je ne prestati cetkati meso kad se upali, znam da boli, ali treba uprijeti i ono sto je treca rekla- curaprox cetkice su najbolje.

panica
    05. Rujan 2017. 19:02

Mislim, ne koristim paradontax pastu, da ne bi ispalo da perem zube samo s vodom

treca_sreca
    05. Rujan 2017. 19:07

Ja mislim da se ni curasept ads 712 ne smije u T....kemija (klorhexidin)  ali ja pazim da ne gutam ni u tragovima...isperem 5x vise puta nego obicnu pastu. Al ne ofustajem od nje jer precisti zubi ostanu...ne mogu to s nijednom drugom tako postici. A buduci nosim aparatic ne smijem kompromitirat temeljitu cistocu, malo plaka i ode sve van kontrole brzo...

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    05. Rujan 2017. 19:12

Dijagnosticirana mu je srcana mana, prebacen je u centar za srce u drugi grad gdje ce tocno utvrditi o cemu se radi. U 22h ce navodno doci po mene da me prebace u bolnicu u kojoj je i on. 😢

url=https://lilypie.com]

05. Rujan 2017. 19:19

Dena1009

Dijagnosticirana mu je srcana mana, prebacen je u centar za srce u drugi grad gdje ce tocno utvrditi o cemu se radi. U 22h ce navodno doci po mene da me prebace u bolnicu u kojoj je i on. 😢

Ajme😥 nadamo se da nije nista prestrasno!! 🙏🙏🙏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

05. Rujan 2017. 19:23

Ja osobno znam djecaka koji je po rodenju imao velikih problema sa srcem, prognozirali su mu da nece docekati 1. rodendan. Ali mali je bio borac, s neznam koliko godina (vrlo malo) je vec bio na operaciji srca i izborio se. Eno ga sada mali fakin od 14 godina (tu je negdje) i zivi normalno. Tako da Dena ne ocajavaj. Bog cuva bebice! 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

panica
    05. Rujan 2017. 19:25

Dena drzi se, bitno je da su odmah primjetili i to ce se rijesiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.