Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    05. Rujan 2017. 20:46

Dena zao mi je, ali ne ocajavaj! Ne mora to biti nista strasno. Vjeruj pozitivno, molim za vas! Znam da ti je tesko i da se jako bojis, ali treba razmisljati pozitivno

Barkleys
    05. Rujan 2017. 20:56

panica

Hedgehog

Panica, Violeta

Ja imam paradontax pastu. Blago reći da je gadna. Ali kao navodno da ako tjedan dana pereš zube ujutro i navečer s njom se navikneš i da se vidi poboljšanje. Nisam nikad izdržala tjedan dana, uvijek varam s drugom.

Ja pastu nikad ne koristim, a ova otopina u 3 dana rijesi stvar, ja sam ju koristila jos dok se zvala corsodyl kad god bih imala nekakvih problema, ali nisam znala da se smije u trudnoci koristiti dok mi nije zubar rekao. I ono sto je jako bitno je ne prestati cetkati meso kad se upali, znam da boli, ali treba uprijeti i ono sto je treca rekla- curaprox cetkice su najbolje.

Baš ću probati s otopinom. Da, da, fakat jesu. Cura proces ultra soft u srcu! 

• Mrvica
    05. Rujan 2017. 21:00

Dena, drzi se, i u mojim ste molitvama. 💙

Barkleys
    05. Rujan 2017. 21:02

Curaprox  - glupi mobitel

barbs
    05. Rujan 2017. 21:10

Ooooo curkeeee!!! Nema me par sati i eto oko 5-6 ste zaostatka!! 
    Dzenny, sve ce biti u redu!! I to ce proci uz antibijotik!! 
    Violeta, samo ti pomalo... Sada odmaraj... Inace, da, i ja se osjecam ko invalid  Grozno..  kako ti je?? Je l imas jos onih bolova??
    Treca sreca, saaaamo ti pomalo i bez panike i nerviranja... Med.sestra je glupa i ocito zivi u ono vrijeme kad je bilo normalno da se bebaci radjaju na zadak...
    Dena, moja sestricna ima srcanu manu i 31g  Sve ce biti u redu!!!! Javljaj nam se!!! 
    Luce, preslatka robica; posebna desna 
    I ja moram dezinficirati izdajalicu i sesirice 
    Problemi sa zubima - nemam... Samo nakon poeoda svakako idem na pregled jer ce mi proci cca god.dana od proslog... Inace mi kaze da na rutinski pregled dodjem za god.dana jer nisam sklona karijesu...
    Eto mene doma.. dosla kuma na kavu nakon rucka i nakon sto je otisla su dosle frendice s posla...druzile se u dvoristu pa se otisle prosetati i na sladoled...
    Sad pod tus i odmaraaanjeeeee... Sutra me ceka pranje robe i usisavanje sobe..
    Ja kucanske poslove radim pomalo i kako mogu i stizem... Svakako mi je muz od velike pomoci ali ne mogu cekati 16h da stavim susiti robu... Jedva se danas osusila a bila pola dana na suncu.. Vlaga je u zraku..

Belle84
    05. Rujan 2017. 21:15

Evo nas na 2000 stranica 🎉

Barkleys

Dena - sad moraš biti jaka! I super za muža! Drži II se! 

Da Belle..bome smo pricljive😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

05. Rujan 2017. 21:19

Danas je sestra na tecaju spominjala darivanje krvi iz pupkovine..tu je isto netko spominjao to??

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

LadyN
    05. Rujan 2017. 21:20

http://www.beba.hr/
    Za sve cure koje kupuju bebetto, ovdje su vam na popustu !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.