Dena zao mi je, ali ne ocajavaj! Ne mora to biti nista strasno. Vjeruj pozitivno, molim za vas! Znam da ti je tesko i da se jako bojis, ali treba razmisljati pozitivno
Panica, Violeta
Ja imam paradontax pastu. Blago reći da je gadna. Ali kao navodno da ako tjedan dana pereš zube ujutro i navečer s njom se navikneš i da se vidi poboljšanje. Nisam nikad izdržala tjedan dana, uvijek varam s drugom.
Ja pastu nikad ne koristim, a ova otopina u 3 dana rijesi stvar, ja sam ju koristila jos dok se zvala corsodyl kad god bih imala nekakvih problema, ali nisam znala da se smije u trudnoci koristiti dok mi nije zubar rekao. I ono sto je jako bitno je ne prestati cetkati meso kad se upali, znam da boli, ali treba uprijeti i ono sto je treca rekla- curaprox cetkice su najbolje.
Baš ću probati s otopinom. Da, da, fakat jesu. Cura proces ultra soft u srcu!
Ooooo curkeeee!!! Nema me par sati i eto oko 5-6 ste zaostatka!!
Dzenny, sve ce biti u redu!! I to ce proci uz antibijotik!!
Violeta, samo ti pomalo... Sada odmaraj... Inace, da, i ja se osjecam ko invalid Grozno.. kako ti je?? Je l imas jos onih bolova??
Treca sreca, saaaamo ti pomalo i bez panike i nerviranja... Med.sestra je glupa i ocito zivi u ono vrijeme kad je bilo normalno da se bebaci radjaju na zadak...
Dena, moja sestricna ima srcanu manu i 31g Sve ce biti u redu!!!! Javljaj nam se!!!
Luce, preslatka robica; posebna desna
I ja moram dezinficirati izdajalicu i sesirice
Problemi sa zubima - nemam... Samo nakon poeoda svakako idem na pregled jer ce mi proci cca god.dana od proslog... Inace mi kaze da na rutinski pregled dodjem za god.dana jer nisam sklona karijesu...
Eto mene doma.. dosla kuma na kavu nakon rucka i nakon sto je otisla su dosle frendice s posla...druzile se u dvoristu pa se otisle prosetati i na sladoled...
Sad pod tus i odmaraaanjeeeee... Sutra me ceka pranje robe i usisavanje sobe..
Ja kucanske poslove radim pomalo i kako mogu i stizem... Svakako mi je muz od velike pomoci ali ne mogu cekati 16h da stavim susiti robu... Jedva se danas osusila a bila pola dana na suncu.. Vlaga je u zraku..
Da Belle..bome smo pricljive😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Danas je sestra na tecaju spominjala darivanje krvi iz pupkovine..tu je isto netko spominjao to??
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
http://www.beba.hr/
Za sve cure koje kupuju bebetto, ovdje su vam na popustu !
Sortiraj odgovore
Najstariji