Dzenny zao mi je. Nadam se da ces uspjeti sve rijesiti 😊
Mene manje bole leda ali se i dalje osjecam jednako, jos me i zgaravica muci... Mislim da nece bit danas nista hehe...sad sve svaki dan cekamo i pazimo se. I skuzila sam da imamo dosta losih vjesti, ja sa bakterijom kao i druge cure, pa bolovi, mirovanje... sve nas je nekako lose uhvatilo. Nadam se da ce uskoro krenuti samo pozitivne stvari i vjesti
Dena, u dobrim je rukama tvoja bebica! Bit ce sve u redu, i uskoro cete se opet maziti💕
Suncokretica, normalno kuham, perem sude, metem pod, tu i tamo ga operem..nista ekstra. Ni dragi mi neda da nesto radim😄 al eto, normalno funcioniram, osim seksa, nekih vecih naprezanja i to. Kuhanje i LAGANO pospremanje mozes bez brige…znaci, pomest pod (usisat) i oprat sude. Drugo nista …
Ha ha ha, ja ni to ne radim. Oke lagani ručak itd. Ali nije da usisavam i slično. Odmah osjetim kod saginjanja da mi ne paše. Ali navikneš se s vremenom i skužiš pozu kako da pokupi nešto s poda a da se ne sagneš itd.
Dena - bit će sve u redu, znam da je sad grozno, ali istina je što si rekla sad je u najboljim rukama. Drži se! :*
Treca sreca kako si ti? Jesi odlucila sta ces ako ti kazu za porod da ide prirodno?
Ja bas citam po netu, ti svi bolovi su kao jer se tijelo priprema. Sad vec jedva cekam da to sve krene i prode, sve je teze.
Kakvi su vam zubi? Meni je meso naoteceno izmedu 2 i 3 dole i isla sam kod zubara ali je do 19.9.na go a zamjena me nije htjela uzeti. Sad vec par dana lad perem zube doslovno pljujem krv, ako se povrijedim dok jedem sve krv u ustima mi bude. Strasno izgleda
Treca sreca kako si ti? Jesi odlucila sta ces ako ti kazu za porod da ide prirodno?
Ja bas citam po netu, ti svi bolovi su kao jer se tijelo priprema. Sad vec jedva cekam da to sve krene i prode, sve je teze.
Kakvi su vam zubi? Meni je meso naoteceno izmedu 2 i 3 dole i isla sam kod zubara ali je do 19.9.na go a zamjena me nije htjela uzeti. Sad vec par dana lad perem zube doslovno pljujem krv, ako se povrijedim dok jedem sve krv u ustima mi bude. Strasno izgleda
Ja oduvijek imam problema sa krvarenje desni, ali sad mi je grozno. Pljujem krv. Baš to kako si opisala. Imam neki odvratan kaladont koji kao pomaže ali...
Treca sreca ja ne bih pristala na zadak prirodno. Tko ce snosit odgovornost ako se sta desi??? Ajme ne zelim ni pomisljati. Imas sve preduvijete za CR, ne vjerujem da bi ti netko forsao vaginalni u tom slucaju. CR je danas rutinski postupak... a roditi prirodno na zadak je bogami itekakva iznimka
A evo dr koji mi vodi T me isto uvjerio da nece me nitko silit vaginalno....ali zbunila me malo sestra u soc.......a onda i po netu citam da zene radjaju...negdi je granica 3800gr cak (moj dr je bio rekao 3500gr) al ovisi kako di. Majko mila. Uzas. Bas me strah na kog cu nabasat!! Pogotovo sta sam trecerotka pa oni misle da mogu sta hocu izgurat doli 😠
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji