Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    05. Rujan 2017. 17:02

Doslo mi je jos robice s wisha, stvarno mi se cini veliko, nadam se da cu moc iskoristiti robicu, s kvalitetnom materijala sam zadovoljna

treca_sreca
    05. Rujan 2017. 17:08

Desni....u prvoj T su bile koma. Jer ih nisam nis posebno njegovala. Odonda sam se dosta osvijestila i adekvatno ih pazim pa drugu i trecu T nije lose stanje uopce.....koristim meridol (u mullera kupim) na dnevnoj bazi godinama. A nedavno sam i gingival pastu (marka vitis, nema svaka ljekarna njih...) pocela ubacivat.....plus obvezno curaprox cetkica soft....cisti temeljito a ne iritira deesni. Po potrebi gengigel ali to ne koristim stalno nego ako treba prigodno. Znaci temeljita ali ne agresivna njega je kljuc svega....a na hormone ne mozete utjecat, mora bit drugacija usna supljina u T jer je od hormona i pljuvacka drugacijeg ph.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    05. Rujan 2017. 17:09

Daaj luce ovo desno je preslatko. Koja lova? Jos cete i mene na wish navuc 😂 samo mi to fali. Ko da nije dosta ebay +njuskalo + krpice + akcije po trgovinama....jaoooo

žena-majka-carica:)

mc_mouse
    05. Rujan 2017. 17:18

Krvarenje desni - rijesavam sa sumecim od dietpharma kalcij+vitamin C. I definitvno pomaze. 

mc_mouse
    05. Rujan 2017. 17:23

Treca_sreca kaže meni mama da je ona mene i sestru rodila u roku 20-30minuta 😂 Kak je tvoja mama tebe/vas? 🤣 Ja se sve nadam da ce biti kako je Barbs meni se čini rekla, da bi mogla imati kao mama 😂😂

violeta1
    05. Rujan 2017. 17:26

Luce vau divnoo je sve 😊😊

luce <3
    05. Rujan 2017. 17:34

Treca_sreca ovi livi je bio 6$ a desni 18$

luce <3
    05. Rujan 2017. 17:36

Ovi desni je iznutra skroz skroz mekan i  bas je topal skroz 

I_me
    05. Rujan 2017. 17:37

mc_mouse

Treca_sreca kaže meni mama da je ona mene i sestru rodila u roku 20-30minuta 😂 Kak je tvoja mama tebe/vas? 🤣 Ja se sve nadam da ce biti kako je Barbs meni se čini rekla, da bi mogla imati kao mama 😂😂

Ja se nadam da meni nece biti kao mojoj mami i sestri ( 1 porod) . Mami prenjela i mene i nju. Inducirani porodi i napatila se.. sestra 1 porod.. mali kasnio tjedan dana, inducirani porod, krvarila i padala u nesvjest..a drugi porod rodila ekspresno.
    Ali ako stvarno generika ima veze stime onda sam najebala 😥😒

I_me
    05. Rujan 2017. 17:42

luce <3

Doslo mi je jos robice s wisha, stvarno mi se cini veliko, nadam se da cu moc iskoristiti robicu, s kvalitetnom materijala sam zadovoljna

Ne znam koje mi je sladje ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.