Sretna pa ne znam, citam bas kak to ide i nekako su ti simptomi. Sad sam malo setala i sad lezim na desnom boku, malo me manje leda bole al me glava boli i nekak mi je muka. Vidit cemo..mozda mi je samo slabo. Iako sam i lijepo papala jutros.
Dena cestitam i brz oporavak. Maleni je presladak. 😍
Ja sam narucivala i sa wisha i ebaya i s sva im je robica dosta velika. Ali nije losa. Cak je mi je nekako kvalitetnija nego za odrasle.
Treca sreca, ma nece te na zadak..pa to se nekad radilo, vise to ne prakticiraju...u petak ces ipak sve znat😀
Violeta...hmmmm...poprati jos malo situaciju...ako ne popusti do kraja dana...pravac hitna😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja kakva sam paničarka bih otišla odmah na hitnu Pogotovo još ako sam sama!!!
Ali kao što sam više puta napisala, nemam pojma kako prepoznati trudove, tj. ne bih znala... One prave... A sviiiii mi rekli: znati ćeeeeeeš! oooo znati ćeš!!!
Cure moje, moram se nekome izjadati, a ne zelim da uznemiravam obitelj...nakon tolike srece sok...primjetili su da nase zlato ne dobiva dosta kisika, odvezli su ga u drugu bolnicu, na intenzivnoj je..srce ce mi puknuti od jada, kolko mi fali to malo bice 😔
url=https://lilypie.com]
Ja kakva sam paničarka bih otišla odmah na hitnuPogotovo još ako sam sama!!!
Ali kao što sam više puta napisala, nemam pojma kako prepoznati trudove, tj. ne bih znala… One prave… A sviiiii mi rekli: znati ćeeeeeeš! oooo znati ćeš!!!
Tako i meni kazu znat ces hehe a sad bole me leda kao da sam se preforsirala nista prebolno al opet boli. Ako ne popusti do popodne, zvat cu ginekologa taman on radi popodne. A ja nisam neka panicarka vec bi sad mogla plakati, neke emocije lupile 😑
Dena boze sta kako? Ajme cijela sam se najezila. Sta kazu doktori? O Boze ajmeeee 😔😔😔😔😔😔
Ajmeeee, Denaaaa!!! Samo se ti nama izjadaj!!! Sve će biti u najboljem redu!!! Znam da ti je teško, odnosno, vjerujem da ti je teško, ali sve će biti u redu!!!
U dobrim je rukama i brzo će ti se vratiti..
Violeta, prati situaciju, pa ako ništa drugo pravac doktoru... Moj je meni rekao da što god da osjetim idem u TA sa onom uputnicom koju mi je dao... Jedino mi je glupo što je toliko duga razlika između jednog i drugog pregleda sada pred kraj trudnoće...
Neznaju nista, moguca je infekcija, moze bit da je od plodne vode, za sad neznaju. Odvezli su ga u djecju kliniku da naprave opsezne pretrage i onda ce tek moci da nesta kazu. Muz ce zacas ici za njima da bude sa njim.
url=https://lilypie.com]
Neznaju nista, moguca je infekcija, moze bit da je od plodne vode, za sad neznaju. Odvezli su ga u djecju kliniku da naprave opsezne pretrage i onda ce tek moci da nesta kazu. Muz ce zacas ici za njima da bude sa njim.
dena drzi se!!
svi smo uz tebe! vjerujem da ti nije lako..
Sortiraj odgovore
Najstariji