Ajmeee Dena...pa tu smo zato da nam kazes sto te muci. Nadam se da ce sve bit u redu s malenim!!! Nemoj se previse uzrujavat da se tebi ne pogorsa stanje, znam da je tesko ali vjeruj da ce sve biti ok. Mi molimo za vas!🙏🙏🙏
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dena drzi se i javljaj nam sve... i sve samo reci, izbaci iz sebe, lakse je kada nekom ss izjadas pa makar i ovako. Vjerujem da ce bit sve u redu. ❤❤❤
Dena drzi se! Pozitivno misli... bit ce sve u redu! Mislimo sve na tebe... jel moguce da je razlog tako dugi porod?
Miš mali. Vjerovatno su vas jako izmucili na porodu pa je i on premoren. U dobrim je rukama Dena, Vratit ce se on tebi brzo ❤️❤️❤️❤️ Uz tebe smo ❤️ Samo nam javljaj 😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️
Dobro da su primjetili na vrijeme... mozda nije neka utjeha, ali bar si u Njemackoj, ovdje je ipak drugaciji pristup pacijentima i angazman (tako su mi bar svi rekli)
Treca_sreca i ja bi se identično ponijela u toj situaciji, ovo sa plakanjem jučer. Pa normalno da ti nije svejedno. Nisu stvarno kršteni. Kakav zadak i prirodno. Neka muž proba s tobom otići i skupa inzistirajte na CR. Debili 😡
Dena, drzi se!!! Svi smo uz tebe i sigurna sam da ce sve biti u redu!! Javljaj nam novosti!!!
Treca sreca, Mc Mouse ima pravi!! Ako treba nek muz digne strku-paniku ako vec misle izmisljati nesto!!! Ali ja sam sigurna da je samo bedasta sestra ginekologa zabrijala..
Ne mislim da je bezveze jer ga pregledala doktorica iz ove bolnice, a sa sanitetom je dosla i doktorica iz druge bolnice koja ga pregledala odmah ovdje al nije mogla ustanoviti zasto ne dobiva kisik.Nadam se da ce nam ubrzo reci nesta vise, ovo cekanje je uzasno. Tjesi me jedino sto je u specijaliziranoj djecjoj bolnici, trebao bi biti u dobrim rukama.
url=https://lilypie.com]
Dena,ajme.. stvarno mi je zao zbog bebaca.. ali bude to sve uredu.. kod moje prijateljice skoro pa nije disao zbog plodne vode,helikopterom je hitno prebacen u drugu bolnicu.. ali danas je on jedan veeliki i zdravi momak koji jos malo slavi 2. rodjendan.. ti samo budi jaka,zbog njega a i sebe..
Cure,mn je danas zvala sestrica od ginekologa,rekla da moram u apoteku jer su mi nasli 2 bakterije (e.coli i ne znam koja je druga).. uvijek nesto,uvijek nesto 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji