Panica, hvala na info o MGu! Dobro da muža nisam poslala kupiti, ako ga već ne preporučaju...
Hedgehog, vi ste onda hrabre! Ja čak i prije T nisam o tome htjela pričati niti slušati niti razmišljati, ali svi su uvijek imali želju da ti ispričaju u detalje, pa hoćeš - nećeš, eto, sve znam!
I frendica koja je pred 10ak dana rodila je isto sve u detalje ispričala (a imala je loše iskustvo!), mada me uopće nije dirnulo niti zabrinulo... Idem onim motom: KAKO TAKO MORA VAN!
A sto se tog iskustva tice, ako je zeni lako privat o tome, neka napise, ako nije, onda neka zadrzi za sebe..a one koje nisu sigurne da zele znati, uvijek taj post mogu preskocit..zar ne? 😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi jao to pisanje bas mi vise ide na zivce, skoro svaki sat- sat i pol idem na wc, i jutros sam stisla i nisam htjela ustat se pa sam skoro pukla haha... taman zaspim i moram na wc, pa u grlu kao da gorim, ma uzas... mislim da mi je zgaravica ili od meze jer smo jeli kod kumova ili od kolaca. Jer do sad sam 3 puta imala samo.
Barbs neka si napunila baterije i danas ti je dobar dan za druzenje 😊😊 Pa ja imam neki osjecaj da bih mogla uskoro, mali nije toliko aktivan, leda bole. Bas me zanima kakvo je stanje. U petak nam je kontrola a muz radi i prvi put nece ici sa mnom 😔 i trebala bi ici sama sa autom pa me malo frka hvata.
Bebuska super za bebice! Jel to znaci da ces mozda ici na vaginalni porod ili je sigurno carski posto su blizanci?
Suncokretice Canesten sam znala korisiti prije trudnoce, to su ti obicne vaginalete za gljivice i rijesit ce ti problem. Dobro da si otisla kod gin, uvijek je bolje pogledati kad te nesto muci. Mislim da nemas razloga za brigu sto se ostalog tice, ako ona kaze da je sve dobro onda nema straha.
Malena hvala za info!
Barbs samo ti uvedi red kako tebi pase! Lakse je u pocetku postavit pravila nego kasnije mijenjati navike!
Sretna i ja pijem te tablete za zgaravicu i isto mi ne pomognu uvijek...a uzmem samo jednu navecer. Koliko ih ti pijes? Ali mogu ti reci da je u zadnje vrijeme manje nego prije, kaze da ce se smanjiti kako trudnoca bude veca jer se beba spusti pa ne pritisce vise tako jako zeludac.
A sto se tog iskustva tice, ako je zeni lako privat o tome, neka napise, ako nije, onda neka zadrzi za sebe..a one koje nisu sigurne da zele znati, uvijek taj post mogu preskocit..zar ne? 😕
Tako je 😉😉
Uzas Violeta..bas pred kraj je najgore..imamo se cemu veselit😂😂 al ajde, prezivjet cemo..😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Suncokretice ja sam prije to koristila i uvijek bih se rijesila nakon 2 dana. Nije to nista opasno, samo se lijeci i otici ce. Dobro da si isla provjeriti. 😊😊
Suncokretica - ja sam za jagodicu prsta. Isto sam se zabrinula, izguglala sam sve živo, rekla mi je doktorica da to nije ništa. Bitno je da si zatvorena itd. Ali i ja sam na mirovanju, ne sada strogom, strogom, ali ono, nema saginjanja, naprezanja itd. Ali vidim po sebi, imam neki iscjedak, i ako se recimo sagnem par puta ili nagnem napred on mi malo curkne, pa kao to mi je upozorenje da se ne mičem previše... sori na detaljnom opisu. Ali pazi se, malo laganini i bit će sve u redu.
Uzas Violeta..bas pred kraj je najgore..imamo se cemu veselit😂😂 al ajde, prezivjet cemo..😊
Hocemo, moramo 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji