Ja sam od onih koja moza slusat iskustva bila dobra ili losa jer sam se avega naslusala jos dok.nisam bila ni s prvim trudna, od najgorih scenarija do najljeosih trenutaka. Jbg, na te stvari ne mozemo utjecat.
Tako da, Dena, ako zelis pisi, ako ne, nemoj 😊
Vi opet štancate stranice da čovjek kad ga nema pol dana jedva pohvata
Dena, divan vam je dječak! Čestitke i nek vam je sretno u prvim izazovima.....mazite se i guštajteee
Moji jučer krenuli u školu, pa se uhodavamo u novi raspored. Plus ja obavljam finalna čišćenja po kući itd jer jučer me je gin poslao da u petak odem na pregled u rodilište i dogovor za porod. Medjutim, iako me on uvjerava da idem na CR, kad sam
pošla do socijalnog po uputnicu (za rodilište) med. sestra tamo me uvjerava da bi ona zadak gurala vaginalno, samo da ne ide na carski.....zbunila me samo. Nije mi baš milo riskirat da se dijete polomi il štagod gore....a ako se nađe koji pametnjaković dežuran tad, bojim se budu li mene uopće pitali!! Plakala sam jučer od straha...jadan muž, jedva me smirio...
Vidjet ćemo šta u petak kažu, na pregledu....sva sam na iglama eto, jer ne znam ni kako ću rodit (čitam po netu neke koje su zadak i do 4ipol kg radjale, majkooo mila...) ali svakako do petka moram imat sve spremno jer je gin rekao da postoji šansa da me odmah ostave pa da se tako i spremim. Uglavnom, sva sam nekako šonjavog raspoloženja, ne znam jel lagano to i hormoni kumuju sad pred kraj,vjv i to...ali baš bzvz
žena-majka-carica:)
Kiki do sada sam maksimalno 2 na dan, ako ne bi.mogla izdrzat. Obicno preko dana nekako prezivim pa samo prije spavanja uzmem.
U ovoj t me jako rano krenula zgaravica hvatat, dok u orvoj t samo zadnjih mjesec dana. I ne zelim to sad ubit nadu, ali nismo sam nosila i prvog i ovog i u prvoj t mi je zgaravica trajala dok nisam rodila 😄
Treca sreca uh, mene bi bilo szrah na zadak rodit bilo zbog djeteta, ali i zbog sebe da te dijete ne rastrga cijelu. Definitivno bi inzistirala na carskom
Treca sreca ja znam djecu koja su rodena za zadak ali to su uglavnom moji vrsnjaci, dakle prakticiralo se prije... cudi me da ti to sada predlazu, ali vjerojatno jer tinje trece dijete. Al svejedno... mozes li inzistirati na carskom? Mislim, zada je ipak indikacija za to...
Sretna ah...nadam se, sto cu! Tjesim se jer mi u zadnje vrijeme nije vise svaku vecer kao prije, pa eto mozda se smanji zgaravica! 😅
Cure jucer u kiku 25kn debele zimske hlace svih velicina. I bilo je za 18kn isto ali veci broj pa nisam uzela. Bas sam se iznenadila, mislila sam da nema vise takvih akcija. I imate i kompletica za te pare.
Treca sreca, ne slušaj budalu!!! Ja osobno ne znam nikoga tko je rođen na zadak, ali meni je rođakinja od muža (GLAVNA patronažna sestra) rekla da sada SVE šalju na CR ako je zadak u pitanju... I mene je ginekologica na 4Du isprepadala kad je rekla da se postotak rađa prirodno iako ne na zadak i rekao je muž meni na samo da ne dolazi u obzir! E sada... Ja sam objasnila toj rođakinju od muža da je frendica s faksa pred nekoliko godina isto išla roditi i mučili su je 28h a beba bila na zadak i tek onda na CR kad je njena teta potegla sve moguće veze u bolnici (iako je i sama med.sestra)... ALi ja ne znam koji kreten bi to napravio!!!!
I ta rođakinja se iznenadila jer je rekla da joj je čudno pošto sada odmah šalju na CR kad vide da ne postoji ni minimalna mogućnost da prirodno rodi...
Sretna, slažem se... naslušaš se svega i svačega... Samo ja npr nikada nisam čula da je netko oko mene rodio expresno! Uuuuuvijek nešto!
Ali tko voli pričati o tome... slušati o tome... Samo naprijed!
Ja i kad ne želim slušati se nađe neka dežurna koja voli o tome pričati, a isto mi je super kad iste frendice mi znaju ispričati 50x cijeli proces.
Jer nisam zapamtila prvij 49x hahahah
Kiki, taaaako jeee! Ako ih prvo navikneš da mogu raditi što žele, kasnije će biti teško i bit ću bezobrazna. Bolje na početku sve to srezati!
Violeta, pred kraj trudnoće je uvijek najteže... tj. ovisi kako god goda, ali kad smo kod piškenja aaajmeeee... znam popiti jedan gut i eto, nakon 2 min opet moram na wc... Jučer sam skoro mužu počela plakati jer se nisam mogla normalno okretati i namještati u krevetu, a tek dići se s kreveta?! AJMEEEEE
Treca sreca ne znam sta bih ti rekla, probaj se savjetovati sa drugim doktorima. Meni nekako nije prirodno da beba ide tako, to mi je za carski. Nadam se da ces odluciti sto je najbolje za tebe i bebu i da ce sve proci u redu.
Ja sam lezim vec duze od pola sata i bas osjecam bol u ledima, kao da ide sve jace, ali bez prestanka, pocelo je slabije a sad malo je jaca bol.
Violeta, baš slatko!
I me, aaajmeeee A koliko si dugo čekala da dođe??
Btw. netko je pisao o naručivanju s h&m stranice??? nisam znala da uopće se može paypalom plačati jer frendica plača uvijek običnom karticom...
Hedgehog, ne brini za detaljne opise... Dobro je znati takve stvari da se čovjek ne isprepada kad mu se nešto slično desi.
Sortiraj odgovore
Najstariji