Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    05. Rujan 2017. 11:33

Dena, čestitam!!!!!! Prekrasan je! Mazite se i uživajte sa svojim Viktorom 
    Ja se rasplakala kad sam pročitala tvoju priču, peru me hormoni u zadnje vrijeme hehe. Jedva čekam da i nama ostalima stignu bebice 
    Bebushka, bebice lijepo rastu, samo lagano dalje. Muža zaposli da izgurate što dulje u komadu 
    Babylove, nadam se da je danas tvoj dan 

05. Rujan 2017. 11:35

Violeta, nisam bas nesto previse dobila u ostatku tijela, mali jesam ali ne previse..vise manje sve otislo u trbuh..a jos imami ohohoo do kraja😅 bit ce moj do kraja ko u Dene neki dan😂😂 
    Bebushka, nikako iskomentirat, da super za bebace, da su oboje glavicama dolje..kak je to kad krenu oboje istovremeno udarat? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    05. Rujan 2017. 11:35

VIOLETA, GUŠTAAAAJJJ!!!!!!!!!!!!!!  Nema ništa boljeg od - toga  Baš ponekad svakome treba mir, pogotovo ako živi u blizini svojih ili tuđih roditelja.... Ja sam k'o za inat prošli tjedan ubola dane da sam mogla biti sama kad sam morala svašta obavljati  A sada sam od muža dobila tu zabranu i jednostavno im ne mogu nigdje pobjeći 
    Uuuuffff, pa ti bi uskoro mogla biti jedna od mamica koje će roditi  Mada nas je DENA svih iznenadila jer smo se kladile na BABYLOVE da će biti slijedeća... Odmaraj i uživaj i nemoj se previše naprezati. I ja se štedim. Stavila sam oprati mašinu robe i to ću staviti sušiti, a drugu turu ću sutra. Čekam da kuma završi raditi da prođe na kavu kod mene. Dugo se nismo vidjele... A navečer dolaze frendice s bivšeg posla na druženje i da vide album  Ugl, neće mi biti dosadno  
    A ja sam napunila baterije, definitivno... Još me ne hvataju često kontrakcije... Za sada 2x... Mali sada štuca...  Imam filing da ću se prehladiti, pa jedem med  I limunadu si moram napraviti.  

Suncokretica
    05. Rujan 2017. 11:39

Ja sam jutros ipak otišla kod doktorice jer me već par dana steže trbuh i osjetila sam lagano peckanje, jutros mi se opet ponovio smeđi iscjedak (ništa novo, moj cerviks često reagira a očito ga je ova svadba potakla). Za svaki slučaj sam otišla provjeriti jer me zabrinulo sve skupa.
    Dobro da sam otišla, otkrila mi gljivice tako da sam dobila kremu i vaginalete Canesten, nadam se da će pomoći, ima tko iskustva?
    I kaže da je sve ok, zatvorena, ali cerviks uloživ za vršak prsta. Po njezinom je to ok za ovu fazu trudnoće, ali mi je preporučila izbjegavanje odnosa i lagano mirovanje, ne strogo ali štedit se. Je li tko imao takav nalaz? Po netu čitam da to nije ništa strašno a i ona je rekla da je ok, ali opet me brine...

Tejuska♡
    05. Rujan 2017. 11:41

Dena cestitke i od mene 😍😍 Maleni je preepreslatkii 😍😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

05. Rujan 2017. 11:42

Ja uloziva vec od 28 tjedna msm...zadnjih 8 tjedana...nista strasno..odnosi nisu preporucljivi jer poticu trudove i otvaranje pa bolje ne...al miruj i nista tesko dizat nit se naprezat...ne brini..😀

05. Rujan 2017. 11:42

Tea2803

Dena cestitke i od mene 😍😍 Maleni je preepreslatkii 😍😍

Hej Teaaaa.....pa di si nam ti??

barbs
    05. Rujan 2017. 11:48

Suncokretice, ti se drži onoga što ti je doktorica rekla i odmaraj...  Eto, nažalost, nije svaka trudnica ista niti svaka trudnoća ista pa da čak i na piru možeš biti poletna. Odmaranje!!! 

panica
    05. Rujan 2017. 11:49

Dena,cestitam, dva puta sam se rasplakala, prvi put na pricu o muzu, drugi put kad sam vidjela bebaca
    Sanjchy, pjevac, a Yel svaka ti cast kak se nasalis na svoj racun
    Magnezij, bila danas kod dr, najduze do punih 38 tt, a bilo bi bolje do 37, a zeljezo treba biti jos mjesec do dva nakon poroda

Barkleys
    05. Rujan 2017. 11:50

maca1510

Dena Viktor je preeeesladak! Neka si ti to izgurala kao prava zena ,majka,kraljica! Ja sam inace tip osobe koja ne voli iznenadenja ni ugodna ni neugodna zato ja volim cut i najgore price bilo sa poroda ili bilo cega i onda znam sta me moze cekat. Svi mi uuvjek govore da sam luda ali tipa ne plasim se,znam da to djete mora izac na ovaj ili onaj nacin, i ne gledam to kroz ruzicaste naocale . iako u mojoj obitelji od bake,mame ,sestre , sve su ekspresno rodile, bez nikakve muke ja se ne nadam da ce i meni bit tako, uvjek ocekujem najgore pa kad se desi bolje onda sam presretna 😀
    Lezanje i mirovanje ce mi donijet bankrot na kartici😂😂 stigao mi je krevetic+posteljina+madrac+baldehin sta je bilo na akciji za 1699 kn i sve je preslatko 😍😍 isto tako zakacila sam se na wish i geek tako da sam i tamo masu stvari narucila pa me zanima kakvo ce to bit kad stigne, i da narucila sam preko interneta od mustele one proizvode 1+1 gratis, i tu ode 400 kn😂😂 sreca pa mi je sjeo povrat poreza 😂😂😂

Slažem se. I ja želim znati, mislim da ako si dovoljno informiran i pripremljen i ono čist u glavi da znaš da to moraš itd. da nema problema. A pričam mi za wish i mirovanje. Jučer sam pretjerala.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.