Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    05. Rujan 2017. 11:07

Dena Viktor je preeeesladak! Neka si ti to izgurala kao prava zena ,majka,kraljica! Ja sam inace tip osobe koja ne voli iznenadenja ni ugodna ni neugodna zato ja volim cut i najgore price bilo sa poroda ili bilo cega i onda znam sta me moze cekat. Svi mi uuvjek govore da sam luda ali tipa ne plasim se,znam da to djete mora izac na ovaj ili onaj nacin, i ne gledam to kroz ruzicaste naocale . iako u mojoj obitelji od bake,mame ,sestre , sve su ekspresno rodile, bez nikakve muke ja se ne nadam da ce i meni bit tako, uvjek ocekujem najgore pa kad se desi bolje onda sam presretna 😀 
    Lezanje i mirovanje ce mi donijet bankrot na kartici😂😂 stigao mi je krevetic+posteljina+madrac+baldehin sta je bilo na akciji za 1699 kn i sve je preslatko 😍😍 isto tako zakacila sam se na wish i geek tako da sam i tamo masu stvari narucila pa me zanima kakvo ce to bit kad stigne, i da narucila sam preko interneta od mustele one proizvode 1+1 gratis, i tu ode 400 kn😂😂 sreca pa mi je sjeo povrat poreza 😂😂😂

url=https://daisypath.com]

05. Rujan 2017. 11:10

Curke hvala na 😍 za pupu..bas se vidi sad na ovoj zadnjoj kako smo rasle...i sad su me tri zene obradovale, rekle su da se nisam udebljala da mi je samo trbuh narastao😀😊 i to od njih tri, dvije me znaju vec poduzi niz godina😏 sad sam si hepi😀
    Ja danas idem na tecaj, u 17:00 pocinje...bas mr zanima sto ce nam reci...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

05. Rujan 2017. 11:12

Hahahaha Maca...nije dobro imat viska slobodnog vremena i karticu😂😂 ja sva sreca pa nemam novaca na svojoj, a u minus ne mogu😅

mc_mouse
    05. Rujan 2017. 11:21

Ajme maca, da je bar meni oduzeta kartica. Bila bi u plusu koju tisućicu 😂🙈 ali mi smo žene od akcije 🤣💪

barbs
    05. Rujan 2017. 11:21

Sretna, ubij oko!!! Jer ovako ćeš se mučiti!  
    Ja sam se dizala za piškiti + kontrakcije aaajmeeeee.. STvarno me bilo strah da ću morati na hitnu..
    Maca, inače kažu da porod je isti kod žena u obitelji... Ja sam čula slučaj gdje je jedna baka rekla svojoj unuci da se ne brine ništa, da je doslovno ona ispljunula svoju djecu i tako je njena kćer ispljunula svoju i da će tako biti i s njom i eto - tako je i bilo... Nisi se baš previše istrošila za to sve što si kupila!  Super akcija! 
    Sanjchi, uživajte na tečaju! 

violeta1
    05. Rujan 2017. 11:27

Cure sad sam tek sve procitala i vidjela objavu za kolica 😊😊 Malo mi je guzva danas, bila komsinica na kavi pa doso tata dovezo nam lim za kapiju, a ja sam sama doma i sama u dvoristu nigdje nikoga milinaaa, muz, svekar i svekrva rade, brat njegov u skoli, baba u selu..wuhu zivjeli ovakvi dani 😊😊 Sad se osjecam kao da s nikim ne djelimo dvoriste 😂
    Barbs osjecam bolove u donjem djelu stomka i nekako mi je muka. Nocas sam imala zgaravicu i nisam nikako spavala. Kako si ti? Jesi se odmorila? 

violeta1
    05. Rujan 2017. 11:29

Denaaa cestitam od srcaaa ajme bebac je presladak i bas sam se otopila...jos malo pa cemo i mi svaka imat svoje malo cudo u rukama. Uzivajte i nadam se da ste dobro i da su muke prosle. 😊😊😊

zelimobebu2701
    05. Rujan 2017. 11:31

Dena čestitam na bebaču, presladak je!! Uživajte sad 

violeta1
    05. Rujan 2017. 11:31

Sanjchi imas velikoog pupuu...ne kuzim da si dobila ovako dalje ali pupo rasteee...😊😊😊 Vidi se bas razlika 😊 
    Bebushka drago mi je sto su bebe super... ajme koja je to guzva dvoje u stomaku hehe...jesi nam stavila sliku? Bas me zanima kako izgledas. 😉

05. Rujan 2017. 11:32

violeta1

Nocas sam imala zgaravicu i nisam nikako spavala. 

E tocno tako i meni bilo😒 uzas jedan..plus valjda sam 100 puta isla pisat😩
    Barbs, idem sama..dragi ne planira bit na porodu pa nije obavezno da ide, a i netko mora bit doma jer popodne keramicar lijepi zidne plocice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.