Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    05. Rujan 2017. 09:19

dena-pa presladak je!!! ma gle ga samo... joj...

I_me
    05. Rujan 2017. 09:20

I_me

dena-pa presladak je!!! ma gle ga samo… joj…

pojelo mi pol Komentara..
    CESTITAM!!! 

• Bebushka
    05. Rujan 2017. 09:22

Dena svaka cast na hrabrosti i jakosti, cestitam!!! A viktor je stvarno presladak i poseban 

I_me
    05. Rujan 2017. 09:25

sanjchi- jako si slatka i pupa je narasla!!! 
    jel nije treca sreca pisala da ima pregled u pon (popodne) ili sam nesto zabrijala??
    nadam se da je sve ok..

• Bebushka
    05. Rujan 2017. 09:30

Inace da ne ostanem duzna za izvjestaj s pregleda u 34+2 tt:
    Bebe su super, jedna cca 2300 druga 2500 gr i novost, obe su opet glavicom dole!! Bile su dosta divlje al nisam skuzila u kojem se momentu okrenila tako da za sve na zadak jos ima nade!
    Međutim, meni je cerviks skracen, 1/2 čl, smeksan i prohodan do ovoja i glavice priljubljene na ulazu (muz se sokira, "nije joj valjda dirala glavicu" ), sve ostalo je ok, al moram sad jos dva tjedna opet stroze mirovat da budemo 36 tt pa mogu van.

• Bebushka
    05. Rujan 2017. 09:33

Pomalo zavidim curama koje ne zele  vaginalno pregledavat, ovo mi je bio sesti doktor i valjda petnaesti pregled ...al ajde, bar znam na cemu smo tocno

Belle84
    05. Rujan 2017. 09:52

Dena bravo!!! Cestitam 😘😘😘 kad uhvatis vremena napisi nam kako je bilo... jeeej polako nam stizu nase bebice 😍❤️🙏

• M@lena
    05. Rujan 2017. 10:20

Kiki156

Deeeena kako je sladaaaak! 😍
    Malena a to je taj sigurno jer mi je zvucalo poznato kad si rekla Jovancevic al mislila sam da to nije taj kad radi privatno. Koliko se placa privatno pregled?

On radi preko hzzo- a i privatno. Preko hzzo-a su kod njega liste cekanja ono do kad ti valjda dijete naraste da moze i kod dr obiteljske medicine. Osim ak nemas vezu, kako to kod nas ide...

barbs
    05. Rujan 2017. 10:38

Jutroooo, drugi put danas!!! 
    Ja sam mislila da ću ubiti oko na još sat vremena, kad ono 9.30 kad sam se probudila  I malo sam nastavila ležati, ali to je kod nas zabranjeno... Upala je nona u sobu da provjeri šta mi je. Ok, svaka čast što se brine, ali kad muž i ja spavamo sat-dva duže ne upadne + strah me što će biti kad beba i ja dolje budemo odmarali... Ta će me 50x zvati na mobitel, a ako se ne javim će mi upasti u stan  Mislim da je došlo vrijeme da joj skratim krila... Jer ako joj dozvolim jednom nešto, tako će non stop, a kad beba dođe ona ima svoj ritam a ja hvatam njen 
    Dena, maleni je preslatki!!!  Samo vi uživajte i odmorite se i oporavi se. Još sutra/prekosutra i vani ste 
    Yel, nasmijao me komentar o pjetlu u krletci  Ali ja bih mu napravila mjesto u dvorištu  Ne mogu ja to... Kao i Sanjchi... Ja nisam dijete sa sela... A i moji trenutno se bave kokošinjcem i nabavit će kokoške i da budem iskrena, čisto sumnjam da će ih ubiti  Ako budu morali mislim da će zvati tatinog bratića koji živi u obližnjoj kući. Moj tata je samo jak na riječima, a ni mrava zgaziti ne može.
    Bebushka, drago mi je što bebice super napreduju, a ti još malo izdrži i moći ćete se napokon upoznati.
    Malena, javi nam novosti!!!  Ipak se nadam da ćete još izdržati 2u1!!! 
    Gdje nam je TRECA SRECA??? Gdje nam je TEA? PUPY? NATASHA??? 
    Ja sam bila baš umorna.... Em od cijelog prošlog tjedna em sam se sinoć dizala svakih sat vremena, sat i pol da idem piškiti... A kontrakcije... Aaaajmeeeee... Malo sam se čak i zabrinula jer više ne znam ako je to normalno... Baš su me često hvatale i po noći. Ne znam da li je to bilo jer sam bila umorna...  Trebam još maloooo izdržatiiii.... Još maaaalooo... Nemamo staaaaan još tjedan dana + dok ga muž okreći... 

barbs
    05. Rujan 2017. 10:41

Babylove, uuuffff, nadam se da će se ta beba napokon sama pokrenuti i odlučiti da joj je vrijeme da dođe na svijet!!! Bome ti nije lako...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.