Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    05. Rujan 2017. 08:52

Babylove a jel postoji opcija da te puste doma? Pa da se vratis kad krene?

• sretna
    05. Rujan 2017. 08:55

Dena, cestitke!! Brz oporavak ti zelim!

Marijana12345
    05. Rujan 2017. 08:55

Dena cestitke od ❤ koliko god smo znatizeljne oko detalja, toliko smo svjesne (usudim se pisati u mnozini) da sada trebas puno odmora da povratis snagu... bome 13h treba izdrzati! Svaka ti casti i puno srece i strpljenja! Na ovo o muzu sam se rastulila, bas si to lijepo napisala! Nadam se da ce svaka od nas naici na takvu podrsku u svom muskarcu 😊

• M@lena
    05. Rujan 2017. 09:01

Kiki156

Dena predivno, cestitam ti od srca! Dobrodosao Viktor!💙
    Malena hvala za info o pedijatrima, navodno tu ima jedan dobar ali ne znam kako se zove. Znam samo da je jako tesko doci do njega jer je uvijek pun… budem se jos raspitala.
    Sanjchi lijepo napredujete, predivna si! 😊
    Ja za bebu imam vise manje sve, al fale mi stvari za mene. Jos nisam kupila spavacice i tako par sitnica al uglavnom sam spremna.
    Jao Yel ja se bojim tih buba, a nocni leptiri su ogromni 😱 Svaka ti cast! 😂

Sigurno mislis na dr Jovančevića. On je jako dobar i jaaako je tesko doci do njega. Kod njeg idemo privatno, po potrebi i primi nas jako brzo. On je u Zvonigradskoj. Ima i jos jedna doktorica, koja je isto jako dobra, radi takodjer u Zvonigradskoj, zaboravila sam kak se zove, no kod nje se ceka na pregled satima (min 2 sata). Pa evo, ti odluci. Meni nije losa ova opcija kod dr Dragojevic Vuckovic redovno, po potrebi dr Jovancevic privatno. 😊

• M@lena
    05. Rujan 2017. 09:02

Treca_sreca nam se ne javlja. Sto li je s njom?!

babylove28
    05. Rujan 2017. 09:03

Kiki156

Babylove a jel postoji opcija da te puste doma? Pa da se vratis kad krene?

Pitali su odakle sam i kad sam rekla nista
    Izgleda im je pola sata udaljenosti previse

• Dena1009
    05. Rujan 2017. 09:03

Hvala vam svima na cestitkama ☺
    Marijana zaista se bojim kako ce to utjecati na vas koje jos cekate, ne zelim da se nepotrebno preplasite, puno je bolje da krenete sa pozitivom, npr. ovako: 
    ☺☺☺

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    05. Rujan 2017. 09:07

Uiiiii kako je mali i sladak!!! Puno kose i dugi prstici 😍

Kiki156
    05. Rujan 2017. 09:13

Deeeena kako je sladaaaak! 😍
    Malena a to je taj sigurno jer mi je zvucalo poznato kad si rekla Jovancevic al mislila sam da to nije taj kad radi privatno. Koliko se placa privatno pregled? 
    Babylove onda nemas druge nego cekati, nadam se da ce brzo krenuti a sigurno ces kroz dan, dva biti sa svojom bebom. Jos malo! ❤️

• sretna
    05. Rujan 2017. 09:16

Preeesladak je!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.