Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Rujan 2017. 08:03

Yel

Sanjchi, haha da koknes pijevca 🤣, sory znam da ti nije bilo smjesno, a lude zene lol
    (Ovdje da se spomene pijetao mislim da bi on dobio svoju gajbicu u novom dnevnom, obzirom da ce biti tri zivotinje sa nas 6 u kuci (stanu), jednom je bio mis u podrumu jelte gdje smo dragi i ja znali prespavat (tad je i zec bio s nama), 'podrum' smo uredili kao sobicu, i trci mis s jednog coska na drugi a ja skocila i trazila dragog da ga hmm likvidiraju, njima bilo zao. Onda nisam spavala neko vrijeme tamo 😛)
    Poslije veli sveki da mi svaka cast koliko volim njenog sina, da nebi svaka spavala u podrumu sa zecom i misem.
    Vole i nocne leptire, a tu na selu ima tih reptila ko u bajci, kupila sam mrezice za prozore jer kad to pocne letit po kuhinji ja odradim posteni kardio trening ;)

Hahahha....dobio bi gajbicu😂😂 kod mene samo lonac moze dobit😂  za finu juhicu😜
    Mis, zec i vas dvoje...ahhh...romantika💕
    Reptila ko u bajci😂😂😂😂😂😂😂
    To ti je ave normalno..i mi imamo mrezice na prozorima al da nem ne ulaze komarci, na reptilr smo navikli😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

05. Rujan 2017. 08:06

Mi smo se jutros stisnule k tati u zagrljaj i moj trbuh je bio naslonjen na njegov, pa ga je micica udarala...a onda je trbuh bio na njegovim ledima pa jr opet udarala a on kaze: e nemoj me tuc😂
    Pa sam mu rekla da nek i on malo osjeti, a da to jos nije nista kak ona mene jako udari...hehe💕
    Evo nas jutros...puna 33 tjedna😊

05. Rujan 2017. 08:17

Evo jedna usporedna😊

05. Rujan 2017. 08:21

Wow Sanjchi!! Mrak buska, i ti brojis sitno jos 🙀
    A ja se sve pratim za tobom otprilike kad vidim tjedne iako je razlika skoro mjesec dana...
    Manicno skupljam info sta jos trebam za bebca, konkretno lijekovi za first aid tipa cepica, fizioloske, caj za grceve ili nesto drugo...
    Robica i posteljina su speglani, rucnici, dosta gadgeta imam (vlazne, male pelene, dude, bocice, babyphone etc)
    A fali mi taj jastuk sta ste slikale, ogradica..., ti 'lijekovi' i koji zimski skafander

05. Rujan 2017. 08:24

A za sebe sam mislila looknut neke udobnije grudnjake, potkosulje, kucni mantil i siroke tunike za po doma kad rodim. 
    Ne znam jesam sebi kupila par stvari za trudnocu, haljinicu...i par ljetnih majica sirih.

Barkleys
    05. Rujan 2017. 08:24

Aaaa dobro došao Viktor! A tebi Dena želim puno sreće i veselja! 

Barkleys
    05. Rujan 2017. 08:27

Yel

Cure? Jel koja narucivala online iz h&m?
    Ako moze savjet procedure?
    🙏🏻 Tnxich

Ja sam prije cca. godinu dana. Ako imaš PayPal sve je jednostavno. Znam da me iznenadilo što je paket došao za nekoliko dana. Oni nekad znaju imati i dane kad imaju besplatnu dostavu. Pa malo baci oko tu i tamo na njihovu stranicu. 

05. Rujan 2017. 08:34

Yel, ja jos nista nemam😅 dobro, ne bas nista..imam kindac, dvije posteljine i jastuk i poplun, 3 rucnika, 2 dekice, jastuk za nosenje i tetra pelene i gaze...i onu robicu sto mu je sogi dala..svasta moram kupit jos..
    A grudnjake bi ti preporucila da uzmes za dojenje one..il u KiK-u zna bit onih kao sportskih (ko topici)...u tome sam ti ja cijelu zimu (kad idem nekud, obucem normalan grudnjak) i super mi je to..nemas zice, nemas kopcanja..ko da nemas grudnjak a (.)(.) ti ne lete okolo😀 
    Ja sad kad mi naknada sjedne moram u nabavku garderobe..sve potkosulje mi kratke..majce jos mogu proc, al do kraja cu morat i to uzet😂😂 i trenirke donji dio...sve mi knap...😖

babylove28
    05. Rujan 2017. 08:46

Dena cestitam od srca❤
    Vizita kaze da setam
    Nisu me pregledavali vaginalno

Kiki156
    05. Rujan 2017. 08:52

Dena predivno, cestitam ti od srca! Dobrodosao Viktor!💙
    Malena hvala za info o pedijatrima, navodno tu ima jedan dobar ali ne znam kako se zove. Znam samo da je jako tesko doci do njega jer je uvijek pun... budem se jos raspitala. 
    Sanjchi lijepo napredujete, predivna si! 😊
    Ja za bebu imam vise manje sve, al fale mi stvari za mene. Jos nisam kupila spavacice i tako par sitnica al uglavnom sam spremna. 
    Jao Yel ja se bojim tih buba, a nocni leptiri su ogromni 😱 Svaka ti cast! 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.