Dena ❤️❤️ Napokon je prošlo, bitno da ste zdravi ❤️ Čestitam vam od ❤️
Čestitam od srca Denaaaa! I puno puno srece i zdravlja Viktoru, tebi i obitelji❤️❤️❤️😘😘😘
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Juuuutroooo
Dosla sam skicnuti sto je s Denom pa idem nazad spavat... Bila mi je neka cudna noc..
Dena, cestitam vsm od srca!!! Bitno da je porod iza vas... Sad se odmarajte!!
Svaka cast tati!!
Malena, sretnooo!!
Treca sreca, gdje si???
I me, fiiinooo si ti napunila baterije...
Sretna, nije UOPCE smijesno, ali bilo je simpaticno nakon one moje price kako je i Sanjchi napisala...
Sanjchi, aaaajmeeee... Voooolim papati meso al da ubijem ono sto moram jesti..?? Aaajmeeeee... Nikako...
Dzenny, uzivajteeeee!!
Naaaaravno sa je, Violeta, moderno 2x se udavati... Vec smo bili na piru ove g.gdje su se ozenili pred 2g kos maticara a ovd g.u crkvi..to je DRUGI par carapa... Ova frendica se sada nije udavala u crkvi vec su samo napravilo "obred" kao da npr OBNAVLJAJU zavijete... Eto.. to je tako izgledalo... A ti ne mozes imati vise kumova ako si se vec zenio kod maticara...
Drago mi je sto si se snasla oko poklona
Odoh spavat...
barbs sad sam procitala dogodovstine sa vjencanja i posteno se nasmijala 😂😂😂 mislila sam da ce biti puno zahtjevnije od djevojacke !!! Svaka cast na zivcima i iudrzljivosti ...
Sanjchi i pijetao hahahah 😂😂😂 ... super si !!!
Dena cestitam vam od srca 😍❤️👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻, bravo mama!!
Cuvajte se i mazite, zelim vam sve najbolje 🐥😇!
Dena cestitam od srca...od kako sam procitala vijest amijem ae i placem...uskoro cemo sve mi tako! Nadam se da ces se brzo oporavit i da cete uzivati u svojoj maloj obitelji! A muzu, svaka cast! 💕❤
Barbs, a ja dijete sa sela pa sam navikla na sve...to ti meni nije ni problem napravit nit nista...😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, haha da koknes pijevca 🤣, sory znam da ti nije bilo smjesno, a lude zene lol
(Ovdje da se spomene pijetao mislim da bi on dobio svoju gajbicu u novom dnevnom, obzirom da ce biti tri zivotinje sa nas 6 u kuci (stanu), jednom je bio mis u podrumu jelte gdje smo dragi i ja znali prespavat (tad je i zec bio s nama), 'podrum' smo uredili kao sobicu, i trci mis s jednog coska na drugi a ja skocila i trazila dragog da ga hmm likvidiraju, njima bilo zao. Onda nisam spavala neko vrijeme tamo 😛)
Poslije veli sveki da mi svaka cast koliko volim njenog sina, da nebi svaka spavala u podrumu sa zecom i misem.
Vole i nocne leptire, a tu na selu ima tih reptila ko u bajci, kupila sam mrezice za prozore jer kad to pocne letit po kuhinji ja odradim posteni kardio trening ;)
Cure? Jel koja narucivala online iz h&m?
Ako moze savjet procedure?
🙏🏻 Tnxich
Sortiraj odgovore
Najstariji