Babyl
Babylove, a bar nesto, vec sam mislila da imas trudove od neki dan a ne otvaras se..a valjda bude sad ovih dana😄 u svakom slucaju, sretno! 😘
Bebushka, bas ti je sveki zlatna..moja je meni rekla prije dva dana: imas pijevca kod mene pa si ga dodi zaklat i ocistit…a ja jbt jedva da ista napravim…ahha…da je njena B trazi, cijelo leglo bi joj poklala a ja da si idem klat jednog pijevca…😒😒
Sanjchi - oprosti ali baš sam se nasmijala, prvo pročitam Barbsinu priču i sad tvoju... jesi ti i onaj vic s kondomom stavila...baš ste me oraspoložile :)
Hedhehog neka si se nasmijala..haha...i ja se smijem kad se sjetim...a sto reci..mislim, tu mi avaki dan prica kak se moram pazit i ispituje kad moj tata miski doc i zavrsit radove, kao mogla bi se ja svaki cas porodit (nedaj Boze) a onda baci takvu bombu😂😂😂 mislim svasta...haha...u zadnje vrijeme je poblesavila...
A vic..da da..to sam cula davno..a danas je netko spomenuo kondome pa sam se sjetila..haha
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Babylove - bit će sve u redu, nije ni gel loša opcija!
A denna se možda ne javlja jer ima pune ruke posla!
Barbs meni to nije problem, zakoljem ga taj cas😂 al sad nemam ni snage ni volje…
Violeta, ajde super da ste poklon pogodili…a i jastucic si dobila..mozda ce koristit😀
McMause…opet kolica..heheh…ti svaki put kad vidis bebetto screenas i saljes meni😄 bas si zlatna💕 jel mi mozes rec di se zena nalazi, jel pise? I ako ima neki drugi kontakt osim fb..jer ne koristim fb inace
Piše da je iz Varaždina, ali da je trenutno u Cestici. Blizu Slovenije koliko kužim. Pitala sam je za kontakt 😁
Hehee...hvala Mause😄
Sanjchi kaže da su rezervirana do četvrtka. Rekla sam da se javi ako ne proda 😊
Sanjchikaže da su rezervirana do četvrtka. Rekla sam da se javi ako ne proda 😊
Ockej...tnx.. Samo bi htjela bolje ih pogledat, da koju slikicu vise posalje😀 jer su vise od 50% jeftinija neg nova..pa me zainteresiralo😀
Ewo i mi lezimo napokon u svome krevetu,dragi nas je izmazio i dok sam ja njega krenula maziti,zaspao je jadan,jer ujutro radi..
Ma jojj moja svekrva je isto dobra,ali zna pretjerati sa tim:"ti se slabo oblacis,tb je zima,obuj carape" i ja joj lijepo kazem da najbolje znam kako mi je i sta je i ona se umiri..
Ili nemojte bebu uciti na ruke (kao da se nosa),bebu je najbolje i najlakse dojiti (mislim halooo,kao da ja to ne bih voljela),pa nemoj je uciti da spava kod vas u krevetu.. ja samo kazem:"Kako ju naucim,tak nek mi bude"😉 problem rijesen 😂😂
Ma joj Dzenny kad mi krene s tim forama: nemoj ovo nemoj ono...odma mi muka..jer na sta si je sina naucila, da sam ga morala preodgajat...i jos to radim..sad uz Luciju ce i on jos neke stvari naucit😂 mislim stvarno si uzimaju za pravo svasta al nebi priznale da su pogrijesile u svim stvarima za koje nas savjetuju...😒
A super sto ste u svom kreveticu, kraj tate...sad se lijepo stisnite i spavajte mirno😊
Sortiraj odgovore
Najstariji