Sanjchi haha umirem.. dodi i zakolji si hahaha 😂 to je kao moja mama sto me isprovocirala za rucak za rodos i na kraju kad je sve zavrsilo ja sam joj to nabila na nos, prvo se branila i onda kad su isli doma ispricavala se. Jer ona kad je bila trudna sa mnom taman su renovirali stan i bilo joj tesko i to mi je rekla a ja njoj onak hladno pa tko ti kriv, ja nisam ti i ja cu sebe cuvat.
Barbs svatovi kao u filmu hehe...a neka proslo je i to i dobro. A danas je normalno da se 2 puta vjencavaju. Muz je svirao u petak svatove paru koji je prosle godine kod maticara se vjencao a ove godine crkveno su pravili.
Treca sreca stariji ti je veliki decko pa onda malo drzi osjecaje za sebe mozda...
Marijana lijep je jastuk 😊😊
Evo mi smo bili na rodosu kod kumica malog. Uzeli smo mu traktor, neku igracku kocku i unutra ubacivas neke oblike trokut, kocku...uzela mu majicu nisam mogla odoliti preslatka mi bila i na kraju pogodila velicinu, uzela 98 i taman ce mu bit za hladne dane i jos smo mu uzeli onaj barni set cokoladica. Mami doneli kavu i cokoladu i tati vino. Bilo je dobro, kuma je trudna 3mj i dala mi je jastuk za dojenje. Prvo mi je htjela dat kolijevku pa sam rekla da mi ne treba i onda taj jastuk mi je doslovno utrpala haha...ja onak vicem pa ne treba mi ostavi sebi i tebi ce trebat uskoro a ona neee ja sam se ispraksirala s dojenjem tebi treba i meni bilo vise neugodno vikat necu uzet haha i uzela 🤣 iako me znam ocu ja to koristit 😂
Barbs Kad bebi bude curio nos ona ce ti reci da je to zato jer nisi nosila carape dok si bila trudna 🤣🤣🤣
Babylove držim fige da sto prije prođe i da beba dođe 😁
Sretna tak si me nasmijala sa konobarom i laktom i tanjurom Ahahaha 😂😂😂 i svaka čast na izdržljivosti. Ja jedva u svatovima izdržala od 19 do 00:30h 😂
Barbs - svaka čast. Tvoj Diego je prošao više svadba nego ja u prvih 20 godina života! Lokacija je predobra, ali umirala sam na ovo "neformalni kumovi", to mi je tek sad postalo jasno, ono ako su već u braku onda ne možete niti biti pravi kumovi
Znači sve ovo, a zašto....hahaha. Nemogu doći sebi kako neki ljudi nemaju razumijevanja za trudnice, ali doći će i ona u blaženo stanje, pa će vidjeti...Super mi je ovo što je Yel rekla, dobro da nisi morala atmosferu još dizati.
Ugl, svaka čast, odradila si to carski, a sad kad je i to prošlo možeš lijepo noge u zrak i bokić.
Yel, moguće da se radi o željezu, ako su ti i druge cure rekle da su imale simptome kao i ti…
Dzenny, sada k'o za inat nisam na kompu gdje imam cijeli popis…na laptopu sam a njega rijetko koristim…
Uuuffff, glupog li i nepotrebnog troška oko auta. Nažalost, auto je potreban… Srećom pa imate od koga posuditi auto.
Eto, ja se ne mogu nadiviti glupim komentarima none moga muža. Prvo danas: JOŠ MALO PA ĆEMO VIDJETI MALOG I-a!!Pa sam rekla: A šta ako bude mala B?? I oni: pa valjda nisu pogriješili spol! Pa sam vikala: nisam na to mislila!!!! možda bude ličio na mene, a ne na njega… a ona: ma nisam na to mislila nego tako… samo kažem! (MOŽEŠ I ŠUTJETI!!!)
Onda je sveki bila tu jer joj je zafalilo nešto za kuhanje, pa me pitala ako mi je hladno… Zapravo, baš sam mislila staviti si čarape i duge tajice jer kako nema sunca odmah je hladnije… i eto glupe žene: aaaaa, obuci se da si ne prehladiš malog! i ja ju gledam:molim?? a ona meni: bebu ćeš si prehladiti! Pa sam rekla: joj, dosadni ste!!!
Kao da ne znaju kad je vrijeme da zašute…
haahahahahah, koje otkantavanje....a kad su dosadni!
Barbs meni to nije problem, zakoljem ga taj cas😂 al sad nemam ni snage ni volje...
Violeta, ajde super da ste poklon pogodili...a i jastucic si dobila..mozda ce koristit😀
McMause...opet kolica..heheh...ti svaki put kad vidis bebetto screenas i saljes meni😄 bas si zlatna💕 jel mi mozes rec di se zena nalazi, jel pise? I ako ima neki drugi kontakt osim fb..jer ne koristim fb inace...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Babylovedržim fige da sto prije prođe i da beba dođe 😁
Sretnatak si me nasmijala sa konobarom i laktom i tanjurom Ahahaha 😂😂😂 i svaka čast na izdržljivosti. Ja jedva u svatovima izdržala od 19 do 00:30h 😂
Bas mi je drago 😂 meni i toj curi nije bilo smijesno u tom trenutku 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji