Ajme Babylove bas te muce...i ti cijelo vrijeme u trudovima ili?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Yel, moguće da se radi o željezu, ako su ti i druge cure rekle da su imale simptome kao i ti…
Dzenny, sada k'o za inat nisam na kompu gdje imam cijeli popis…na laptopu sam a njega rijetko koristim…
Uuuffff, glupog li i nepotrebnog troška oko auta. Nažalost, auto je potreban… Srećom pa imate od koga posuditi auto.
Eto, ja se ne mogu nadiviti glupim komentarima none moga muža. Prvo danas: JOŠ MALO PA ĆEMO VIDJETI MALOG I-a!!Pa sam rekla: A šta ako bude mala B?? I oni: pa valjda nisu pogriješili spol! Pa sam vikala: nisam na to mislila!!!! možda bude ličio na mene, a ne na njega… a ona: ma nisam na to mislila nego tako… samo kažem! (MOŽEŠ I ŠUTJETI!!!)
Onda je sveki bila tu jer joj je zafalilo nešto za kuhanje, pa me pitala ako mi je hladno… Zapravo, baš sam mislila staviti si čarape i duge tajice jer kako nema sunca odmah je hladnije… i eto glupe žene: aaaaa, obuci se da si ne prehladiš malog! i ja ju gledam:molim?? a ona meni: bebu ćeš si prehladiti! Pa sam rekla: joj, dosadni ste!!!
Kao da ne znaju kad je vrijeme da zašute…
Ahahahahahaha, prehladit ces malog!! Pregenijalno!!! Hahahaha, dugo nisam cula takvu bazu...beba u trbuhu uopce nije na stalnoj unutrasnjoj temperaturi...e batbs pazi, nemoj jest puno sladoleda isto bi mu moglo bit zima
Ajme Babylove bas te muce…i ti cijelo vrijeme u trudovima ili?
Nema trudova,nikakvih bolova,kao da nista nije bilo
Moja sveki je stvarno divna zena, evi danas mi je donila rucak i voce jer mi jos danas nema muza pa provjerava jesam gladna, zakon je, al isto kad pocne...jel ti hladni, jel ti vruce, da ti otvorim prozor, da ti zatvorim jel ti puse? a njonjica moja
Pod poplocen....😄
Babylove, šaljemo vibre da trudovi krenu što prije, da se uskoro mazite i pazite!
Babyl
Babylove, a bar nesto, vec sam mislila da imas trudove od neki dan a ne otvaras se..a valjda bude sad ovih dana😄 u svakom slucaju, sretno! 😘
Bebushka, bas ti je sveki zlatna..moja je meni rekla prije dva dana: imas pijevca kod mene pa si ga dodi zaklat i ocistit...a ja jbt jedva da ista napravim...ahha...da je njena B trazi, cijelo leglo bi joj poklala a ja da si idem klat jednog pijevca...😒😒
Sanjchi, waaaawww Super je!!
Suncokretice, ajde, bitni da ti je bolje.. Svakako nam sada treba vise dana da se oporavimo... Osim Sretnoj... Ona je jos uvijek poletna
Daaaa, Natasha se isto dugo nije javila. .
Bebushka, sto da ti kazem!!! Na i ja to dugo nisam cula... Bas glupe komentate ima baba ... Jos se i smije!! Ej grozno!!!! jos uvijek ne mogu vjerovati... A sveki se jos i brine, sto je normalno, jer nitko ne zeli da se prehladimo sada aaaaliiii kad ti netko kaze BEBICU CES SI PREHLADITI???? U TRBUHU!!!! SAMARCINA!!
Babylove, uuuffffff, bas ti je "veselo".. Nadam se da ce krenuti samo od sebe!!! DRZIM FIGEEEE!!!
Sanjchi, HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAA Pjetao i ja bi se samo druzili... I sprijateljii... Ne bi sigurno u sugo zavrsio!!
Suncokretice, ooooo daaaaaaaa... Mi cemo ovih dana saaaaamooo odmarati...
Sortiraj odgovore
Najstariji