Sretna ti si posebna! Bas ko da nisi trudna. Blago ti see
Imam srece, da, bas ko.da nisam trudna, iako evo oko pola 3 ijutro mi.je postalo tesko 😄
Violeta,preslatka ti je necakinja 😊
Yel, bebu se iznosi u jaju i tako se vozi u autu. Nikakvi jastuci za voznju autom
Meni je seka dala ovaj... kupljen u BebeNova mislim za oko 150kn. Ja oprala na 60 i u susilici osusila. Na cicak je. Jako je prakticno za osobe koje ne znaju bas drzati bebu, ali i inace da beba ne ide svima po odjeci. Kad nekam ides u goste mozes ga ponjeti, ali evo iz prakse znam da ga je ona koristila samo cca 1mj
Violeta, super ti je bila torta!! A ako je otisla cijela, znaci da je bila finaaaa!! samo se ti pazi..
Dzenny, zao mi je radi auta... Bas u najgorem trenutku se to moralo desiti... Jesam li ja to dobro procitala?? Jesi izasla iz bolnice???
I me, drago mi je sto je tvojoj frendici bolje
Mamuka, ne znam ako sam komentirala ali nisam znala da se i tvoj tata zove IVAN..
Nadam se da je svim kikicima super prosao prvi skolski dan, a pogotovo onima koji su prvi put krenuli u skoluui!!! Kako su mame to dozivele??
Aaaajmeeeeee, pa ja sam se izgubila i nisam uopce vidjela da je Dena u bolnici, a ciiitaaaam i ciiitaaaaam i ciiitaaaam kako svi pisu SRETNO, DENA, a ne kuuuuziiiim nista!!! DENAAAAA, SREEEEETNOOO!!! Javi nam se oooobavezni kad se odmoris i zelim ti brz porod... Ma da je eto od tvog komentara puno proslo i nadam se da si vec upoznala svog malca!!!!
Babylove, sto su rekli na viziti???
Sretna, uuufffff, oooobozaaaaavam dorucke u hotelu posebno ako se radi o svedskom stolu... isto tako i ruvkove i vecere... Bitno da je svedski stol u djiru! Hahahaha
Joj cure napravila sam glupost! Skinula sam si Wish aplikaciju!
I sad već satima listam...načelno ste zadovoljne jel da?
Violeta, poklon za maloga... Hmmmm .mozda neku sitnicu + poklon bon u trgovini za odjecu/obucu???
Yel, izbjegavaaaaaaj voznjeeee!!! Ooobavezno!! Cure su ti vec rekle ...
Hvala jos jednom svima na lijepim komentarima sto se tice izgleda
Kiki, uuffffffff, ja ne bih izdrzala s petama ni sat vremena... I ovako mi je bilo tesko jer su mi pocele oticati pa sam stavila japanke od ipaneme... Skoro sam stavila balerinke jer je vrijeme bilo bas sumnjivo, ali ne mogu ništa zatvoreno staviti...
Bebuska, kako ke prosao pregled??
I sad već satima listam…načelno ste zadovoljne jel da?
Moja frendica je zadovoljna
Marijana, drago mi je sto je pregled dobro prosao..
Violeta, dobila si preslatku robicu i necakinja ti je preslatka!!
Ja sam mislila svakako uzeti i jastuk za izlazak i staviti ga u jaje(bebaca ne jastuk ).... Ne znam kako to ide... Frendica je malog prosle gosine u kosaru stavila i isto tako su je normalno pustili iz bolnice (znaci, nije imala jaje)...
Sretna, bome se slazem sa Trecom srecom... Svaka ti cast... To sam ti jos ujutro napisala...
Naravno, svaka trudnoca i trudnica su prica za sebe...
Mi smo obavili kucanske poslove... Tusnula sam se i bacila na krevet s muzem i odmaramo..
Miiiiisliiiiim da sam uspjela pohvatati sve
Ako nisam, oprostite.... Nije bilo lako sve procitati i prokomentirati...
I sad već satima listam…načelno ste zadovoljne jel da?
Moja frendica je zadovoljna
Marijana, drago mi je sto je pregled dobro prosao..
Violeta, dobila si preslatku robicu i necakinja ti je preslatka!!
Ja sam mislila svakako uzeti i jastuk za izlazak i staviti ga u jaje(bebaca ne jastuk)…. Ne znam kako to ide… Frendica je malog prosle gosine u kosaru stavila i isto tako su je normalno pustili iz bolnice (znaci, nije imala jaje)…
Sretna, bome se slazem sa Trecom srecom… Svaka ti cast… To sam ti jos ujutro napisala…
Naravno, svaka trudnoca i trudnica su prica za sebe…
Mi smo obavili kucanske poslove… Tusnula sam se i bacila na krevet s muzem i odmaramo..
Miiiiisliiiiim da sam uspjela pohvatati sve
Ako nisam, oprostite…. Nije bilo lako sve procitati i prokomentirati…
Mislis zato da mu ne bude hladno? Najbolje ti je da muz unese jaje, bebaca.obucete i prekrijete dekicom i tako u jaju ga iznesete van. Kod nas isto pustaju bez obzira u cemu dijete izveli, ali.najsigurnije ga je vozit u jaju pa makar do doma imali 2 minute autom.
Eeeeee sada... TO BE CONTINUED prica o vjencanju hahahahhaha
1. Ja sam dosla i prije 12h da bih skontala da se gospodjice (mlada i sestra njena) JOS nisu sredile do kraja.... Ja sam tek oko 12.30 dosla na red... Mozda i kasnije... Frizura+sminka: u 13.45 sam bila gotova... jer sam njih morala cekati... Eeeeetoooo... Toliko o drami moje frendice da bih trebala s njima u 10h doci....
2. Pizdila je jer su "kasnile" zenske za vijence.... A dobro je ispalo jer je i fotograf kasnio...(dam se kladiti da je ONA kriva za sve jer je neorganizirana i isla je dogovoravati sve u zadnji cas.... A mozda je ocekivala da joj netko mora citati misli...
3. Kad bih ju pitala info gdje ju ja moram cekati, sto raditi eeeeetooo drame: NE ZNAM NISTA NE ZNAM NISTA.. Pitam njene roditelje, ne znaju ni oni i kazu da nju pitam... Dooooobroooo...
4. Ceremonija - samo 40 stolica su iznajmili ... A nas 100tinjak... + Nas 4(mladenci i kumovi) nisi imalo gdje sjesti.... 15-20 min sam na mjestu morala stajati... Sveeeeee vam je jasno...
Inace, mjesto je bilo super.. praaaaaaavi americko-britanski stil....
Sortiraj odgovore
Najstariji