Ana, treba obroke smanjiti, ja vec cca 2 tjedna, a danas nam punih 34, jedem pomalo i onda svakih 1,5 do 2, u suprotnom mi bas bude lose, a koliko sam cula ima zena koje i unatoc malum obrocima povracaju pred kraj trudnoce
Mi imamo u svakoj prostoriji radijator i grijemo cijeli stan, al podesena je maksimalna temperatura za svaku prostoriju i kad je dosegnuta dalje neide. Nama je u stanu zbilja toplo, al u spavacoj doseze nizu temperaturu, koja je pogodna za spavanje al neznam dal ce to biti dovoljno za bebu. Mi spavacu nismo gotovo ni grijali jer nam je prevruce spavati ako ukljucimo grijanje. Kupila sam i vrecu i pokrivac, a ipreselili smo se u manju sobu pa se nadam da ce biti dovoljno toplo.
url=https://lilypie.com]
Jos malo,jos malo neka bebice kod svoje mame 😉
Jao,samo kad nesto krene po zlu.. sad dragi bio krenuo mn u posjetu i na putubovamo dole,crklo nam auto.. bas sad kad nam najvise treba.. to stvarno ne mozes vjerovati.. aa sad bas ne mozemo bez njega,sad moje kontrole svake sedmice,a i nikad ne znas kad me moze zaboliti.. jao,jos samo to mi je trebalo.. 🤔
Babylove sritno! Nek vas dragi Bog cuva❤
Sad ste na sigurnom i polako. Ocito se pokrenilo i brzo cete se grliti 😉
Dzenny slusaj doktore i bit ce to OK. Stvarno ste blizu cilja i koji dan u bolnici nije bauk. Evo kako je nasa Senoritakova izdrzala puste tjedne i iznenadila sve doktore. Svasta mame mogu za svoje bebice izdrzat. Samo hrabro! 😊
Za te grijalice prvi put cujem i mislim da je kod nas to bespotrebno ali vidim da je u De skroz drugi djir pa rszumin da kod vas to triba.
Treca malo odmori da jos tjedan izdrzite pa onda udri po slaganju da natras Milu van 😄
Treca jel.planiras onda uzimat i jaknicu zimsku i skafander?
Drage, kako stojite sa tlakom i otkucajima?
Meni puls varira 80-96, u mirovanju, i skuzih da mi to radi nemir pa paniku.
Tlak 120/70
Brine me taj puls
Mi smo danas malo setli po westgateu :) Kupila u pepcu neke sitnice i kupili jednu kraljevsku fotelju ful ocuvanu u pola cijene od jedne žene iz Zaprešića. Sad guštam u fotelji, čitam i tipkam s laptopa jer mis moba stalno nešto zezne :)
Babylove sretno, Dzenny izdrži još malo :)
Što se tiče grijanja...mi imamo peć u boravku na drva i tamo nam bude oko 24 ali sve ostale prostorije budu na oko 21-22 stupnja. Spavaća soba naša je najudaljenija od peći tamo temp. noću ako je baš ultrahladno padne na oko 18 celzijusa pa ponekad po noci ubacim drvo u peć tak da ostane oko 20 sto je najbolje nekako za spavanje bebe. Po zimi presvlačim u boravku na podlozi koju stavim na garnituru :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Optimalna temperatura u prostoru za bebu je 21 stupanj.
Patronazna je mojoj seki rekla 22-24
Drage, kako stojite sa tlakom i otkucajima?
Meni puls varira 80-96, u mirovanju, i skuzih da mi to radi nemir pa paniku.
Tlak 120/70
Brine me taj puls
Meni je tlak cijelu trudnocu takav 120,130/60,70 i to je odlican tlak. A puls ti je isto ok, 60-80 je normalan puls, ali on varira od mjerenja do mjerenja i dobro ga je smjeriti par puta dnevno pa uzeti srednju vrijednost, a isto tako prije se potpuno umiriti. Al obicno nemir i panika ubrzaju puls, a ne obrnuto.
url=https://lilypie.com]
Optimalna temperatura u prostoru za bebu je 21 stupanj.
Patronazna je mojoj seki rekla 22-24
Kod nas kazu 21
Sortiraj odgovore
Najstariji