Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    03. Rujan 2017. 13:48

I_me,potpuno si upravu.. volim i ostat ovdje koliko treba,ali bar znam da je moja bebica dobro.. eto sad su mi radili ctg i vise mi ne pokazuje lazne kontrakcije.. mislim da me najvise zbog njih nisu pustili kuci..

Kiki156
    03. Rujan 2017. 13:55

Dzenny super, mozda te sada i puste kuci. A i ako te odluce zadrzati nema veze, sada su nase bebe najvaznije od svega!
    Babylove samo hrabro i drzi se, krenut ce to uskoro a ako i ne imas jos vremena, mozda to tako bude da malo krenu pa stanu. Sta su ti rekli za to? 

Nina2512
    03. Rujan 2017. 13:58

Cure je li koja od vas pocela opet povracati sad u zadnjim mjesecima?ja sam sad neki dan i eto danas,nije mi zlo niti imam mucnine,ali cim nesto pojedem sve izlazi iz mene..mislim da je to mozda zbog toga sto mi maternuca pritisce zeludac jer tocno osjecam kad jedem da ne mogu puno pojesti i popiti..sto vi mislite?jel moze to lose utjecati na bebu?

• Dena1009
    03. Rujan 2017. 14:11

Ana2711 ja sam u trudnoci povracala svega 3 puta al ni jednom na pocetku,  tek poslje, zadnji put prije neki dan, al u to vrijeme bih uvijek imala osjecaj da mi se zeludac skvrcio, nisam mogla bas jesti bez obzira na glad, a kad bih malo vise pojela bilo bi mi zlo. Vjerojatno je povezano sa pritiskanjem zeluca ( +kiselina) jer uvijek prođe kroz par dana.

url=https://lilypie.com]

03. Rujan 2017. 14:12

Ana2711

Cure je li koja od vas pocela opet povracati sad u zadnjim mjesecima?ja sam sad neki dan i eto danas,nije mi zlo niti imam mucnine,ali cim nesto pojedem sve izlazi iz mene..mislim da je to mozda zbog toga sto mi maternuca pritisce zeludac jer tocno osjecam kad jedem da ne mogu puno pojesti i popiti..sto vi mislite?jel moze to lose utjecati na bebu?

Moja seka je zadnjih mjesec dana stalno povracala, cim bi se najela, curka je udarila u zeludac nogom i sve je povratila..tako da je vjv to razlog. Znaci, normalno smo jeli za stolom, i sve ok, i samo najednom se seka dize i leti u wc...nista strasno to bebi nemoze skodit, jer vjerojatno ona i izaziva povracanje svojim udarcima

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    03. Rujan 2017. 14:15

babylove28

Oko pola 6 se poceli prorjedivati
    Bilo ih je jos tu i tamo a sad recimo nista
    Pitala sam i kazu ne vole gledat precesto zbog infekcija blbla
    Pa kako da znam jel napredujem,mozda me popodnevna vizita pregleda😷

Nece da te gledaju jer bi dodatno cackanje dolje potaknulo porod. Uvijek puste da beba sama odluci kad zeli van a ne da se to dogodi kad oni cackaju. Nema otvaranja bez trudova, pogotovo kad si otvorena preko 3-4 cm ili prvorotka. Kad ih budes imala onda se otvaras, bit ce sve jaci i nece prestati dok ne zavrsi porod. I da vrlo lako mogu unijeti kakvu bakteriju unutra, a to ti sada nikako ne treba. Ako si otvorena 4 cm, neces ici doma, nego ce vjerojatno cekati da to krene samo. A moglo bi vrlo brzo...

babylove28
    03. Rujan 2017. 15:34

Ako nista bar me nisu spakovali u radaonu na drip
    Ovako se slobodno krecem i dajem sansu prirodnom porodu
    Osjetim povremena presijecanja u cerviksu i to je to
    Idem probat odmoriti malo 

Nina2512
    03. Rujan 2017. 15:47

Da,moguce da mi i udara u zeludac jer vec neko vrijeme mi se hrana i kiselina dizu i bas to,sjedim za stolom normalno jedem i odjednom moram trcat na wc..a i cijelo vrijeme bas osjecam da mi je sve unutra stisnuto..joj koma..moram poceti jesti jakoo male obroke,mozda bude onda bolje

treca_sreca
    03. Rujan 2017. 15:55

luce <3

Mamuka meni se isto cini da je za tako male bebe najbolje uzeti te skafandere za u setnju
    LadyN ja se to isto svaki put pitam, al sta cu muz mi nema vremena a druge mi se ne da pilat

Imam 9str jos za proci....tako da sam mozda padobranac s ovim.
    ali da potpisem ovo....moji su oba zimzke bebe i skafander obvezno! Ako bi zelili jaknu onda bi noge morali doooobro utoplit debljim dekicama a ako ima skaf dovoljno da je u kosari od kolica....i eventuslno lagani prekrivac

žena-majka-carica:)

Marijana12345
    03. Rujan 2017. 15:57

Babylove radi cucnjeve. U intervalima po 30kom ili vise ako mozes... ako zelis potaknuti porod. Tak je i moja seka... trebala je imati inducirani ali je vecer prije napravila oko 150 cucnjeva i iduci dan krenulu trudovi.
    Dena Babywärmelampe prakticiraju vise Njemci nego Hrvati i super je za hladnije prostorije. Ja cu uzeti onu koju se zaserafi na zid. Evo ti link stojece... nisu skupe tak, imas ih od 50€ nadalje
    https://m.babymarkt.de/reer-wickeltisch-heizstrahler-1909-mit-standfuss-a007842.html?a=b&c=aw&rc=SX41809&rp=49.71&rapts=1504414800&rapte=1504670400&adword=Google/PLA_Topseller&RefID=SEM_DE0000_PLA_Topseller&gclid=Cj0KCQjw0K7NBRC7ARIsAEaqLRGd5KBhT3cDvmAIAzNGcG793q8Cgx4lIFzLUDmJAvNFEOxb9796yxQaArFiEALw_wcB

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.