Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    03. Rujan 2017. 12:22

Vjerujte cure,sada mi nista bitnije od nje nema.. samo da je dobro.. i da izdrzimo kao sto doktorica kaze do subote,jer onda smo vec u terminu.. 😉 a ja znam da hocemo,mama dobro cuva svoju Alaru.. ❤
    Za te lampe stvarno nikad cula.. 🤔
    Barbs,ii ti se dooobro cuvaj.. ipak si sb i Diegu najbitnija 😉

• Dena1009
    03. Rujan 2017. 12:26

Babylove a ja vec bila sigurna da mazis svoju bebicu.. Jesi pitala za pregled? Budi im dosadna i inzistiraj, bolje da pretjeras nego da im nesta promakne. Drzi nam se, nadam se da cete se uskoro cuvati. ❤

url=https://lilypie.com]

dzenny
    03. Rujan 2017. 12:26

Babylove,aa bas mi je zao.  Ja sam mislila kod tebe da je to to,jer ipak samo par dana vas dijeli od termina.. bas cudno da te dole niko nije pogledao..
    Ali kao sto sam vec rekla,jake smo mi,izdrzat cemo mi sve to za nase mrvice..  😉😉

dzenny
    03. Rujan 2017. 12:27

Do kad su te jutros drzali trudovi??

babylove28
    03. Rujan 2017. 12:31

Oko pola 6 se poceli prorjedivati
    Bilo ih je jos tu i tamo a sad recimo nista
    Pitala sam i kazu ne vole gledat precesto zbog infekcija blbla
    Pa kako da znam jel napredujem,mozda me popodnevna vizita pregleda😷

03. Rujan 2017. 12:37

Dena, iskreno, meni to zvuci kao skroz nepotrebno..pogotovo ako je kraj radijatora, a i nije da ti je u kuci hladno😕 mislim, morat cete ionako vise grijat sad dok je manja..svi mi, ne samo ti...
    Babylove, nadam se da ce ti ubrzo reci na cemu si...jel bebica aktivna? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

03. Rujan 2017. 12:38

Di ti ono radas, u kojoj bolnici?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

babylove28
    03. Rujan 2017. 12:45

Ne kao inace ali osjetim ju
    U os😞

dzenny
    03. Rujan 2017. 12:46

Babylove,stvarno mi je zao.. 🙁 
    Javljaj nam novosti,molim te.. 
    Ja imam u 14h opet ctg,ali nista ne govore.. itak preko ctg ti prate bi bebu i kontrakcije,pa sigurno zato misle da nema potrebe da te dole gledaju,iako mi smo mirnije kad znamo na cemu smo..

I_me
    03. Rujan 2017. 12:51

dzenny-bolje ostat u bolnici jos jedan dan i napravit sve pretrage..tu si im pod nosom..  drzi se!
    babylove i ja sam mislila da si ti rodila vec. ako krene i kad krene zelim ti da prodje brzo i sto manje bolno.
    gdje nam je treca sreca.. ne javlja se.. da se nije i kod nje nesto pokrenulo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.