Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    03. Rujan 2017. 10:36

cure jel vam se povecao iscjedak sad pred kraj?
    meni je.. 
    tj, nisam ga imala skoro pa nista i sad ga evo.. zivcira me..

• sretna
    03. Rujan 2017. 10:53

Jutro!
    Babylove,ajmeeee sreeeetno!! Da brzo i sto bezbolnije prode 😘
    Bome mi smo bili na svadbi do pola 4 ujutro. Plesali smo cak, kolko sam mogla jer me mali poceo pritiskat kod veceg skakanja 😄 umorna sam ko pas sada, al bilo je lijepo.
    Barbs, uzivaj danas i saaaamo lagano! 😘
    Dzenny, super da nije plodna voda, pij sada 😄 iako i ja pijem ful malo tekucine,oduvijek je tako

Kiki156
    03. Rujan 2017. 11:08

Ja cu robicu prati s Froshom, koristit cu i omeksivac, isto njihov. Tu su cure pisale da su novu robicu prale na 40 a rabljenu na 60 pa cu i ja tako + obavezno peglanje zbog ev. bakterija. 
    Sretna svaka ti cast! Ja jos uvijek dolazim k sebi, jucer smo trebali ici na djecji rockas kumcetu i na kraju je isao samo muz, ja sam bila prestrgana i otecena. Danas isto ostajem doma, boli me pubicna kost od sjedenja, uvijek mi je tako. 😅 
    I me ja sam cula da se zna pojacati pred kraj! 

• Dena1009
    03. Rujan 2017. 11:40

I me da i meni se pojacalo pod kraj, a ovu noc je poceo da bude sluzav, pa mislim da to polako ide sluzni cep jer ja nisam uvjerena da je ono sto su mi u bolnici rekli da je sluzni zaista sluzni, mozda je, al nije cijeli.
    Dzenny drago mi je da je sve u redu sa vama. 
    Ja sam ove noci bila zedna kako vec dugo nisam bila, popila sam 2 case vode, a samo 2 puta bila na wc-u. A inace max gutljaj-dva po noci popijem, a i po danu jako malo. Naucila sam sad nesta od tebe, pocet cu vise piti prije nego i ja dehidriram. 🙂
    Vreca za robu vazno je samo da bude skroz suha da se ne upljesnivi ili usmrdi.
    Grijace lampe za prematanje jel ima koja od vas? Babica nam je preporucila da kupimo, pa smo jucer trazili i nasli samo da se sarafe na zid, a to mi je glupo za to kratko vrijeme busiti plocice u kupaoni gdje nam je kutak za prematanje. Jel postoje mozda takve samostojece, a da nisu ko reflektori, nesta manje?

url=https://lilypie.com]

• sretna
    03. Rujan 2017. 11:45

Nikad cula za grijace lampe za prematanje, ali sad i.kad jesam,ne bi to uzimala, cemu?

dzenny
    03. Rujan 2017. 11:54

Cure,fino se osjecam,ali je doktorica rekla da moram ostat jos veceras, da slucajno stvarno ne bi doslo do otjecanja vode aa mn je jos uvijek rano za porod.. 
    Aa ja bi tako voljela kuci ici.. 😔 dragi mi tako fali,ali samo si stavim u glavu da mi jr najbitnije da je moja beba dobro,sve ce to mama da prezivi zbog nje.. 😉

03. Rujan 2017. 12:00

Dena, nikad cula za grijace lampe...😳 a i me vidim smisao? 
    Dzenny, samo lezi, slusaj doktoricu i nemoj se forsirat! Odmaraj...to je za Alaru😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    03. Rujan 2017. 12:00

Dzenny vjerujem da ti je tesko ali kao sto kazes izdrzati ces sve, bitno da je beba dobro! ❤️
    Dena nisam ni ja cula za te lampe, sta je to?

babylove28
    03. Rujan 2017. 12:20

Cure nakon cijele noci trudova na 3 min i cak i na 2 min stalo je,nema ih vise,ctg od prije 2 h pokazuje slabe trudove.
    Vaginalno me nitko nije gledao sto me frustrira jer tko zna kakvo je stanje nakon toliko sati😢

• Dena1009
    03. Rujan 2017. 12:22

To je lampa koju stavis iznad prematalice da bebi nije hladno dok ju prematas. Mi isto dvojimo jer je prematalica odmah kod radijatora, al ona je tvrdila da je to korisno imati i da nije skupo. Doduse cijena im je 25-35€ al je glupo sto nisu samostojece, bar ja nisam nasla, odnosno, jedna koja je bila kostala je 250€, a to mi je previse novca za nesta sta neznam dal ce mi koristiti, a ako i hoce trebat cu par mj samo. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.