Maca, ma onda be brini to ti je on, kako i sama kazes, ponudio kao opciju. Gdje god dodes vise ti plakati ili letci ali ionako ce te mjerit na iducem pregledu vjerojatno pa ga onda pitaj ima li kod tebe nekih odstupanja zbog kojih preporuca daljnje pretrage, a uostalom on ce ti i sam reci ako je nesto sumnjivo. U suprotnom odluka je na tebi zelis li ili ne ici na ta testiranja.
Jutro cure!
Ko ce pohvatat sad sve 😊
Drago mi da nam bebice napreduju i da su sve dobre vijesti sa pregleda 😊
Sto se tice nifty pregleda meni je gin sve spomenila i rekla da cemo o tome pricati ako bude potrebe, ako nuhalni nabor i kombinirani test ne budu ok i da me ne zeli stresirati bezveze. Kada bude potrebe objasnit ce sve. Ali evo na kraju sve ok. I nuhalni i kombinirani i mjerenja bebe, sve je u redu pa vise nije spominjala. 😊
Ja za sada imam krevetic i za koji trebam samo madrac i posteljinu kupiti.
Jucer mi je teta javila da imam i kolica3 u 1 😊. Nasla je polovna koja su ful malo koristena i imaju svu opremu( za kisu,zimu, komarce,sunce...) i krem smedja su.( jer jos ne znamo sto je cura ili decko ). 😁😊 i uz kolica smo dobili novi viper na poklon jer je cura rekla da njena beba nije htjela u njega.
Sad jos robice i sitnice al to cu sve polako i kako bidem imala novaca kupovat.
hejj cure.. ewo mn,davno zavrsila,ali poslije malo do trgovina ii ja dodjoh kuci tek u 10h.. moj ginic radi od 7.30h aa ja bila prva narucena.. :D
no,sve uredu sa bebacom,hvala Bogu..jedino ja imam malo vise sluzi,pa ce samo provjeriti da nebi bilo kakve bakterije,aa drugacije sve uredu,, uzv mi danas nije radila,slijedeci put tata ide sa nama radit ce nam morfologiju i reci ce nam je li deckic 100%
aa slijedeci pregled imamo 11.05 .. skoro mjesec dana
Pratim tvoje postove jako mi je drago da je sve super..ma ne samo tebi nego svima vama! sluz je normalna nekom vise nekom manje, ukoliki je nekaj vaginoleta dvije ce to rjesit...ljubim Vas sve pozdrav
Pratim sve, ja sam friška još pa hvatam ove stvari koje me kasnije čekaju :)
Mene pere nervoza zbog sutra jutro, nadam se da ćemo vidjeti srčeko <3
Mislim na sve Vas
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Pratim sve, ja sam friška još pa hvatam ove stvari koje me kasnije čekaju :)
Mene pere nervoza zbog sutra jutro, nadam se da ćemo vidjeti srčeko <3
Mislim na sve Vas
Samo polako i probaj se sto manje stresirat!
Glupo za cuti jer te tooootalno razumijem jer sam i ja bila takva dok nisam cula srce ali uvjerena sam da ce sve biti ok 😊
Martina,
veliki ti saljem
ja,to me i tak ne brine puno,iako bude sta kako kazes,par vaginaleta ce to da rijesi,neka je moj bebač uredu..
VelikoSretnoDijete,znamo tu nervozu,jedva cekas.. kad to srce cujes,tvoje se smiri .. sve ce da bude ok.. javi se sutra ii sretnoo
VelikoSretnoDijete sve mi prolazimo svoje strahove, ipak u nama rastu nasa djecica. ❤ Mislim da je vec sada pocelo ono sto se zove majcina briga, traje cijeli zivot! 😊 U pocetku cekas da cujes srce, pa onda ovo pa ono. Koliko smo sretne toliko se i brinemo, ali to je normalno. Sve ce biti ok, ne brini!
Mene je tako prvu trudnocu. Stalno sam bila naelektrizirana, svadljiva i placljiva…a sad totalna suprotnost!!! Tako sam sretna da je tako jer prvi malac je plakao dan noc kad se rodio….i kladim se da je na to utjecalo moje stanje tokom trudnoce. Zato je bolje cerekat se do bola, nego obrnuto…posalji u govna sve koji ti idu na zivce i okruzi se ljudima i stvarima koje pozitivno djeluju na tvoje raspolozenje. Bebi trebaju hormoni srece a ne ljutnja ili tuga!
Potpisujem definitivnooo! U prvoj trudnoci sam i ja bila razdrazljiva i placljiva. Uzasno preosjetljiva! I sincic mi je plakao prva tri mj, ma vristio. Ovaj put sam trazim razlog da se smijem 😁
Pozdrav svima! Nisam dugo pisala, al sam odnedavno se zaposlila,pa imam vremena search-at po netu hehe.pa eto da vam se opet pridruzim.
Danas san 14+5 i imam popodne pregled. Termin mi je6.10. Prizeljkujem da saznam spol. Preznatizelja sam. Iako mislim da je jos rano, al u nadi je spas. :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
NASI TERMINI
Aurora1611–06.09.
babylove28–09.09.
Nina0607–16.9.
I_me–20.09.
treca_sreca–21.09.
M@lena–23.09.
Tea2803–24.09.
pandora–27.09.
barbs–27.09.
Violeta–27.09.