Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Rujan 2017. 17:57

Aaaaa, Sanjchiii, tako vec moze 

01. Rujan 2017. 18:18

Bas lijep selfie😊
    A tvoj pupak kao da je vec vani? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    01. Rujan 2017. 18:20

Jako slabo, Sanjchi... Samo kad jedem je takav  Ujutro mi dolazi do izraja samo gornji dio..

01. Rujan 2017. 18:22

Haha...bas je neki "sfrkani" 😝

treca_sreca
    01. Rujan 2017. 18:24

Barbs dolazis ti na moje s pupkom...jel muz sad "sretan"? Rekla si da je govorio da to tak mora trudnicama ispast 
    inace bas ti je lijrpa koza, bez oziljaka i madeza...blago ti se!!
    Sanjchi oooogroman je 😊 meni nije palo napamet slikat iz te perspektive a sigurno bi i moj ko balon veeeeliki izgledao:)
    a za strije jel si mazes nesto?

žena-majka-carica:)

01. Rujan 2017. 18:28

treca_sreca

Sanjchi oooogroman je 😊 meni nije palo napamet slikat iz te perspektive a sigurno bi i moj ko balon veeeeliki izgledao:)
    a za strije jel si mazes nesto?

Hehe...ja sam zapravo htjela vidjet kak izgleda pupak jer kad prodem prstima ko da je vani pa sam samo okrenula kameru da vidim. A rekoh kad je vec tak da poslikam😂
    Mazem mlijekom za tijelo od balee, nista posebno za strije nisam kupila...

barbs
    01. Rujan 2017. 18:28

Ma smijesan je taj moj pupak!! 
    Treca sreca, muz svaki dan spominje da je izasao  i jednom mi je rekao da su kolega i on o tome pricali... Kao, da li mi je izasao pupak jer je njegovoj zeni (od kolege) puuuunooo ranije izasao.. pa sam mu rekla da imaju super temu: moj pupak  Hvala na komentaru  Sad sam ponosna ma trbuh, ali prije T je druga stvar...

01. Rujan 2017. 18:32

barbs

rekao da su kolega i on o tome pricali… Kao, da li mi je izasao pupak jer je njegovoj zeni (od kolege) puuuunooo ranije izasao..pa sam mu rekla da imaju super temu: moj pupak

Ahahahha....a reko bi covjek da muski imaju "pametnije teme za razgovor" 😂😂😂 ono, auti, nogomet....😂

01. Rujan 2017. 18:49

Barbs, ni jednu striju nemas?! Jel mazes s cim? 
    Stvarno elasticns koza, super!
    Jel svima iskoci pupak?

violeta1
    01. Rujan 2017. 18:54

Sanjchi koliko trbuh hehe... aaa pravi trudnicki i veliki.. a strije ajmee.. jel se mazes s necim? Ja za sada nisam dobila niti jednu striju ali opet tko zna sta ce bit do kraja 😕
    Barbs haha morat cu i ja svoj stomak slikat tako haha dobre ste 😊 Ti nemas strija? Odlicno. A pokloni za Bozic, vec sam torbic svojim necakinjama narucila i stigle su hehe... jos sam narucila starijoj papuce, slikam kad sve dode. I jos manjoj nesta i moje su rijesene 😊😊
    E da i lijepo se provedi veceras 🤗🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.