Bas lijep selfie😊
A tvoj pupak kao da je vec vani?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jako slabo, Sanjchi... Samo kad jedem je takav Ujutro mi dolazi do izraja samo gornji dio..
Haha...bas je neki "sfrkani" 😝
Barbs dolazis ti na moje s pupkom...jel muz sad "sretan"? Rekla si da je govorio da to tak mora trudnicama ispast
inace bas ti je lijrpa koza, bez oziljaka i madeza...blago ti se!!
Sanjchi oooogroman je 😊 meni nije palo napamet slikat iz te perspektive a sigurno bi i moj ko balon veeeeliki izgledao:)
a za strije jel si mazes nesto?
žena-majka-carica:)
Sanjchi oooogroman je 😊 meni nije palo napamet slikat iz te perspektive a sigurno bi i moj ko balon veeeeliki izgledao:)
a za strije jel si mazes nesto?
Hehe...ja sam zapravo htjela vidjet kak izgleda pupak jer kad prodem prstima ko da je vani pa sam samo okrenula kameru da vidim. A rekoh kad je vec tak da poslikam😂
Mazem mlijekom za tijelo od balee, nista posebno za strije nisam kupila...
Ma smijesan je taj moj pupak!!
Treca sreca, muz svaki dan spominje da je izasao i jednom mi je rekao da su kolega i on o tome pricali... Kao, da li mi je izasao pupak jer je njegovoj zeni (od kolege) puuuunooo ranije izasao..
pa sam mu rekla da imaju super temu: moj pupak
Hvala na komentaru
Sad sam ponosna ma trbuh, ali prije T je druga stvar...
rekao da su kolega i on o tome pricali… Kao, da li mi je izasao pupak jer je njegovoj zeni (od kolege) puuuunooo ranije izasao..pa sam mu rekla da imaju super temu: moj pupak
Ahahahha....a reko bi covjek da muski imaju "pametnije teme za razgovor" 😂😂😂 ono, auti, nogomet....😂
Barbs, ni jednu striju nemas?! Jel mazes s cim?
Stvarno elasticns koza, super!
Jel svima iskoci pupak?
Sanjchi koliko trbuh hehe... aaa pravi trudnicki i veliki.. a strije ajmee.. jel se mazes s necim? Ja za sada nisam dobila niti jednu striju ali opet tko zna sta ce bit do kraja 😕
Barbs haha morat cu i ja svoj stomak slikat tako haha dobre ste 😊 Ti nemas strija? Odlicno. A pokloni za Bozic, vec sam torbic svojim necakinjama narucila i stigle su hehe... jos sam narucila starijoj papuce, slikam kad sve dode. I jos manjoj nesta i moje su rijesene 😊😊
E da i lijepo se provedi veceras 🤗🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji