Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    01. Rujan 2017. 20:46

Sanjchi taj hipp je ulje za masazu za mame. U muelleru sam ga nasla medju tim uljima i kremama za mame/trudnice. Kutiju sam vec bacila al izgled je standradni hippov i pise massageol vecim pisanim slovima. Al bi ti preporucila prvo vichy (ajo se smi uzimat) jer moje je stvarno izblijedio i stanjio bas dosta. Sad su na nekim mistima prakticki nevidljive. I za stomak (meni i kilazu)  je bio najgori 8. misec T. Tad sam imala najveci plus od 3kg i stomak je poprilicno narastao i zaokruzio se. Nazalost to crvenilo strija dosta dugo drzi. Mozda cak i godinu ako ne i duze. 
    Violeta bome ti se stomak zaokruzio i spustio malo. Nije puno al ide prema doli. Super izgledas. Nisi bas tako nabujala ko sta ti pricas.😉
    Danas su mi kolege rekle da sam mrsavija i da mi je stomak manji nego prije misec dana. Reko mislim da nema sanse da se to dogodi a i u postenom plusu sam na kilima i velicinom stomaka. Samo sam na posa uvik morala nosit neku formalniju robu pa je to uglavnom bilo nesto cvjetno i od kroja u kojem sam izgledala sire, a danas sam bila u uskoj crnoj haljinici pa sam izgledala tanje. 

violeta1
    01. Rujan 2017. 20:49

Sanjchi ajde moze oklada haha mozda nas Barbs iznenadi... 😊😊
    I_me da spustio se 😊😊
    Treca sreca pupak je vec duze vrijeme vani hehe

01. Rujan 2017. 21:02

Budem uzela nesto za trackanje, pogledat cu sta pise na vichy kremi...to u DM-u il Mulleru? Ima tih cudesa sto😕 
    Haha..oklada...mislim da ce Barbs prije😜
    Treca sreca, ajde cekamo tvoju fotku iz zablje perspektive😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    01. Rujan 2017. 21:22

Uključujem se u akciju žablja perspektiva 😄

Inace, meni moj izgleda ko da sam u njega nadrobila smokice 😏 Rekla mi je mama da je to od spaljivanja 😅
    Stigla nam je dekica 😀

url=https://lilypie.com]

• Mamuka
    01. Rujan 2017. 21:24

Sanjchi vichy imas samo u ljekarnama koliko znam. A hipp sam nasla u muelleru.
    Stalno zaboravim kom I_me. Nije ti pupak bas tako ruzan. 😂😂 Meni je ruznije kad iskoci vani. Sorry cure 😉
    I da ako sad osjecas drugacije udarce.vrlo vjerojatno da se cura okrenila. Ja npr osjecam najvise udarce na desnoj strani jer su mu tamo nogice i doli skorz nisko ko da cacka. To cackanje je bas dosta neugodno.
    Okrenut mi je znaci glava doli, ledja na livoj strani, guz pod rebrima i noge desno pa se na toj strani najcesce vidi neko micanje. S tim da se zna cesto skupit na desnu stranu pa se stomak cili pomakne na tunstrabu i bude skroz tvrd.

01. Rujan 2017. 21:24

Ajmeeeee Dena😨😨😨 pa kako ti hodas zeno?? Kako odrzavas ravnotezu??? OGROMAN JE!! 
    dekica je slatka😍

Barkleys
    01. Rujan 2017. 21:25

Koliko lijepih bušaaaa! Joj pupak. Baš je neki dan pored mene prošla lijepa trudnica u usko haljini, a pupak onak izbačen. Ogroman. Baš mi je to bilo slatko.

Dena - od kuda je dekica? 

01. Rujan 2017. 21:26

I_me, Violeta, bas su prave buse!! Mrak!! Isto nemate strije!!
    (...pupak ko supak, I_me to si ti rekla? Lol!!)

01. Rujan 2017. 21:26

Hvala Mamuka😊
    Moja isto vise na desnoj strani, jos nekad se "zbije" i lijeva strana mekana skroz a desna tvrda ko kamen😄

barbs
    01. Rujan 2017. 21:27

Dena, aaajmeeee  Pa izgledas ko da ces puknuti!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.