Sanjchi taj hipp je ulje za masazu za mame. U muelleru sam ga nasla medju tim uljima i kremama za mame/trudnice. Kutiju sam vec bacila al izgled je standradni hippov i pise massageol vecim pisanim slovima. Al bi ti preporucila prvo vichy (ajo se smi uzimat) jer moje je stvarno izblijedio i stanjio bas dosta. Sad su na nekim mistima prakticki nevidljive. I za stomak (meni i kilazu) je bio najgori 8. misec T. Tad sam imala najveci plus od 3kg i stomak je poprilicno narastao i zaokruzio se. Nazalost to crvenilo strija dosta dugo drzi. Mozda cak i godinu ako ne i duze.
Violeta bome ti se stomak zaokruzio i spustio malo. Nije puno al ide prema doli. Super izgledas. Nisi bas tako nabujala ko sta ti pricas.😉
Danas su mi kolege rekle da sam mrsavija i da mi je stomak manji nego prije misec dana. Reko mislim da nema sanse da se to dogodi a i u postenom plusu sam na kilima i velicinom stomaka. Samo sam na posa uvik morala nosit neku formalniju robu pa je to uglavnom bilo nesto cvjetno i od kroja u kojem sam izgledala sire, a danas sam bila u uskoj crnoj haljinici pa sam izgledala tanje.
Sanjchi ajde moze oklada haha mozda nas Barbs iznenadi... 😊😊
I_me da spustio se 😊😊
Treca sreca pupak je vec duze vrijeme vani hehe
Budem uzela nesto za trackanje, pogledat cu sta pise na vichy kremi...to u DM-u il Mulleru? Ima tih cudesa sto😕
Haha..oklada...mislim da ce Barbs prije😜
Treca sreca, ajde cekamo tvoju fotku iz zablje perspektive😜
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Uključujem se u akciju žablja perspektiva 😄
Inace, meni moj izgleda ko da sam u njega nadrobila smokice 😏 Rekla mi je mama da je to od spaljivanja 😅
Stigla nam je dekica 😀
url=https://lilypie.com]
Sanjchi vichy imas samo u ljekarnama koliko znam. A hipp sam nasla u muelleru.
Stalno zaboravim kom I_me. Nije ti pupak bas tako ruzan. 😂😂 Meni je ruznije kad iskoci vani. Sorry cure 😉
I da ako sad osjecas drugacije udarce.vrlo vjerojatno da se cura okrenila. Ja npr osjecam najvise udarce na desnoj strani jer su mu tamo nogice i doli skorz nisko ko da cacka. To cackanje je bas dosta neugodno.
Okrenut mi je znaci glava doli, ledja na livoj strani, guz pod rebrima i noge desno pa se na toj strani najcesce vidi neko micanje. S tim da se zna cesto skupit na desnu stranu pa se stomak cili pomakne na tunstrabu i bude skroz tvrd.
Ajmeeeee Dena😨😨😨 pa kako ti hodas zeno?? Kako odrzavas ravnotezu??? OGROMAN JE!!
dekica je slatka😍
Koliko lijepih bušaaaa! Joj pupak. Baš je neki dan pored mene prošla lijepa trudnica u usko haljini, a pupak onak izbačen. Ogroman. Baš mi je to bilo slatko.
Dena - od kuda je dekica?
I_me, Violeta, bas su prave buse!! Mrak!! Isto nemate strije!!
(...pupak ko supak, I_me to si ti rekla? Lol!!)
Hvala Mamuka😊
Moja isto vise na desnoj strani, jos nekad se "zbije" i lijeva strana mekana skroz a desna tvrda ko kamen😄
Sortiraj odgovore
Najstariji