Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Rujan 2017. 19:48

I me, lijepa busa...a pupak😆😂😂😂😂 nasmijala sam se na tvoju usporedbu
    Violeta..ajmeeee kako ti je lijep i velik trbuh..i bez strija, cista lijepa koza😍😍
    Mamuka, seka ih je dobila, mislim da ih je i mama imala..a kak mi bude...mozem te zamolit slikicu te kremice od hipp-a? Di si ju nasla? Jel to ono sto lijepo mirisi? 
    Barbs, 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

01. Rujan 2017. 19:49

Grrrrrr...
    Barbs, imaju, imaju...samo me zanima o cemu ce razgovarat kad rodis😏😂😂😂

violeta1
    01. Rujan 2017. 19:51

Barbs da spustio se pupo 😊 

01. Rujan 2017. 19:54

E Barbs i Violeta, pa vas dvije imate isti termin?😳 ja tek sad skuzila😂😂😂 ajmo u okladu koja ce prije😜

I_me
    01. Rujan 2017. 20:07

luce <3

Btw stiga mi je dio robice sto sam narucila na wish-u sve u svemu nije lose, omjer cjene i kvalitete dobar… Samo mi brojevi izgledaju preveliko

wish i geek su jedno te isto ako se ne varam.. znaci i ti si dobila vecu robicu?
    ali meni se cini da je bas ok materijal. i slatke su ti stvari 
    treca sreca- super mi je ormar.. sakrije sav nered sto se eventualno napravi.. spas za goste koji se najave min prije nego dodju..
    yel-bome rastete 
    barbs i sanjchi- imate isti pupak.. vulkani  
    ja mislim da ce violeta prije ako vec bacamo kladu koja ce prije.. osim ako barbs danas i u nedjelju podivlja pa nas iznenadi 
    meni je desna strana stomaka uvijek tvrda i izbocenija od lijeve.. al sad sam primjetila da se nesto pomaknula.. dal se okrenula nemam pojma..ali ne osjetim vise da me lupa glavom pod rebra. jucer me lupala tocno ispod sisa.. i migoljila se da sam tamo kvrge imala.. i lijeva strana mi je sada postala tvrdja.. kao da sad i tamo neceg ima.. ne znam cega( guza,glava..)

I_me
    01. Rujan 2017. 20:08

violeta, spustio ti se stomak? lijep je.. velikiiii 

treca_sreca
    01. Rujan 2017. 20:11

sanjchi preporučam ti da kreneš s nečim "jačim" od balee, evo sad je na akciji ovaj PlanT stick (još samo danas??) jer vide se već, a još te čeka najveći boom....ovo ti je dobronamjerno, ja sam prošlu T tako popucala, kao prvo me nije bilo briga ("slatko" ti bude u početku "slatko"!!!! pazi hejj) a onda kad nastane brazda nema više natrag- samo se širi i to izgleda grooozno na koncu. Ja imam tak lijepo evo 6+ godina pukotinu nasred trbuha, koja jest malo izblijedila ali vidi se ona itekako u RL. Nego ovako kad fotkam s lošim mobitelom možda ju ne kužite u punom sjaju. A baš mi ide na živce....ajd dok si trudan i dok je beba mala, ne zamaraš se s tim, ali poslije bode oči i htio bi čovjek vratit vrime i bit pametniji pa spriječit..
    violeta - bogmeee ima vas i pupak ti je iskočio (ne ko meni, ali jeste van jel da?)
    Yel - nemaju sve trudnice ispupčen pupak...evo ako se dobro sjećam Dena je stavila nekidan fotku - skroz je pred kraj a pupak RUPAAAA. Ja poludim kad to vidim....pa KAKOOOO? nije mi jasno jel do genetike ili kako mi ga je babica vezala pri rođenju ali moj baš eto voli da bude van! ...u govna ga dam!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    01. Rujan 2017. 20:12

I_me tvoj mi se čini nekako u širinu, nije okrugli ko njima dvjema iz iste perspektive fotkano.....sad ću se morat i ja iz te poze fotkat da vidim jel oblik sličniji tvom ili njihovima

barbs
    01. Rujan 2017. 20:12

Violeta bi mogla prije mene!! 
    I me, ja se sjecam da se mali migoljio.... Udarci su postali drugaciji i na kraju se okrenuo ... Vidjet ces na pregledu ... 
    Ja chillam kod svojih.. Sama.. blaaazeeeeeni mir... jos nije vrijeme da se krenem spremati... Neke sigurno do 21.30 nece doci a nece nece do iza 22h...

treca_sreca
    01. Rujan 2017. 20:15

barbs, samo ti laganini! nemoj se umarat više nego moraš....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.