Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Rujan 2017. 18:55

Yel mislim da ne iskoci svima...da to ovisi od zene do zene..i o tome kako je poslje rodenja vezan il sto vec?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    01. Rujan 2017. 18:57

moj pupak (sa oprostenjem) ko supak izgleda 😂😂😂. Jos je i potamnio, i ta linija negra..😥

violeta1
    01. Rujan 2017. 18:59

Sanjchi slika ova da lici na oca haha mrak je...
    E pa sad vidim da se mazes s mlijekom, uzmi neko ulje mozda sprijecis jos strija. Ja se uvijek mazem mlijekom a od kad sam trudna svaki dan sa baby love uljem, bokove, stomak i sise, cak sad u zadnji mj dana znam i 2 -3puta dnevno i eto nemam strija, a inace kad sam se udebljala prije 10god dobila sam na nogama i bokovima strija, tak da sam mislila da cu i sad dobit a tko zna sta ce bit do kraja

violeta1
    01. Rujan 2017. 19:00

I_me haha i ja imam linea negra i taman pupak 😊🤣
    Pupy vau onda jos sitno sitno kod tebe 😊😊

violeta1
    01. Rujan 2017. 19:01

Ja se otusirala i namazala pa sad lezim da se upije i onda se spremim pa ce mi frendica doci malo drustvo pravit i odmah kosu mi opeglat da ja ne moram sutra. 

• Mamuka
    01. Rujan 2017. 19:15

Evo ni moj pupak nije izasa. Jos. A nije mi ni u 1T. Sto se tice strija ni njih nemam, a ni u 1T ih nisam dobila. Strije imam iz puberteta i hvala Bogu vec su se "izlizale" pa ne dolaze toliko do izrazaja al tada kad sam ih dobila su bile uzas. Plavo, ljubicasto, crveno.... Izgledalo je jako bolno. Koristila sam vichy kremu za strije i mislin da je dosta pomogla to ublazit i smanjit.
    Sad se mazem nivea mlijekom za suhu kozu i onom classic niveom kremom. Jesam i malo hipp uljem za mamr ali jos sam bez strija.
    Kod strija najvecu ulogu ima genetika. Ako imas elasticnu kozu da se nijednom ne namazes nista ti nece bit. A ako nisi bas te srice dzaba ti da se mazes svim kremama ovog svita. Cak i kad malo citas te upute pise da ne jamci nego moze pomoci. Jos s godinama koza postaje opustenija pa sto si stariji manja je vjerojjatnost da ces dobit strije.
    Zato mojih 31 meni u tom svesrdno pomazu i jos sam strijeless 😂😂

• Mamuka
    01. Rujan 2017. 19:19

Sanjchi preporucam ti vichy za strije. Ne znam jel se smi u trudnoci i dok dojis al provjeri na netu pa cim ga budes mogla koristit kupi. Ja sam danas napokon nasla hipp ulje za mame i na njemu pise da pomaze i kod "uklanjanja" strija pa mozda da pokusas i s tim.
    Inace bademovo ulje ti je protuupalno pa i ono bi moglo pomoci

violeta1
    01. Rujan 2017. 19:22

Evo i nas upravo slikano 😊 Sad bujam na sve strane vec, nema gdje me nema 🤣

barbs
    01. Rujan 2017. 19:42

Strije u T nisam dobila... Mazala sam se justovom bademovom kremom i babylove kremom za trudnice i jos jednom ali ta mi se nije svidjela.... Aaaaaliiii kako je Mamuka napisala, imala sam ih u pubertetu.. i ti one najruznije.... Ali nisam se nicime mazala i same mi primile bijelu boju... Inace, moja mama je u T popucala...
    Kako je Mamuka napisala, ovisi o kozi i o genetici... Frendica se u prvoj T nikada nije mazala i niti jednu striju nije dobila... Ne znam kako je sada, u 2.T...
    Sanjchi je potaknula selfieranje trbuha aahahah
    I me, nasmijala si me izjavom o pupku hahhh  Bas je lijep trbuh... A lineu negru ja nos nisam dobila 
    Violeta, bas lijepo napredujete! Da li mi se cini da ti se trbuh spustio!!???  Uzivaj u druzenju i friziranju!! 
    Sanjchi, muski imaju puuuuunoooo tema.. 

barbs
    01. Rujan 2017. 19:42

Yel, ne mora znaciti da svim trudnicama pupak izadje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.