I_me ma sto kazes nije los materijal, mislim kad uzmemo cijenu to je super, samo me malo naljutilo sto mi je za onu trenerku s ruzama pisalo da je pamaku a hlace su ko od elastina... I to sto su u biti brojevi veci al dobro sad znam za drugi put da triba narucit manje... Tribaju mi jos neke stvari doc s Wish-a
Strije- dobila sam ih u srednjoj ili na faksu ne sicam se kad sam se bila naglo udebljala pa naglo smrsavila.... I sad u trudnoci sam se mazala s biobazom za mame svaki dan nakon tusiranja., tu i tamo bi se s uljem mazala (kokosovo, ne znam kako se ovo drugo zove) i evo ima tjedan dana sam snimila nove strije ispod stomaka na rubu gacica... Nisu velike ali su tu 😠😡
Dena, aaajmeeeePa izgledas ko da ces puknuti!!
Pa bas to! Ogromno izgleda..ko da je progutala onu loptu za pilates (il sto vec)😳
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Moj pupak je vani, al uopce me to ne smeta niti dira. Isto se vidi kroznuske haljine i bas me briga 😄
To ovisi kako nam je pupak zarastao kao bebama.
Barbs, uzivaj veceras 😊
Trbuso su vam super 😊
L i ja smo opet isli na dane piva 😂
Strije nemam ni jedne, mazem se biobazom od pocetka kao i u prvoj trudnoci. Inace mrzim mazanja sa kremama i nikada se ne mazem kremama za tijelo osim sada u trudnoci s biobazom i to mi je bas tlaka
Evo i nas, pupak je jos unutra ali mislim da bi mogao iskocit svaki dan 😂
Luce ti stanes u traperice? Zavidim😄
Hadgehog sa Amazona sam narucila i bas sam zadovoljna, tanka je kako sam htijela, a sa druge straane je mucasta. Ima u vise boja.
Pa zapravo jos sve uspijem sama obaviti, ja ga ne dozivljavam tako velikog, pitala sam muza dal stvarno tako izgleda il samo na slici, al reko je da je stvarno tako velik 😅 Jedino mi je tesko okretat se kad lezim, za to se vec treba pomuciti. I danas nisam mogla dohvatiti riblje stapice u skrinji u ducanu jer ti koje sam htijela su bili skroz iza, bas sam se namucila. 😂
url=https://lilypie.com]
Hahhaa Dena...trebala si trazit nekoga da ti dohvati😂 al bas neobicno izgleda😊 a koliko je bebica procijenjena da je teska?
Hahaha Smisne ste sa zabljom perspektivom. Svi izgledaju ogromno. Dena okrugla okrugla. Bas smisno. 😂
Luce tebi bi to moglo oko pupka popucat. Bar na slikama tako izgleda. Mozda je do slike. A trackaj se svaki put kad ides na wc pa mozda pomogne. Iako ja mislim da je tu genetika najvaznija i dzaba ti sva ulja i kreme. Al opet mazes se da ne bude e da san se mazala mozda ne bi....
I ja san ljubomorna na rabatinke. Ne znam u cemu cu ja odat u 10. misecu ako neke ne nadjen u koje mogu stat 😖
Pupak šupak, super ste mi sve,
Dena, prekrasan okrugli
Ja za sad nemam strija, mazem se s kokosovim uljem, krenula sam na pocetku s biobazom ali sam takav osip svrbljivi od nje dobila, uzas jedan, a miris mi je bio bas fin, podsjecao me na baku kad bi dosla od frizera
Sortiraj odgovore
Najstariji